Huawei P20 Lite, n11.com’da Satışa Sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei P20 Lite, n11.com’da Satışa Sunuldu!


Akıllı telefon pazarının üçüncü en büyük üreticisi Huawei, Mart ayının son günlerine geldiğimizde teni P20 serisi akıllı telefon modellerini Paris'te düzenlenen özel bir etkinlikte resmi olarak tanıtmıştı. Üst düzey donanım özellikleri ile dikkat çeken P20 ve P20 Pro'nun yanı sıra uygun fiyat etiketi ve güçlü özellikleri ile Huawei P20 Lite da aynı etkinlikte resmiyet kazanmıştı. Çin merkezli şirket Huawei’nin yeni nesil akıllı telefonu P20 Lite, n11.com’da satışa sunuldu. Merakla beklenen cihaz çentikli ekran tasarımı ve çift arka kamerasıyla dikkat çekiyor.

Huawei P20 Lite, e-ticaret platformu ’da satışa açıldı. Görünümü ve teknik özellikleriyle dikkat çeken P20 Lite, iPhone X’i andıran tasarımı ve görece uygun fiyatıyla orta segment cihazlar arasında kendine üst sıralarda yer edineceğe benziyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Huawei'nin yeni cihazı Huawei P20 Lite, 19:9 oranında 5,84 inç IPS LCD ekran ve Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çalışıyor. Arka yüzünde 16 + 2 megapiksellik çift kamera barındıran cihaz, 2 megapiksellik lensiyle derinlik algılıyor ve portre modunda çekim yapmayı mümkün hale getiriyor. 3000 mAh bataryadan güç alan Huawei P20 Lite, sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemcisi, 4GB RAM, 64 GB depolama, microSD ile 256GB’a kadar genişletilebilir hafızası ve arkasında yer alan parmak izi sensörüyle n11.com’da 2.349 TL’den satışa sunuluyor.

 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


Üst Alt