huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ReDw0Rm

Üye
ahaha Huawei Nokia dan daha mı sağlam :D ahhahaa yılların telefonu ile Çin Malı dandik teli karıştırmayın

tatalanya

tatalanya

Üye
huawei için çin malı dandik ürün diyen arkadaşlar şunu bilmiyor mu acaba nokia telefonlarının bir çoğunu çinde üretiyor..

abk bunu unutmayın''siz çinliye ne kadar para verirseniz,o da size o kadar kalite verir '' piyasada 100 liraya alabileceginiz bir ton çin malı telefon var ama gelip burada huaweiyi karalayan arkadaşlar bana 570liralık 5 tane çin malı ürün göstersinler...

siz huaweiye 1000tl verin,o size nokianın 2000tl'ye sattıgı teli versin..

bugüne kadar bir sürü tel kullandım ve şuana kadar ki en iyisi bu, 5800da symbian oyunlarda kasılırken(belki benim tel çok oyun yüklüydü bilemem ama) huaweide hd ve nerdeyse pc kalitesi oyunları oynarken hiçbir donma problemim olmuyor..

evet dandik çin malı diyen arkadaşlar ,canını sıkılıyorsa burada millete laf atıp,tartısma yaratıp,sonrada ben lafı koydum susun artık demek yerine,youtube girin ve ideos x5'in hd oyunlarını izleyin.

symbian ile android'i karşılaştırmaktan vazgecin,dünya android'in yükselişini görüyorken,siz neden göremiyorsunuz ? havalı markalarla hava atmaya çalışmak için, 3 liralık şeye 6 lira verdiğiniz için bile olabilir.

burada huawei tüm tellerden iyi demiyorum,piyasada bu telden daha iyileride var,nokia'yada dandik demiyorum ama huaweinin insanlarının önüne koydugu fiyat performansı olayı nokia'yı gölgede bırakıyor.

huawei x5'in tek kötü yanı video çekimi net olmasına ragmen,duraklamalı olmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: NoDisconnet, nonamex ve onurgunay35

nonamex

Üye
Videoyu eğer kesik kesik atlayarak çekiyorsa, kullandığınız SD kartı en az class 6 olacak şekilde değiştirin dedim. Benim Optimus Black'te öyle kesik kesik video çekiyordu, kartı değiştirdim düzeldi.

tatalanya

tatalanya

Üye
Videoyu eğer kesik kesik atlayarak çekiyorsa, kullandığınız SD kartı en az class 6 olacak şekilde değiştirin dedim. Benim Optimus Black'te öyle kesik kesik video çekiyordu, kartı değiştirdim düzeldi.

şuan 8gb sd kart takılı,bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)

video takılmasıda bu videodaki gibi

birde ideos x5 bu kartı destekler mi acaba

eses2658

eses2658

Üye
"Çin malıdır,dandik maldır" diyen arkadaşa bu sözüm. Huawei şirketini azıcık araştır. Adamlar sadece telefon üretmiyor. Bak bakalım Vodafone Türkiye'nin 3G altyapısını kim kurmuş? Ayrıca biraz da test vidyoları seyret de bilgi sahibi oluver. Burada insanların sinirlerini bozmaya hakkın yok...

• Beğen
Tepkiler: NoDisconnet
baranselona

baranselona

Üye
:) saka yapiyosun heralde.. kapasitif ekranlar insan parmagindaki durgun elektirigi algilayarak calisiyor...2. mesajin icinde RAMAZAN ayindayiz bisey demiyorum terbiyesizlik... ahlaksizlik...sikayet edilmis zaten...

Türe

Türe

Üye
c7 forever :yuru:

nonamex

Üye
şuan 8gb sd kart takılı,bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)

video takılmasıda bu videodaki gibi

birde ideos x5 bu kartı destekler mi acaba

Bende böyle değildi, direk kare atlıyordu.. SD kart'ı değiştirip bir deneyin derim yinede, class'ı 6'dan yüksek bir SD kart'la mesela.. Düzelir belki.

