Huawei Mate 10 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 10 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme
Huawei'nin milyonlarca satan modellerinden biri olan Mate 10 Pro sahip olduğu üst düzey özelliklerin yanı sıra ince çerçeveli yapısıyla da milyonların gönlünde taht kurmayı başaran bir akıllı telefon modeli olmuştu. Ülkemizde de resmi olarak satılan bu model şuanda halen popülerliğini korumaya devam ediyor. Bu konuda sizlere Mate 10 Pro root atma ve Mate 10 Pro twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim.

İşlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca cihazınızın bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Aksi halde bu işlemleri yapamazsınız. Aşağıdaki işlemlerden dolayı telefonunuzda herhangi bir sorun ortaya çıkarsa ben veya maxicep.com sorumluluk kabul etmemektedir. BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.

Huawei Mate 10 Pro TWRP Yükleme

tıklayarak Mate 10 twrp dosyasını indirin ve bilgisayarda adb driver klasörü içerisine atarak dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Telefonunuzun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek derleme numarasına 6-7 defa üst üste basın. Geliştirici seçenekleri menüsüne girerek oem kilit açma ve usb hata ayıklama özelliklerini aktif hale getirin. Telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutun ve telefonu fastboot modunda açarak bilgisayara bağlayın. Adb klasörü içerisinde cmd ekranını açın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazarak enter tuşuna basın. Mate 10 Pro twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Huawei Mate 10 Pro Root Atma

tıklayarak Mate 10 Pro root dosyasını indirin ve telefonunuzun içine atın. TWRP yükleme işlemi bittikten sonra telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutun ve telefonu recovery modunda açın. Sonrasında yükleme kısmına girerek indirmiş olduğunuz magisk 19.1 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme bittikten sonra telefonu yeniden başlatın. Mate 10 Pro root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 


ozgurane

Üye
merhaba,artık huawei bootloader kilidi açmak için kod göndermiyormuş,bu konuda bilgisi olan var mı?kilidi açmadan cihazı root yapmanın imkanı yok galiba.
 

7r7

Üye
rez
 


Üst Alt