huawei ideos x5 nokia c6 01 samsung galaxy gio ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Açıyo dostum sorunsuz bi şekilde ideos için olan oyunları bulursan hiç sorun yaşamazsın veya apk dosyasını kurup sd card dosyasını netten indirirsende olabilir yani sorun yaşanmıyor.

aslında android de merak ediyorum tamam huawei alacam 1 hafta sonra inş :good:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Açıyo dostum sorunsuz bi şekilde ideos için olan oyunları bulursan hiç sorun yaşamazsın veya apk dosyasını kurup sd card dosyasını netten indirirsende olabilir yani sorun yaşanmıyor.

İdeos için olmayan oyunlarıda açıyor.. root olarak telefonun modeli değiştirilerek! denemedim ama dh'de vardı!

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Evet build prop editleyerek yapılıyor ama ben gerek duymadım.

nonamex

Üye
Android'e alışması 3-4 gün sürüyor, ondan sonra Symbian'lı telefon görünce :dry: yapmaya başlıyorsun.

61semih

61semih

Üye
Android'e alışması 3-4 gün sürüyor, ondan sonra Symbian'lı telefon görünce :dry: yapmaya başlıyorsun.

:good:

----------Eklendi @ 19:45:06 ---------- Yazıldı @ 19:44:45 ----------

şu saatten sonra sanbyana verılecek en ust para 300 tl dir :aha:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nonamex
Sandrake

Sandrake

Üye
Anti symbian cılara bak :d:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Anti symbian değil dostum doğru olanı konuşuyoruz :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Nokia artık bitti x5 öneririm.

Ocean258

Ocean258

Üye
nokiayı tavsıye etmem hocam symbian yuzuden,huawei de cin malı ne cıkıp cıkmayacagı belırsız.. benı bu gune kadar yanıltmadı cın malları.. tek secenek galaxy gio kalıo.. ılla bu 3'unden bırını alacagım dıyorsan gio yu al.. ama baktın mı bılmıyorum lg optimus me'ye de bır bak derım. benım eskı telefon. tasarım,ekran kalıtesı ve parlaklıgından cok memnundum telefonun fiyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı..

Sandrake

Sandrake

Üye
nokiayı tavsıye etmem hocam symbian yuzuden,huawei de cin malı ne cıkıp cıkmayacagı belırsız.. benı bu gune kadar yanıltmadı cın malları.. tek secenek galaxy gio kalıo.. ılla bu 3'unden bırını alacagım dıyorsan gio yu al.. ama baktın mı bılmıyorum lg optimus me'ye de bır bak derım. benım eskı telefon. tasarım,ekran kalıtesı ve parlaklıgından cok memnundum telefonun fiyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı..

Bir kerede saçmalama Çin malı ama tanınmış bir çin malı Tv de reklamı yok unutmayın dünyanın en kaliteli mallarıda ÇİN de üretiliyor Huawei'de tanınmış bir markadadır GOLD,TEKNOSA IDEOS x5 olmasada başka telefonlar var :vur

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bir kerede saçmalama Çin malı ama tanınmış bir çin malı Tv de reklamı yok unutmayın dünyanın en kaliteli mallarıda ÇİN de üretiliyor Huawei'de tanınmış bir markadadır GOLD,TEKNOSA IDEOS x5 olmasada başka telefonlar var :vur

O sürekli öyle der cevap verincede cevap veremez alıştık artık boşver :ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
android li telefonların çoğun da resim çekmek için kasada dahili bir tuş yoktur o yüzden telefonu sol alt köşeden yada sağ üst köşeden tutup kendi resmini çekip avatar yapanlar android kullanan cihazlara düşmandır bu böyle biline dostlar .. :dry:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
huaweide çok büyük yaw :islik

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Ideos x5 ile nokia c6-01 'in aralarındaki farklar ;

+Android gelişmeye daha müsait.
+c6-01 daha iyi bir kameraya sahip.
+x5 ekranı daha büyük ve daha iyi çözünürlüğe sahip.
+c6-01 batarya ömrü daha uzun ve 30 saate kadar müzik dinleme imkanı..

Olay bundan ibaret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt