huawei ideos x5 nokia c6 01 samsung galaxy gio ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 nokia c6 01 samsung galaxy gio ?
arkadaşlar 1 2 hafta sonra yeni telefon almayı planlıyorum huawei alacaktım ama sizede bi sorayım c6 01 de iyi telefon telefonu inceleme fırsatım oldu bunları düşünmeden önce gio alacaktım kararsızım ama gönlüm huawei den yana sizce hangi telefonu alayım :hmmm

galata7788

galata7788

Üye
ideos x5 al bence :oke:

nonamex

Üye
ideos x5 al hocam nokia devri bitti.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
büyük bir ihitmal onu alacam ama c6 01 de güzel bişeye benziyor :hmmm bide huawei ideos kullananlar telefon nasıl kullanımı kolaymı rahatmı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
büyük bir ihitmal onu alacam ama c6 01 de güzel bişeye benziyor :hmmm bide huawei ideos kullananlar telefon nasıl kullanımı kolaymı rahatmı

ben kullanmadım ama inceledim.
Kullanımı gayet rahat.:oke:

krdohasan

krdohasan

Üye
Ben hiçbirini bilmiom takıl kafana göre kardeş hangisinin numarası büyükse onu al o hep üst model oluo

fireman87

fireman87

Üye
Bi tarafta batan bir firma diğer tarafta fason marka bi telefon.. Karar senin.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
bence c7 2-3 sene kullanıcam diyosun huawei götürmez bence seni

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 de düşünüyorum huawei alacaktımda biraz tereddütlüyüm ona karşı :hmmm

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
c6 01 de düşünüyorum huawei alacaktımda biraz tereddütlüyüm ona karşı :hmmm

tereddütte kalmakta haklısın emin ol kaliteli değil ben huawei üretimi turkcell vınn kullanıyorum micro sd kart yuvası bazen kartı alıyo bazen almıyo bazen kartı geri itmiyo falan yani bence kesinlikle huawei alma c6-01 al soru işareti kalmasın kafanda :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
C6-01 kesinlikle.C7 ile aralarında fark yok hatta bana göre üstün yanları bile var C6'nın ve fiyatı 250-300 lira kadar daha ucuz böyle bir fırsat var ve senin seçeneklerin arasında C6-01'de var ee o zaman düsünmemek gerek bence :megafon:

Sandrake

Sandrake

Üye
tereddütte kalmakta haklısın emin ol kaliteli değil ben huawei üretimi turkcell vınn kullanıyorum micro sd kart yuvası bazen kartı alıyo bazen almıyo bazen kartı geri itmiyo falan yani bence kesinlikle huawei alma c6-01 al soru işareti kalmasın kafanda :oke:
saçmalamış Huawei iyidir

• Beğen
Tepkiler: 61semih

nonamex

Üye
Vınn kullanıyorum 2 yıldır sapasağlam çalışıyor, Turkcell T20 aldı arkadaş memnun.

Bir tane ürün aldım bozuk çıktı huawei alma diyenler 5800'daki kasa açıklığı N8'deki kapanıp açılmama servis zorunluluğu olaylarını çabuk unutuyor |-) Her teknolojik alet sorunlu, bozuk çıkabilir. Kullanıcı hatasından arızalabilir yada..

Profil bilgileri: onurgunay35 - MaxiCep.Com Bu arkadaş Ideos X5 kullanıyor, onla bir konuş istersen.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Vınn kullanıyorum 2 yıldır sapasağlam çalışıyor, Turkcell T20 aldı arkadaş memnun.

Bir tane ürün aldım bozuk çıktı huawei alma diyenler 5800'daki kasa açıklığı N8'deki kapanıp açılmama servis zorunluluğu olaylarını çabuk unutuyor |-) Her teknolojik alet sorunlu, bozuk çıkabilir. Kullanıcı hatasından arızalabilir yada..

Profil bilgileri: onurgunay35 - MaxiCep.Com Bu arkadaş Ideos X5 kullanıyor, onla bir konuş istersen.

tamam konuşayım onunla aldımmı bana 2 3 sene gitsin çok telefon kullandım sıkıldım telefon değiştirmeye bu son olacak

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Saçmalamışın o senin kullanımına göre değişen bişey telefonla vınnın ne alakası var onu geçtim eğer düşürdüysen vınn ı adam akıllı kullanmadıysan tabiki arıza çıkarır.Hocam bakma bunları ideos x5 iyidir nokia devri bitti 600 lira smbyana vermek bence mantıklı değil.İdeos x5 hertürlü üstün c6-01 den.

• Beğen
Tepkiler: 61semih, nonamex ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Saçmalamışın o senin kullanımına göre değişen bişey telefonla vınnın ne alakası var onu geçtim eğer düşürdüysen vınn ı adam akıllı kullanmadıysan tabiki arıza çıkarır.Hocam bakma bunları ideos x5 iyidir nokia devri bitti 600 lira smbyana vermek bence mantıklı değil.İdeos x5 hertürlü üstün c6-01 den.

ideos alacam peki android de olan hd oyunları kasmadan açıyomu :hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ideos alacam peki android de olan hd oyunları kasmadan açıyomu :hmmm

Açıyo dostum sorunsuz bi şekilde ideos için olan oyunları bulursan hiç sorun yaşamazsın veya apk dosyasını kurup sd card dosyasını netten indirirsende olabilir yani sorun yaşanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt