Huawei P10, mor ve yeşil renklerle sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P10, mor ve yeşil renklerle sunulabilir
Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Huawei, gelecek ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde yeni duyurularla karşımıza gelme hazırlıkları içerisinde. Firma düzenleyeceği etkinlikle yeni amiral gemisi Huawi P10'u ve ayrıca bu akıllı telefonun daha büyük versiyonu olan Huawei P10 Plus'ı gün yüzüne çıkartacak. Ayrıca teknoloji devi firma, Huawei P10 Lite olarak farklı bir modelini daha aynı etkinlikte tanıtabilir.



Huawei'nin yeni amiral gemisi merakla beklenirken, cihazın bazı yeni render görselleri daha ortaya çıktı. Bu görsellerde cihazın renkleri dikkat çekiyor. Huawei, iki yeni ve özel rengi bu yeni amiral gemisinde kullanacak gibi görünüyor. Renklerden birisi yeşil olurken, diğeri de mor olmakta.

Huawei P10'un firmanın önceki amiral gemisi modeli Huawei P9'a göre daha pahalı olacağı ifade ediliyor. Söylentilere göre €699 ya da €749 seviyesinden pazara sunulabilir. Huawei'nin cihazının ekran büyüklüğünün ne olacağı da henüz belli değil. 5.2" ya da 5.5" ekran büyüklüğünü tercih edebilir.

Huawei P10, firmanın Mate 9'da da yer verdiği yeni HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alacak. Bu yonga seti, sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-G71 grafik işlemci içeriyor. 4GB / 6GB sistm belleği, 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunulabilecek olan Huawei P10'un arkasında Leica ve Huawei işbirliği ile gelen çift kamera yer alacak.

Huawei'nin yeni amiral gemisinin önünde fiziksel Home butonu ve bu butona entegre parmak izi tarayıcısı bulunacak.
Huawei P10, mor ve yeşil renklerle sunulabilir
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Değişik Renk Şeçeniği Olması Güzel Ama Favorim Kırmızı :tebessüm:
 


Üst Alt