huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Değil:nono:

darkdul

Üye
hatasız kul olmadığı gibi hatasız telefonda olmaz xD

srooyunu

Üye
Arkadas sanırım ilk defa dokunmatik kullanıyor dedigi her dokunmatik telefonda var.Telefonun kamerası dısa egimli oldugu için düz yüzeye tam oturmuyor ve siz telefon düz yerdeyken telefonu tutmadan sadece parmakla komut verdiginizde dokunmatik tam çalısmıyor hareteket ettiginden dolayı.
ya telefonu elime aliyorum calisiyor zemine koyup dokunuyorum sorun var zeminde sarj kablosunu takiyorum sorun yok ben bu telefonu hep elimdemi kullancam aldigim yere gitsem sorunu anlatana kadar dilimde tuy biter :off:

----------Eklendi @ 14:58:10 ---------- Yazıldı @ 14:52:32 ----------

Telefonu masaya koy.Sadece tek parmagınla dokunmaya çalıs telefon hareket edecektir muhakkak çünkü kamera düzeye tam oturmasını engeller.Bastıgında telefon hareket ettiginden dokunmatik düzgün çalısmaz.
yokya telefonda bariz hata oldugu belli dokunuyorum algilamiyor bastiriyorum yanlis yere gidiyor sayfayi assagi kaydiriyorum zoom yapuyor istemedigim yerlere giriyor telefon sorunlu acaba disi kaucuk olan telefon kayarmi lafin b.kunu etme

----------Eklendi @ 15:04:51 ---------- Yazıldı @ 14:58:10 ----------

alacaklara tavsiye bu markaya sakin bulasmasinlar 3 time sordum 2 sinde.adamlar huaweiyi telaffuz bile edemedi bu parada emek vardi simdiki aklim olsa htc desire hd alirdim 2 el ah ulan ah sakin cine bulasmayim her b.kun kalitesizi orda aman ha sakin

----------Eklendi @ 15:07:52 ---------- Yazıldı @ 15:04:51 ----------

:kop: bu telefona laf söyleyenler aşağıdaki 2 tane 1000 lira üstü cihazla browser karşılaştırmasını izlesinler bu arada LG optimus 2x çift çekirdekli..... 1 GHZ lik cpu kullanıyor hani kazık yemişsiniz falan diyenler varya:hmmm[video=youtube;C9gd4cgn1KE]http://www.youtube.com/watch?v=C9gd4cgn1KE&feature=player_embedded[/video]
herif youtubeden videi izlerken ileri geri sardir taaak masaustu faceden videoyu tekrar yurute bas masaustu neyden bahsediyorsun sen ?

ReDw0Rm

Üye
2 günde bozulur O ya Huawei Nedir ya :D ismini meymelet yok çin maLı ne beklersin

baranselona

baranselona

Üye
ya telefonu elime aliyorum calisiyor zemine koyup dokunuyorum sorun var zeminde sarj kablosunu takiyorum sorun yok ben bu telefonu hep elimdemi kullancam aldigim yere gitsem sorunu anlatana kadar dilimde tuy biter :off:----------Eklendi @ 14:58:10 ---------- Yazıldı @ 14:52:32 ---------- yokya telefonda bariz hata oldugu belli dokunuyorum algilamiyor bastiriyorum yanlis yere gidiyor sayfayi assagi kaydiriyorum zoom yapuyor istemedigim yerlere giriyor telefon sorunlu acaba disi kaucuk olan telefon kayarmi lafin b.kunu etme----------Eklendi @ 15:04:51 ---------- Yazıldı @ 14:58:10 ----------alacaklara tavsiye bu markaya sakin bulasmasinlar 3 time sordum 2 sinde.adamlar huaweiyi telaffuz bile edemedi bu parada emek vardi simdiki aklim olsa htc desire hd alirdim 2 el ah ulan ah sakin cine bulasmayim her b.kun kalitesizi orda aman ha sakin----------Eklendi @ 15:07:52 ---------- Yazıldı @ 15:04:51 ---------- herif youtubeden videi izlerken ileri geri sardir taaak masaustu faceden videoyu tekrar yurute bas masaustu neyden bahsediyorsun sen ?
arkadasim iyimisin sen madem sorun var dokunmatiginde gonder garantiye ne yapalim simdi bizde yok oyle bisey... madem desire. hd alacak paran vardi ne diye x5 aldin?? ha madem aldin desire hd den kotu bazi yerlerinide gormezden gelmek zorundasin! yukarda yazdim dokunmatik mevzuunu bidaha oku istersen.. belkide yukledigin uygulamalarin biri yuzunden oluyodur... ayrica dokunmatik kapasitif ekranli bi cihazi kullaniyosunuz sadece parmak algiliyor.. vede bende hicbir sorun yok sende var diye herkeste mi olacak... tas gibi telefon anlamiyorum ki bana mi en saglami gelmis.. kuzenimdede var oda tas gibi kullaniyor... almadan bi inceleyip kullanici yorumlarini falan okusaniz.. madem okadar emek verdiginiz paranizida dogru sekilde harcardiniz... burayida telefon yere paralel konumdayken yazdim catir catir yaziyor... tekrar soyluyorum yuklediginiz bi program yuzunden olabilir... cunku dikkatimi cekmisti bi program yukluyodum. dokunmatik ayarlarina erisim istiyodu.... yani boyle programlarda var...

