ya telefonu elime aliyorum calisiyor zemine koyup dokunuyorum sorun var zeminde sarj kablosunu takiyorum sorun yok ben bu telefonu hep elimdemi kullancam aldigim yere gitsem sorunu anlatana kadar dilimde tuy biterArkadas sanırım ilk defa dokunmatik kullanıyor dedigi her dokunmatik telefonda var.Telefonun kamerası dısa egimli oldugu için düz yüzeye tam oturmuyor ve siz telefon düz yerdeyken telefonu tutmadan sadece parmakla komut verdiginizde dokunmatik tam çalısmıyor hareteket ettiginden dolayı.

yokya telefonda bariz hata oldugu belli dokunuyorum algilamiyor bastiriyorum yanlis yere gidiyor sayfayi assagi kaydiriyorum zoom yapuyor istemedigim yerlere giriyor telefon sorunlu acaba disi kaucuk olan telefon kayarmi lafin b.kunu etmeTelefonu masaya koy.Sadece tek parmagınla dokunmaya çalıs telefon hareket edecektir muhakkak çünkü kamera düzeye tam oturmasını engeller.Bastıgında telefon hareket ettiginden dokunmatik düzgün çalısmaz.
herif youtubeden videi izlerken ileri geri sardir taaak masaustu faceden videoyu tekrar yurute bas masaustu neyden bahsediyorsun sen ?bu telefona laf söyleyenler aşağıdaki 2 tane 1000 lira üstü cihazla browser karşılaştırmasını izlesinler bu arada LG optimus 2x çift çekirdekli..... 1 GHZ lik cpu kullanıyor hani kazık yemişsiniz falan diyenler varya
[video=youtube;C9gd4cgn1KE]http://www.youtube.com/watch?v=C9gd4cgn1KE&feature=player_embedded[/video]
arkadasim iyimisin sen madem sorun var dokunmatiginde gonder garantiye ne yapalim simdi bizde yok oyle bisey... madem desire. hd alacak paran vardi ne diye x5 aldin?? ha madem aldin desire hd den kotu bazi yerlerinide gormezden gelmek zorundasin! yukarda yazdim dokunmatik mevzuunu bidaha oku istersen.. belkide yukledigin uygulamalarin biri yuzunden oluyodur... ayrica dokunmatik kapasitif ekranli bi cihazi kullaniyosunuz sadece parmak algiliyor.. vede bende hicbir sorun yok sende var diye herkeste mi olacak... tas gibi telefon anlamiyorum ki bana mi en saglami gelmis.. kuzenimdede var oda tas gibi kullaniyor... almadan bi inceleyip kullanici yorumlarini falan okusaniz.. madem okadar emek verdiginiz paranizida dogru sekilde harcardiniz... burayida telefon yere paralel konumdayken yazdim catir catir yaziyor... tekrar soyluyorum yuklediginiz bi program yuzunden olabilir... cunku dikkatimi cekmisti bi program yukluyodum. dokunmatik ayarlarina erisim istiyodu.... yani boyle programlarda var...ya telefonu elime aliyorum calisiyor zemine koyup dokunuyorum sorun var zeminde sarj kablosunu takiyorum sorun yok ben bu telefonu hep elimdemi kullancam aldigim yere gitsem sorunu anlatana kadar dilimde tuy biter----------Eklendi @ 14:58:10 ---------- Yazıldı @ 14:52:32 ---------- yokya telefonda bariz hata oldugu belli dokunuyorum algilamiyor bastiriyorum yanlis yere gidiyor sayfayi assagi kaydiriyorum zoom yapuyor istemedigim yerlere giriyor telefon sorunlu acaba disi kaucuk olan telefon kayarmi lafin b.kunu etme----------Eklendi @ 15:04:51 ---------- Yazıldı @ 14:58:10 ----------alacaklara tavsiye bu markaya sakin bulasmasinlar 3 time sordum 2 sinde.adamlar huaweiyi telaffuz bile edemedi bu parada emek vardi simdiki aklim olsa htc desire hd alirdim 2 el ah ulan ah sakin cine bulasmayim her b.kun kalitesizi orda aman ha sakin----------Eklendi @ 15:07:52 ---------- Yazıldı @ 15:04:51 ---------- herif youtubeden videi izlerken ileri geri sardir taaak masaustu faceden videoyu tekrar yurute bas masaustu neyden bahsediyorsun sen ?
girdim izledim faceden catir catir ileri sardim geri sardim ne oldu oynatti iste... o dedigini bazen yapiyor oda sinirsiz cepnet paketi kullandigim icin internet yavas oldugu icin... facede mynet canak okeyide oynadim sorunsuz.... ayrica madem youtube dan izliyosun kendine bi youtube uygulamasi indir. cok daha guzel izlersin...su telefonu almadan once bi arastiraydin fiyatina gore nereleri zayif nereleri cok cok iyi. bilgin olurdu...derdin nedir?gormuyomusun sana cevap veren yok neye zorluyon daha.. boyle cahil konusani zaten kim kaale alsin ki...Bu Telefon Her Türlü Sorun Çıkar Markası Huhahahahahuawei NediR abi yaw bence Kötü bir çin malı
Ya Belli Sende Çin Malısın Sus Bari Milletin Başını Yakma Bu telefon Adi bir çin malı bunu herkes bilio Ve de bilecek![]()

