Huwaei Mate 20 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huwaei Mate 20 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme
Huawei'nin büyük ekranlı amiral gemisi modellerinden biri olan Mate 20 Pro şuanda şirketin en güncel cihazlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bu yazımda sizlere Mate 20 Pro root atma ve Mate 20 Pro twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatacağım. Bu konuda yer alan işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Bu işlemlere başlayabilmeniz için cihazınızın bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Öncelikle BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını yüklemeyi unutmayın.

Huawei Mate 20 Pro TWRP Yükleme

Cihazınızın bootloader kilidi açık ise tıklayarak Mate 20 Pro twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adb klasörünün içerisine atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatarak telefonu fastboot moduna alın ( genellikle ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak telefonu fastboot moduna alabilirsiniz ) telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. CMD ekranını adb driver klasörü içerisinde açın. Sonrasında
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Yükleme birkaç saniye içerisinde bitecektir. Mate 20 Pro twrp yükleme işlemi bitmiştir.

Huawei Mate 20 Pro Root Atma

TWRP yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak Mate 20 Pro root dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına atın. Telefonunuzu tamamen kapatın. Recovery mensünü açın ( genellikle ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak açabilirsiniz ) Yükle ( Install ) kısmına gelerek indirmiş olduğunuz Magisk 19.1 dosyasını seçin ve yükleyin. Yüklemeden sonra telefonu yeniden başlatın. Mate 20 Pro root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt