Huawei P10 ve P10 Plus yeni render görseller ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P10 ve P10 Plus yeni render görseller ortaya çıktı
Huawei'nin çok yakında sunacağı önemli modeller P10 ve P10 Plus'ın yeni render görselleri geldi.




Geçtiğimiz sene 139 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştiren ve önemli bir başarı elde eden Çinli Huawei, bu sene daha da yüksek rakamlara ulaşma hedefinde. Firma bir çok yeni modelini pazara sunma hazırlıkları içerisinde ve bunların başında da yeni amiral gemisi Huawei P10 geliyor. Ayrıca bu cihaz ile birlikte Huawei P10 Plus adında daha büyük bir modelin de geleceğini söyleyebiliriz.



Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, bir kaç gün önce Huawei'nin yeni cihazlarını yeşil ve mor olarak farklı renklerle de sunma planları içerisinde olduğu bilgisi gelmişti. Ayrıca bu yeni Huawei P10 ve P10 Plus akıllı telefonlar ses yönünden de gelişmiş olacak ve Yamaha ve Harman Kordon'un ortaklaşa olarak çalışma içerisinde olduğu da kaydediliyor.

Huawei'nin P10 modelinin düze ekran ile geleceği belirtilirken, Huawei P10 Plus ise iki yanı kavisli dokunmatik ekran ile sunulacak. Her iki cihazın da arkasında Leica ve Huawei'nin birlikte geliştirdikleri çift kamera yer alacak. Ayrıca Huawei P10'un parmak izi tarayıcısı önde yer alırken, Huawei P10 Plus ise arkada yer alan parmak izi tarayıcısı ile pazara sunulacak.



Cihazların 4GB / 6GB sistem belleği ve 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonlarının sunulması bekleniyor. Ayrıca Huawei P10 ve P10 Plus, firmanın geliştirdiği sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-G71 grafik işlemci içeren HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alacak.
Huawei P10 ve P10 Plus yeni render görseller ortaya çıktı
 


Üst Alt