Htc'nin Saat Tilesi'nı İsteyenler Buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Htc'nin Saat Tilesi'nı İsteyenler Buraya!
Evet arkadaşlar sonunda istediğim uygulamayı buldum buyrun
normal olarak htcnin uygulaması yükleniyordu oem uygulama kilidi ile ama 920 sahipleri yükleyemiyordu işte fırsat orjinal uygulama değil ama aynısı diyebilirim.Buyrun indirin.

n000k

n000k

Üye
adresi daha düzgün yazarmısın lütfen :) bi bakalım nasılmış ;)

Lumia820

Lumia820

Üye
tilesi :ehe paralel değil internet ile çalışıyor batarya uygulamaları gibi arada bir yeniliyor kendini

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
saati bile internet üzerinden güncelliyormuş.. zaten 30 dk güncelleme snırı var WP de, eee o saat 30 dk da 1 kendini güncellicek.. bu iyi değil işte.. yinede haber için teşekkürler

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
saati bile internet üzerinden güncelliyormuş.. zaten 30 dk güncelleme snırı var WP de, eee o saat 30 dk da 1 kendini güncellicek.. bu iyi değil işte.. yinede haber için teşekkürler

bende yeni fark ettim yorumlara bakmadan yükledim küçük bir güncelleme ile sorun çözülür aslında

serinaga

serinaga

Üye
İyiymiş ama asıl işlevini yapamayınca, çokta bir esprisi kalmıyor, yine de paylaşım için teşekkürler ...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
30 dk da bir günceller kendini :)

respection123

Üye
MS Engel atmış. 30 Dk bir Live Tille Güncelleniyor yane bi işe yaramaz. Yinede :tşk:

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Developer unlock versiyonu var yapımcının sitesinde. O anlık güncelliyor. Hem de sadece saat değil batarya bilgisi de anlık güncelleniyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Developer unlock versiyonu var yapımcının sitesinde. O anlık güncelliyor. Hem de sadece saat değil batarya bilgisi de anlık güncelleniyor.

İyi de o bizim işimize yaramaz ki. Yani o uygulamaları bizim cihazlarda çalıştırmak için unlock yapmamız lazım. Onun için sitesine istediğini koysun bizi ilgilendirmiyor.

Üst Alt