huawei için çin malı dandik ürün diyen arkadaşlar şunu bilmiyor mu acaba nokia telefonlarının bir çoğunu çinde üretiyor..
abk bunu unutmayın''siz çinliye ne kadar para verirseniz,o da size o kadar kalite verir '' piyasada 100 liraya alabileceginiz bir ton çin malı telefon var ama gelip burada huaweiyi karalayan arkadaşlar bana 570liralık 5 tane çin malı ürün göstersinler...
siz huaweiye 1000tl verin,o size nokianın 2000tl'ye sattıgı teli versin..
bugüne kadar bir sürü tel kullandım ve şuana kadar ki en iyisi bu, 5800da symbian oyunlarda kasılırken(belki benim tel çok oyun yüklüydü bilemem ama) huaweide hd ve nerdeyse pc kalitesi oyunları oynarken hiçbir donma problemim olmuyor..
evet dandik çin malı diyen arkadaşlar ,canını sıkılıyorsa burada millete laf atıp,tartısma yaratıp,sonrada ben lafı koydum susun artık demek yerine,youtube girin ve ideos x5'in hd oyunlarını izleyin.
symbian ile android'i karşılaştırmaktan vazgecin,dünya android'in yükselişini görüyorken,siz neden göremiyorsunuz ? havalı markalarla hava atmaya çalışmak için, 3 liralık şeye 6 lira verdiğiniz için bile olabilir.
burada huawei tüm tellerden iyi demiyorum,piyasada bu telden daha iyileride var,nokia'yada dandik demiyorum ama huaweinin insanlarının önüne koydugu fiyat performansı olayı nokia'yı gölgede bırakıyor.
huawei x5'in tek kötü yanı video çekimi net olmasına ragmen,duraklamalı olmasıdır.