Gökhan_F9
Üye
hocam allah aşkına şu yazdıklarımı bi oku hepinize tek tek mi anlatacaz ozaman c7 de 6600 dan hiç farksız... nasıl şeyler konuşuyosunuz valla şaşıyorum sizepoşet kokma.. her plastik kokar eğer burnunu dibine sokarsan....
![]()
Donanım sisirmektense kaliteyi sisirmek gerekli diye düsünüyorum.Bir arabayı götüren motoru degil tekerleridir.
Kaç gündür adamlar yazmıs buraya ve kalitesinden söz ediyorlar siz habire 800 mhz islemci yok gpu falan.
Yav kardesim sen islemciyi çok bi para mı sanıyosun.Bugün 300 liraya bırak telefon islemcisini quad core pc islemcisi alırsın.
Yeter bırakın tartısmayı hergün bu konuyu liste bası görmekten bıktı çogu insan.Memnunsan memnun kal ve aylarca anlatsan bos çünkü telefonu alalaı daha kaç hafta oldu elinde patlayacak degil ya.Sürüsüyle forum var gez dolas bu koku muhabbeti var bende sahit oldum 15 dakika müzik aç telefon ısınsın ve gör.Eline bile bulasir koku.
Ben karalamaya çalısmıyorum bu telefonu alan alsın banane bunlar yazdım diye kimse de alınmasın herkes zaten farkında olmalı bunu alırken.
poşet kokma.. her plastik kokar eğer burnunu dibine sokarsan.... 

bi zahmet araştır istersen okadar çok 500-600 mhz ile çalışan androidli var ki...