Ne alakası var çin markalarının dandik olduğunu söylüorum bi samsung,nokia,lg,sony ericson gibi oLabilirmi ? birisi gelcek telin markası ne dicek Huaweibune La

----------Eklendi @ 16:10:32 ---------- Yazıldı @ 16:09:32 ----------
Ya bırakın ya düzgün bi telefon alın
2 günde bozulur O ya Huawei Nedir yaismini meymelet yok çin maLı ne beklersin
Sonucunda Çin Malı Değilmi![]()
ya telefonu elime aliyorum calisiyor zemine koyup dokunuyorum sorun var zeminde sarj kablosunu takiyorum sorun yok ben bu telefonu hep elimdemi kullancam aldigim yere gitsem sorunu anlatana kadar dilimde tuy biter
----------Eklendi @ 14:58:10 ---------- Yazıldı @ 14:52:32 ----------
yokya telefonda bariz hata oldugu belli dokunuyorum algilamiyor bastiriyorum yanlis yere gidiyor sayfayi assagi kaydiriyorum zoom yapuyor istemedigim yerlere giriyor telefon sorunlu acaba disi kaucuk olan telefon kayarmi lafin b.kunu etme
----------Eklendi @ 15:04:51 ---------- Yazıldı @ 14:58:10 ----------
alacaklara tavsiye bu markaya sakin bulasmasinlar 3 time sordum 2 sinde.adamlar huaweiyi telaffuz bile edemedi bu parada emek vardi simdiki aklim olsa htc desire hd alirdim 2 el ah ulan ah sakin cine bulasmayim her b.kun kalitesizi orda aman ha sakin
----------Eklendi @ 15:07:52 ---------- Yazıldı @ 15:04:51 ----------
herif youtubeden videi izlerken ileri geri sardir taaak masaustu faceden videoyu tekrar yurute bas masaustu neyden bahsediyorsun sen ?
Madem öyle bi sorun var git servise ver aldığın yere götür bunun bi sürü çözümü var.Sende var diye herkeste olacak diye birşey yok.Madem desire hd alacak paran vardı onu alsaydın ama sen gidip onada bi bahane bulurdun emin ol.Alma o zaman. Gelip banada özel mesaj atma nasıl telefondur fln diye.Zaten telefondan anlasaydın böyle saçma sapan yorum yapmazdın.Senin gibi hiçbişeyden anlamadığı halde gelip abuk subuk yorum yapanlar yüzünden harcadığımız zamanın haddi hesabı yok.Arkadaş telefon hakkında bilgin yoksa yorum yapmayacaksın!.Ha telefonu eline alıp incelersin beğenmezsin sonra gelip uygun bi üslupla yorumunu yazarsın.Ama öyle gelipte çin malı bundan hayır gelmez gibi yorumlar yapıp forumu kirletmeye hakkın yok.
( diye yazar foruma