ReDw0Rm

Üye
Kardeş Telefon Çin Malı Değilmi

baranselona

baranselona

Üye
----------Eklendi @ 15:07:52 ---------- Yazıldı @ 15:04:51 ----------[/COLOR] herif youtubeden videi izlerken ileri geri sardir taaak masaustu faceden videoyu tekrar yurute bas masaustu neyden bahsediyorsun sen ?[/QUOTE] :) girdim izledim faceden catir catir ileri sardim geri sardim ne oldu oynatti iste... o dedigini bazen yapiyor oda sinirsiz cepnet paketi kullandigim icin internet yavas oldugu icin... facede mynet canak okeyide oynadim sorunsuz.... ayrica madem youtube dan izliyosun kendine bi youtube uygulamasi indir. cok daha guzel izlersin...su telefonu almadan once bi arastiraydin fiyatina gore nereleri zayif nereleri cok cok iyi. bilgin olurdu...

ReDw0Rm

Üye
Bu Telefon Her Türlü Sorun Çıkar Markası Huhahahaha :D huawei NediR abi yaw bence Kötü bir çin malı

baranselona

baranselona

Üye
Bu Telefon Her Türlü Sorun Çıkar Markası Huhahahaha :D huawei NediR abi yaw bence Kötü bir çin malı
derdin nedir?gormuyomusun sana cevap veren yok neye zorluyon daha.. boyle cahil konusani zaten kim kaale alsin ki...

ReDw0Rm

Üye
Ya Belli Sende Çin Malısın Sus Bari Milletin Başını Yakma Bu telefon Adi bir çin malı bunu herkes bilio Ve de bilecek :d:

baranselona

baranselona

Üye
tamam sen oyle diyosan oyledir.. ondan heryerde fiyat performans krali dimi...

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Arkadas yakuza galiba çinli fobisi mi var nedir :ehe

ReDw0Rm

Üye
Ne alakası var çin markalarının dandik olduğunu söylüorum bi samsung,nokia,lg,sony ericson gibi oLabilirmi ? birisi gelcek telin markası ne dicek Huawei :D bune La

nonamex

Üye
Ya Belli Sende Çin Malısın Sus Bari Milletin Başını Yakma Bu telefon Adi bir çin malı bunu herkes bilio Ve de bilecek :d:

:zuhaha:

----------Eklendi @ 16:09:13 ---------- Yazıldı @ 16:08:10 ----------

Ne alakası var çin markalarının dandik olduğunu söylüorum bi samsung,nokia,lg,sony ericson gibi oLabilirmi ? birisi gelcek telin markası ne dicek Huawei :D bune La

Bizim milletimiz telefonun özelliklerine bakmaz, adına bakar. Hava yapabilirse alır oo iPhone almışsın abi akarsın ortama havan olur modunda gezerler :)

ReDw0Rm

Üye
:d:

----------Eklendi @ 16:10:32 ---------- Yazıldı @ 16:09:32 ----------

Ya bırakın ya düzgün bi telefon alın

nonamex

Üye
:d:

----------Eklendi @ 16:10:32 ---------- Yazıldı @ 16:09:32 ----------

Ya bırakın ya düzgün bi telefon alın

Bu zaten yamuk bir telefonmuş haklısın, beyler gidip düzgün telefonlar alın yav yamuk telefonlar alıyorsunuz olmuyor.

baranselona

baranselona

Üye
nokya diye nasil diyosan huvey diyede oyle diyeceksin... bukadar hocam cinde uretilmeyen hangi elektronik alet var ki...

