huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Doktor6464

Üye
Sevgili arkadaşım,
Bu telefonu 2 ay bekledim özellikleri teorik olarak mükemmel sanş işi olmayanlar da da sıkıntı var.. Huawie ileiligili tekbir müşteri temsilcisi var mı türkiye de.. Ulaşabilirimisin ..Hayır.. PC Suit günlerce uğraştım bağlanamadım.. Bağlanan var mı..? Yedek alma basit ama sadece kendinin okuyabileceği bir yedek... O yedek CVS formatında ama tek dosya hiçbir telefon açamıyor.. E72 den tam yedek alabildim ama e 72 ye yedek veremiyor.. Sesin karşı tarafa az gitmesi kesin.. Teknolojik bir hata var.. Deneyin görün.. Teori,k olarak tam kullanımda söz verdiği şarj süresinin 10 da birini bile tutturamıyor.. Günün ortasında şarj bitiyor.. Ben 2 adet email saat başı kontrol ettiriyoruum. İnternete bile girmem. Çok sayıda görüşme yaparım. Gece şarja koyuyorum akşam 17 gibi bitiyor.. daha anlat dersen anlatırım.. 2 aydır kurcalamadığım yeri kalmadı.. Şimdi KVK serviste balaım ne olacak.. yine ekran değişecek eminim.. Eeee yazık değilmi bize yeni bir telefon al 2 ayda tadıyla 5 gün kullanmadım.. Türkiyey ye yeni giren bir telefon onlar beni bulup hemen yenisini verelim demeliler.. Müşteri memnuniyeti budur..

----------Eklendi @ 09:51:12 ---------- Yazıldı @ 09:40:02 ----------

Sn yüzbaşı, Sıfırladı derken dokunmatik bozuldu.. İstediğinkadar dokun algılamıyor. İlk servise gittiğimde dokunmatiğin hiçbir yeri çalışmıyordu yedek bile alamadım.. Ekran yenisi ile değişti ilk günler o kadar hassas kii.. İnanılır gibi değil. 10 gün sonra yani dün yine ekran çevreden ortaya doğru dokunma hissi gitti. Fotograf kalitesine gelince Şimdi elimde E72 var hala kulalnıyorum.. Çektiklerimi hemen arşive atarım.. E72 ile x5 arasında dağlar kadar fark var.. Nasıl bir standar bu.. 5 MP bu kadar mı değişir.. X5 de de en yüksek rezolüsyonda çekiyorum E72 de de .. Peki mesajlara ne demeli gelen giden SMSin ayrı ayrı klasörlede durmasına alışmışız burada öylebirşey yok.. Alt alta istediğim kadar değişik sms uygulaması kurdum hepsi aynı.. Sadece temayı değiştirebiliyorlar... Birde sms leri klasörlüyor.. Yeni gelen bir sms 100. satırda durabiliyor haberiniz olmuyor.. ve bunu değiştiremiyorsunuz.. Yani tarih sırası na koyamıyorsunuz.. Bazı basit şeyler konfordur bunda yok gibime geldi.

baranselona

baranselona

Üye
hocam şarz süreniz çok kısa kalmış isterseniz bataryayı bi senkronize edin.. telefonunuzu kapatın bataryayı çıkarıp takın sonra açıp şarz edin... telefonun kendi görev yöneticisinden başka extra bi task killer vb.. kullanmayın.. ve masa üstüne alın görev yöneticinizin widgetını.. kısayol olur her uygulamadan çıktığınızda kontrol edin... ayrıca tam kullanımda verdiği şarz süresi herşey kapalı telefonda herhangi bi bağlantı olmadan sadece bekleme modundaki bekleme süresidir... DH incelemesini izlediyseniz çoğu özelliği aktifken ve bikaç işlem daha yaparken telefonun bekleme süresinin en az 16 saat olduğunuda göstermişlerdi...

ekran konusunda bişey diyemeyeceğim telefonunuz bozuk belli.. ekran vb.. değil.. geldikten sonra yine bozulursa 1 defa daha gönderip değişim talep edin kvk dan...

fotoğraf kalitesi bence oldukça iyi 5 mp x6 ile karşılaştırınca bazı fotolarda x6 dan net görüntülerde elde edilebiliyor... 10.2 mp fujifilm :ehe fotoğraf makinemden kaliteli fotoğraflarda elde edebiliyorum... makrosu okadar kaliteli değil ama.. videosuda oldukça kaliteli...

sms konusunda bişey diyemeyeceğim çok sık mesajlaşmam.. ama bence oldukça iyi her kişiye özel sayfa açılıyor mesela bi numarayla mesajlaşınca sadece o numarayla olan mesajlarımı gösteriyor ekranda... bulmasıda kolay oluyor doğal olarak...

darkdul

Üye
peki mms ayarların var mı?? apn master diye bi program var indir onu açtığında hattının mms ve net ayarlarını yapıyor bide onu dene istersen:oke:

nerden indirebilirim onu?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Sevgili arkadaşım,
Bu telefonu 2 ay bekledim özellikleri teorik olarak mükemmel sanş işi olmayanlar da da sıkıntı var.. Huawie ileiligili tekbir müşteri temsilcisi var mı türkiye de.. Ulaşabilirimisin ..Hayır.. PC Suit günlerce uğraştım bağlanamadım.. Bağlanan var mı..? Yedek alma basit ama sadece kendinin okuyabileceği bir yedek... O yedek CVS formatında ama tek dosya hiçbir telefon açamıyor.. E72 den tam yedek alabildim ama e 72 ye yedek veremiyor.. Sesin karşı tarafa az gitmesi kesin.. Teknolojik bir hata var.. Deneyin görün.. Teori,k olarak tam kullanımda söz verdiği şarj süresinin 10 da birini bile tutturamıyor.. Günün ortasında şarj bitiyor.. Ben 2 adet email saat başı kontrol ettiriyoruum. İnternete bile girmem. Çok sayıda görüşme yaparım. Gece şarja koyuyorum akşam 17 gibi bitiyor.. daha anlat dersen anlatırım.. 2 aydır kurcalamadığım yeri kalmadı.. Şimdi KVK serviste balaım ne olacak.. yine ekran değişecek eminim.. Eeee yazık değilmi bize yeni bir telefon al 2 ayda tadıyla 5 gün kullanmadım.. Türkiyey ye yeni giren bir telefon onlar beni bulup hemen yenisini verelim demeliler.. Müşteri memnuniyeti budur..

----------Eklendi @ 09:51:12 ---------- Yazıldı @ 09:40:02 ----------

Sn yüzbaşı, Sıfırladı derken dokunmatik bozuldu.. İstediğinkadar dokun algılamıyor. İlk servise gittiğimde dokunmatiğin hiçbir yeri çalışmıyordu yedek bile alamadım.. Ekran yenisi ile değişti ilk günler o kadar hassas kii.. İnanılır gibi değil. 10 gün sonra yani dün yine ekran çevreden ortaya doğru dokunma hissi gitti. Fotograf kalitesine gelince Şimdi elimde E72 var hala kulalnıyorum.. Çektiklerimi hemen arşive atarım.. E72 ile x5 arasında dağlar kadar fark var.. Nasıl bir standar bu.. 5 MP bu kadar mı değişir.. X5 de de en yüksek rezolüsyonda çekiyorum E72 de de .. Peki mesajlara ne demeli gelen giden SMSin ayrı ayrı klasörlede durmasına alışmışız burada öylebirşey yok.. Alt alta istediğim kadar değişik sms uygulaması kurdum hepsi aynı.. Sadece temayı değiştirebiliyorlar... Birde sms leri klasörlüyor.. Yeni gelen bir sms 100. satırda durabiliyor haberiniz olmuyor.. ve bunu değiştiremiyorsunuz.. Yani tarih sırası na koyamıyorsunuz.. Bazı basit şeyler konfordur bunda yok gibime geldi.

Turkcelle veya kvk ya gidin hertürlü yardımcı olurlar.Pc suiti kurdum kullanıyorum yedek almayla fln uğraşmadım gerek duymadım.Sesin az gitmesi meselesini ben denedim abartılcak bişey yok karşıdaki telefona göre değişiyor bu ses seviyesi.Benim sarjım en az 1.5 gün gidiyor oyun falan çok kurcalarsam 1 gün rahat gidiyor.Bataryanızı senkronize edin sorun geçicektir.Tekrar söylüyorum şans işi sende olmuş bizde olmadı yeni alacaklardada olacak diye birşey yok.Dediğim gibi 3 kez götürürsünüz 4.de yenisini alırsınız.Kimse size hemen yenisini verelim demez verin servise verelim derler yapılması için açılan telefon 2. el oluyor haliyle kolay kolay geri almazlar.

srooyunu

Üye
telefonu yere paralel koyun dokunmatigi sacmaliyor

srooyunu

Üye
yoo nerden cikti simdi bu??
demek istedigim dokunmatiginde bir sorun var

----------Eklendi @ 14:17:15 ---------- Yazıldı @ 14:14:39 ----------

bi dene istersen telefonu duz bir zemine koy ve kavramadan kulanmayi bi dene

----------Eklendi @ 14:18:51 ---------- Yazıldı @ 14:17:15 ----------

bu sorunla karsilasacagimi bilseydim almazdim lanet olsun cin markasi iste yapacagi bu ne ya :off:

baranselona

baranselona

Üye
hadi canim demk dokunmatiginde sorun var demek istedin....... yok arkadasim oyle bisey bende.. belki isaret parmaginla falan kullniyosundur algilamiyodur...

srooyunu

Üye
hadi canim demk dokunmatiginde sorun var demek istedin....... yok arkadasim oyle bisey bende.. belki isaret parmaginla falan kullniyosundur algilamiyodur...
almak isteyenler alabilir guzel telefon

darkdul

Üye

linkte paylaşılmış.... bu foruma üye ol ve indir üyeliksiz indirilmiyor galiba...

bu turkcell hattı içinde geçerlimi?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ben ters koydum dokunmatiği kullanamıyorum.:aha:Bide bu çıktı sana öyle geliyodur arkadaşım :D

Arkadas sanırım ilk defa dokunmatik kullanıyor dedigi her dokunmatik telefonda var.
Telefonun kamerası dısa egimli oldugu için düz yüzeye tam oturmuyor ve siz telefon düz yerdeyken telefonu tutmadan sadece parmakla komut verdiginizde dokunmatik tam çalısmıyor hareteket ettiginden dolayı.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadas sanırım ilk defa dokunmatik kullanıyor dedigi her dokunmatik telefonda var.
Telefonun kamerası dısa egimli oldugu için düz yüzeye tam oturmuyor ve siz telefon düz yerdeyken telefonu tutmadan sadece parmakla komut verdiginizde dokunmatik tam çalısmıyor hareteket ettiginden dolayı.

Onla alakası yok aslında zaten telefon hareket etmiyor büyük ihtimal arkadaşa öyle gelmiştir veya çok bastırırsa hareket eder koyduğu yüzeye bağlı.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Telefonu masaya koy.Sadece tek parmagınla dokunmaya çalıs telefon hareket edecektir muhakkak çünkü kamera düzeye tam oturmasını engeller.Bastıgında telefon hareket ettiginden dokunmatik düzgün çalısmaz.

baranselona

baranselona

Üye
bu turkcell hattı içinde geçerlimi?
arkadasim ac bak yorumlara herseyi soruyosun telefondan giriyorum vdfn sinirsiz net onun icin indirmedm . ama onceden indirmistim vf945 te turkcell ayarlainida aldim...
Telefonu masaya koy.Sadece tek parmagınla dokunmaya çalıs telefon hareket edecektir muhakkak çünkü kamera düzeye tam oturmasını engeller.Bastıgında telefon hareket ettiginden dokunmatik düzgün çalısmaz.
evet arkadas ilk defa dokunmatk kullaniyor anlasilan..su anda 3 tane telefonum var dokunmatik. monte - 945 ve x5. bu ucundede dokunmatik duz bi zemine koyunca yada herhangi bi pozisyonda :) eger isaret parmaginiz cok kuru yada nemli olursa algilamazlar yada yanlis algilarlar iphone degiller sonucta.. ama telefonu alip bas parmaginizla kontrol ederseniz. cok cok daha rahat kullanirsiniz. ozellikle x5 ve 945 sanki tamamen bas parmakla kullanilmak icin yapilmislar eger isaret parmaginiz kuru yada nemliyse yanlis algilamalar oluyor ... yanlis algilama dedgimde bi yere basarsaniz o yere sanki 2 defa basmissiniz gibi goruyorlar yani nem yada kuruluk yuzunden parmaktaki elektrikle. baglantisi keslip tekrar birlsiyor....

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Kılıfla kullanıyorum kameranın açığını tamamlıyor brnsl açıklamayı yapmış zaten.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kılıfla kullanıyorum kameranın açığını tamamlıyor brnsl açıklamayı yapmış zaten.
Tamam da niye sürekli etrafını sarıyosunuz insanın her telefonda oldugu söyledim bunun.
İdeos'a özel olmadıgını söyledim.Arkadasın dedigiyle zan altında kalmayın diye yorumda bulundum.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tamam da niye sürekli etrafını sarıyosunuz insanın her telefonda oldugu söyledim bunun.
İdeos'a özel olmadıgını söyledim.Arkadasın dedigiyle zan altında kalmayın diye yorumda bulundum.

Kimse kimsenin etrafını sarmıyor dostum bişey demedik.

ReDw0Rm

Üye
Sonucunda Çin Malı Değilmi :ehe