toxit

Üye
eski bir nokia calışanı ve yeni bir huawei kullanıcısı olarak konusmak gerekirse ( ki suan hem nokia hem huawei kullanmakta ve her iki firmaninde üretim teknolojileri hakkında oldukca fazla bilgiye sahibim) bu iki firmanında birer dunya devi olduğunu söyleyebilirim.<br><br>nokianın herhangi bir koku yaymadıgını ve malzeme kalıtesının iyi oldugunu soylemek dogru olacaktır( neticede eski bir ahşap ve lastik üreticisi olmasının verdiği malzeme bilgisini iyi kullanmaktadır nokia), ayrıca üretim bantları ve kullanılan teknoloji acısından dunyanın en iyilerindendir. urunlerınde yuksek kalıte malzeme ve işçilik kullandığı kesindir. ancak bilinmesi gereken bir konuda nokianın çinde üretilen tüm telefonlarının (örnek nokia n86) huawei ve diğer bir çin firmasının fabrikalarında üretildiğidir.<br>Nokia telefon üretmenin yanında telekom alt yapısıda üreten bir firmadır. tüm ürün yelpazesinde huawei ile stratejik ve üretim ortaklık anlaşmalarıda vardır.<br>burdan çıkan sonuc ise nokia kullanıcılarının aslında organik bir bağları olduğu huawei ürünlerine hok atmaması geregidir.<br><br>Huawei'ye gelicek olursak bu firma dünyanın gsm telefon ve alt yapı üreten 4 büyüklerinden biridir. Üretim bantı kalitesi olarakda ilk 3 te yer almaktadır. Günümüzde altyapı ve telefon üretimi yapan bir çok fırmanın birçok parça, devre vb ihtiyacını karsılayan bir firmadır. Huaweiden parça alan yada üretim yaptıran firmalar arasında nokia, lg, vodafone, turkcell, samsung, sanyo, bb gb dünyaca ünlü fırmalar bulunmaktadır. HTC de kimi ürünlerinin kimi parçalarını huaweiden satın almaktadır. Her ne kadar kendi adıyla yeni üretime başlamış olsada huawei bir dünya devidir. Türkiyedeki gsm operatörlerinden en kaliteli hizmeti veren turkcell 3g hizmet alt yapısını huawei ye ihale etmiş huawei ise bu işin altından hakkıyla kalkmıştır. Huaweide piyasaya yeni giren her firmanın yaptığı gb ürünlerinin bilinirlik düzeyini arttırmak ve piyasadan pay kapmak amaçlı olarak ideos x5 ürününü normal ederinin cok altında cok kucuk kar marjları ile sadece turkiyede değil tum dunyada piyasaya surmustur. ideos x5 için ise cıhazı yakından inceleyen ve malzeme kalıtesı ve işcilikten anlayan eğitimli bir göz olarak birsey soylemek gerekırse fiyatına göre 3 gömlek üstü malzeme ve işçilik kullanıldığıdır.<br><br>Çin malları ile ilgili bir açıklama yapmak gerekirse çinli üreticiler herhangi bir mal ürettirmek istediğinizde size aynı ürün için farklı kalitede malzemelerle farklı fiyat skalaları sunarlar. Aynı ürünü 3 lira 5 lira 10 lira yada 20 liraya mal edebilirsiniz.<br><br>Burdan çıkan sonuc sudurki nokia cok kalıtelıdır ama huaweide en az nokia kadar kalıtelıdır. &nbsp;markaları karsılastırmaktansa kullanıcının ıhtıyac duydugu ozellıklerı karsılastırmak en dogrusudur.

y n s c n

y n s c n

Üye
X5 kamerası çok yetersiz..

dll_crews

Üye
1 hafta kadar önce aldım ideos x5 i tek şikayetim durduk yere reset çekiyor buda büyük bir sorun nasıl halledebilirim...?

hasanefe10

Üye
Symdiandan kurtuldum rahata KAVUSTUM:)3.8 Inc atiyorum dvdrip filmi izliyorum.thalami Nokia diyosunuz..

tempestshine

tempestshine

Üye
güzel telefon güle güle kullan :)

hasanefe10

Üye
guzelde lafmi super tell.5800 duruyor hala ama oyuncak gibi :)

ec038

Üye
arkadaşlar yakın zamanda ideos x5 almayı planlıyorum.. ama kafama takılan bir kaç soru var.. sizce hala f/p canavarı mı bu telefon, nette video izlerken takılma yaşayanınız var mı, sıfırını bulamadım nette yaa bitti mi piyasada acaba ??

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar yakın zamanda ideos x5 almayı planlıyorum.. ama kafama takılan bir kaç soru var.. sizce hala f/p canavarı mı bu telefon, nette video izlerken takılma yaşayanınız var mı, sıfırını bulamadım nette yaa bitti mi piyasada acaba ??

sifiri kalmadi

ec038

Üye
:( burda bulursam alacam ama nette video izlerken takılıyor mu takılmıyor mu ??? benim için önemli olan net performansı ve tabiki flash desteğinin olması