ReDw0Rm

Üye
Hakan LAfı nerenden anlıosun git biraz türkçe çalış ondan sonra gel konuş ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
2 günde bozulur O ya Huawei Nedir ya :D ismini meymelet yok çin maLı ne beklersin

Sonucunda Çin Malı Değilmi :ehe

Alma o zaman. Gelip banada özel mesaj atma nasıl telefondur fln diye.Zaten telefondan anlasaydın böyle saçma sapan yorum yapmazdın.Senin gibi hiçbişeyden anlamadığı halde gelip abuk subuk yorum yapanlar yüzünden harcadığımız zamanın haddi hesabı yok.Arkadaş telefon hakkında bilgin yoksa yorum yapmayacaksın!.Ha telefonu eline alıp incelersin beğenmezsin sonra gelip uygun bi üslupla yorumunu yazarsın.Ama öyle gelipte çin malı bundan hayır gelmez gibi yorumlar yapıp forumu kirletmeye hakkın yok.

----------Eklendi @ 19:00:55 ---------- Yazıldı @ 18:53:46 ----------

ya telefonu elime aliyorum calisiyor zemine koyup dokunuyorum sorun var zeminde sarj kablosunu takiyorum sorun yok ben bu telefonu hep elimdemi kullancam aldigim yere gitsem sorunu anlatana kadar dilimde tuy biter :off:

----------Eklendi @ 14:58:10 ---------- Yazıldı @ 14:52:32 ----------

yokya telefonda bariz hata oldugu belli dokunuyorum algilamiyor bastiriyorum yanlis yere gidiyor sayfayi assagi kaydiriyorum zoom yapuyor istemedigim yerlere giriyor telefon sorunlu acaba disi kaucuk olan telefon kayarmi lafin b.kunu etme

----------Eklendi @ 15:04:51 ---------- Yazıldı @ 14:58:10 ----------

alacaklara tavsiye bu markaya sakin bulasmasinlar 3 time sordum 2 sinde.adamlar huaweiyi telaffuz bile edemedi bu parada emek vardi simdiki aklim olsa htc desire hd alirdim 2 el ah ulan ah sakin cine bulasmayim her b.kun kalitesizi orda aman ha sakin

----------Eklendi @ 15:07:52 ---------- Yazıldı @ 15:04:51 ----------

herif youtubeden videi izlerken ileri geri sardir taaak masaustu faceden videoyu tekrar yurute bas masaustu neyden bahsediyorsun sen ?

Senin telefonun sorunlu arkadaş.Bu sorun bi programdan kaynaklanıyo olabilir yada senden bilip bilmeden sorunu gelip burda markayı kötülemek yanlış.:nono:Madem öyle bi sorun var git servise ver aldığın yere götür bunun bi sürü çözümü var.Sende var diye herkeste olacak diye birşey yok.Madem desire hd alacak paran vardı onu alsaydın ama sen gidip onada bi bahane bulurdun emin ol.

nonamex

Üye
Alma o zaman. Gelip banada özel mesaj atma nasıl telefondur fln diye.Zaten telefondan anlasaydın böyle saçma sapan yorum yapmazdın.Senin gibi hiçbişeyden anlamadığı halde gelip abuk subuk yorum yapanlar yüzünden harcadığımız zamanın haddi hesabı yok.Arkadaş telefon hakkında bilgin yoksa yorum yapmayacaksın!.Ha telefonu eline alıp incelersin beğenmezsin sonra gelip uygun bi üslupla yorumunu yazarsın.Ama öyle gelipte çin malı bundan hayır gelmez gibi yorumlar yapıp forumu kirletmeye hakkın yok.

Hocam boşver bırak ya gitsin alsın bir nokia, 2 gün sonra telefonum donuyor, reset atıyor napıcam :(( diye yazar foruma :kop: