baranselona
Üye
beyler anlamadığınız bişey var...
bu telefon o 150 liraya aldığını iphone çakması telefonlardan değil bunu bitürlü anlamıyosunuz... bu telefon yurtdışında aylar öncesinden satılıyordu zaten türkiyeye 1 ay önce geldi.. yani telefon çoktan çıkmıştı piyasaya zaten...
----------Eklendi @ 17:47:13 ---------- Yazıldı @ 17:45:46 ----------
sen 750 verdinde sende 3.8 inç ekran var mı?? android işletim sistemi var mı?? 800 mhz işlemci var mı?? outofocus var mı?? işte bizde var huaweideki 3.8 inç ekran ve android yeter
ha bide dolby ses teknolojisi var mı senin 750 lik cihazında işte benim 570 liralık cihazımda oda var
bu telefon o 150 liraya aldığını iphone çakması telefonlardan değil bunu bitürlü anlamıyosunuz... bu telefon yurtdışında aylar öncesinden satılıyordu zaten türkiyeye 1 ay önce geldi.. yani telefon çoktan çıkmıştı piyasaya zaten...----------Eklendi @ 17:47:13 ---------- Yazıldı @ 17:45:46 ----------
sen 750 verdinde sende 3.8 inç ekran var mı?? android işletim sistemi var mı?? 800 mhz işlemci var mı?? outofocus var mı?? işte bizde var huaweideki 3.8 inç ekran ve android yeter
ha bide dolby ses teknolojisi var mı senin 750 lik cihazında işte benim 570 liralık cihazımda oda var

ben fotoğrafçı değilim auto focusu ne yapıcam git fotoğraf makinesi al profosyonel olmak istiyorsan dokunmatik ve gpsli olanları var hatta casio'nun çıkardığı telefonlu fotograf makinesi var.c7 hd kayıt yapıyormu yapıyo fotoğraf kalitesi iyimi iyi daha ne isterimki ben bu telefondan macro modu içinde ön kamerayı kullanmam yetıyor bana bu durum okadar abartılacak bir hadise değil
Belkide annanın africa versiyonu çıkmıştır
tft ekranıdamı intenetten indireceksin
hala bana overclockdan bahsediyorusun kaç tane batarya kullanıyosun acaba madem öyle size satarken 1.8ghz işlemci ile satsınlar? saçma konuşuyorsun gpu iyi olunca onada gerek kalmıyor oyun sıkıntımızda yok git symbian3 oyunlar bölümüne kaç tane hd oyun olduğunu gör her türlü yeter ztn telefondan da iyi bir oyun performansı bekleyemezsin çok oyun duskunuysen git psp al ben sanki telefonu oyun için aldım saçmalığa bak
telefonum 5 saattir yanımda bataryası %100 de eğer telefonu kullanırsan bataryası gider kullanmazsan gitmez bu her işletim sistemi için geçerlidir... servis sorunu??
.ayrıca 100-200mhz i nokia yapıyor biz yapmıyoruz istesek de yapılır ama ne gerek var batarya denen birşey var ne kadar verim alabilirsin ki ayrıca 100-200mhz de ne değişecek sen 800den 1.8ghze overclock diyorsun arada farka bak
sen gelip yok nokia 100-200 mhz arttıracak diyosun ben de nokia okadar arttırır anca... biz 1.5 GHZ kadar çıkabiliyoruz... 1.8 kerneli var diyoruz... 800 mhz işlemciyle bile 1000 liralık telefonlarla zaten başa çıkabiliyor telefon şu telefonu bi araştırın diğer telefonlarla karşılaştırmalarını falan... sen anna yı bekle belle yi bekle.. bizde 2.3 gelecek diye bekliyoruz ondaki performans geliştirmelerle telefon uçacak zaten... bide yukarda oyun falan demişsin yapma hocam androidddeki HD oyunları şu symbiandakiyle bir mi tutuyorsunuz...