Huawei X5 İdeos Alıcam Ama Biraz Tereddüt Var İçimde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Huawei X5 İdeos Alıcam Ama Biraz Tereddüt Var İçimde
Sizce Nasıl Sonucunda Çin Malı Değil mi 2 günde fln bozulur ben deli oLurum Misal Biri Telefon Markası Ne dicek Huawei Mi dicem Markaya bak :D Özellik Olarak iyi ama ne kdr güven verir bilmem kullananlar varsa aydınlatsınlar biraz

fireman87

fireman87

Üye
Bence markayı takmamak lazım, samsung alıcaksın android kullanıcaksın x5 alıcaksın android kullanıcaksın bişey değişmicek fazla..
Ama çözünürlüğü az bi telefon kamerası felan o kadar iyi değil..

Sandrake

Sandrake

Üye
Tek eksik kamera oda ortalama yakın fotolar güzel çekiyor videodada sabit çekersen güzel çekiyor

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
İnternetteki Flaş içerikli videoları açmıo bide videoda öLe gördüm

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Ben video İzledim Açmıoyor Link Atim istersen

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
He ÖLE OLABİLİR

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Bide Radyo Yok Çinliler İşte :D

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Iphone Çin Malı Değil Bari ;)

nonamex

Üye
Çin malı çin malı diyoruz ama biz ne üretiyoruz ki adamların malını beğenmiyoruz.. Sanki biz çok iyi telefon üretiyormuşuz gibi..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ya bu adamın profilini yine gördüm x5 i kötülemek için foruma geldiysen çık git burdan :nono:
Dh incelemsi var kocaman inadına terslicek :nono:
Abicim telefona gelince benimde öle düşüncelerim vardı kvk garantisi var özellikler süper o fiyata 1 milyarlık telefonlarla yarışıcak durumda :ehe
Sonra bana göre tek eksisi kamera hd çekim yapabiliyor orta düzeyde hatta eksi bile değil :ehe

ozay022

Üye
netteki f/p açılıyor rahat olun ben kullanıyorum.alınası bir tel.

Ocean258

Ocean258

Üye
çin malı oldugu ıcın o on yargı bendede var hocam bugune kadarda yanıltmadı benı saolsun cın urunlerı.. bencede bulasma hıç..

fireman87

fireman87

Üye
X5 alıcaksan kamerayı unut.

coacoa

Üye
konu eski ama telefonu alıcaklara tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamadım bildiğiniz bilgisayar işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt