HTC Touch 2 ve HD2, Turkcell Abone Merkezleri'nde ( TİM ) Satışa Sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Touch 2 ve HD2, Turkcell Abone Merkezleri'nde ( TİM ) Satışa Sunuldu!
Geniş donanımsal özelliklere sahip olup, dokunmatik ekran deneyimini sizlere sunan HTC Touch 2 ve avuç içi bilgisayar olarak adlandırılan HD2 Turkcell ile; taksitli, saatlerce konuşma avantajları ve ücretsiz SMS kampanyaları ile birlikte satışa sunulacak. Windows Mobile 6.5 işletim sisteminin alt yapısını kullanan her iki cihazda da 3G bağlantısı aracılığıyla hızlı mobil internete bağlanma olanağı mevcut.

Bilgisayarın cepteki hali olarak adlandırılan HTC HD2; 4.3 genişliğinde dokunmatik bir ekrana sahip olurken, 1GHz hızında çalışan ve göz kamaştıran işlemcisiyle de herkesi kendine hayran bırakmayı başarıyor. Ayrıca cihazdaki 3G bağlantı desteğiyle birlikte, internet deneyimini en üst seviyede kullanıcılara yaşatmakta mümkün kılınıyor.

( HTC Touch 2'den bir görüntü )

Oldukça şık bir görünüme sahip olan HTC Touch 2’ye, Turkcell aboneleri; 24 ay boyunca 49 Türk Lirası ödeyerek, 18 ay boyunca 57 Türk Lirası ödeyerek yada 12 ay boyunca 72 Türk Lirası ödeyerek sahip olabiliyorlar. Bu paketten yararlanan abonelere akşam saat 09.00 ile sabah 09.00 arasında yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşabilecekleri bedava dakikalar, ücretsiz 1.000 SMS ve 1 Gigabayt internet paketi armağan ediliyor.

Turkcell sunduğu avantaj ile HTC Touch 2’yi müşterilerine kontratsız olarak alma şansını da vaat ediyor. KDV dâhil olmak üzere 382 Dolar’a sahip olabileceğiniz bu cihaza, dileyen WorldCard sahipleri ise 12 taksit yaptırabilir. Cihazı kontratsız alan müşterilerse, ilk 1 ay kullanılmak üzere 1000 dakika ve 100 MB internet paketine sahip oluyor.

( HTC HD2'den bir görüntü )

Windows işletim sistemine sahip olan en güçlü cihaz HD2’ye ise; 24 ay boyunca 90 Türk Lirası ödeyerek, 18 ay boyunca 110 Türk Lirası ödeyerek yada 12 ay boyunca 148 Türk Lirası ödeyerek sahip olabilirsiniz. Bu paketten yararlanan abonelere akşam saat 09.00 ile sabah 09.00 arasında yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşabilecekleri bedava dakikalar, ücretsiz 1.000 SMS ve 1 Gigabayt internet paketi armağan ediliyor.

Turkcell sunduğu avantaj ile HTC HD2’ye müşterilerine kontratsız olarak alma şansını da vaat ediyor. KDV dâhil olmak üzere 961 Dolar’a sahip olabileceğiniz bu cihaza, dileyen WorldCard sahipleri ise 12 taksit yaptırabilir. Cihazı kontratsız alan müşterilerse, ilk 1 ay kullanılmak üzere 1000 dakika ve 100 MB internet paketine sahip oluyor.

hwhite

Üye
İkinci kamerası yok ise nasıl 3g yada yazılımlarla görüntülü konuşma yapılıyor...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™

Aziz™

Üye
zaten görüntülü görüşme dememişler arkadaşım 3g hızında bağlantı denilmiş internet falan anlamında

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ikinci kamerasi yok ve fiyat ucuk

Aziz™

Aziz™

Üye
yunus özelliklerini biliyormusun telefonun..fiyatı o özelliklerine göre normal

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar touch2 modeli review dokunmatık ekrana sahip peki 5530 milti touch mu yoksa review mi bilgisi olan varmı yada admının bır bılgısı varmı

--------------- Ekleme ---------------

zaten görüntülü görüşme dememişler arkadaşım 3g hızında bağlantı denilmiş internet falan anlamında
söylediklerine ek olarak 3g sadece görüntülü konusma demek değil :) pekte 3g kullananı gormedm açıkcası wifi daha onemlı bir özellik

Aziz™

Aziz™

Üye
aynen kardeşim 3G deyince herkesin aklı duruyor sanki telefonda olunca kullanıyoruz

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
3g destegi sadece önde kamerası olanlardsa olcak diye bir gaye yok.
3g bir veri akış sistemidir. Saniyede 28mbit veri aktarımına kadar çıakabilmektedir.Buyuzden ön kamerası olmayan bir çok telefonda mevcut.(Ör:6630)

3g hız ile ilgli

Hd2 yi 2 hafta önce inceledim.
Çok hızlı ve güzel bir telefon kamerasıda fene degil.Multi-touch degil yalnız.Dokunmatigi çok hassas ve güzeldi.
Tek dez avantajı windows phone 6.5 olması.

burki57

burki57

Üye
Bu kadar övdüğün telefonun tek dezavantajının windows 6.5 olmasımı:)

Zaten bu cihazı alan windows tabanlı olduğunu bilerek alıyor ki htc nin windows işletim sistemi dışında başka bir işletim sitemi kullanmıyor.Birde android kulanıyor:)

Söylediklerine aynen katılıyorum.Ek olarak 6.5 süper:)

yavrugus

yavrugus

Üye
kullanan satın alan hala yok mu arkadaşlar ben herşeyine razıyım bu tel. sadece dokunmatik ekranda msj yazması sıkıntı olurmu onu merak ediyorum. ve windows mobile 7 çıktığı zaman buna uygun olan rom versiyonunu bulmak sıkıntı olur mu ?

anl001

anl001

Üye
merhaba arkdaşım ben bu telefondan kullanıyorum telefon gayet güzel mesaj için sorunyok istersen tam ekran klavye istersen küçük hmn algılıo saten sadece uygulamaları maxicep gibi sitelerden fotolardan bulamıosun sadec microsoftun sitesiyle marketplaceden indirion tavsiye ederim(h)

ismail_23

Üye
sms paketlerini sadece 21:00 9:00 arasında mı kullanıyoruz

hasanceylan

Üye
windows işletim sistemi dışında işletim sistemi kullanıyor; android işletim sistemi kullanıyor ki, bu işletim sistemi windows tan çok daha iyi, program sıkıntısı yok, android açık kaynak kodlu işletim sistemi olduğundan (linux gibi) daha çok tutuluyor, zaten avrupa da bildiğim kadarıyla htc android tlflarını satıyor, windows lu olanları türkiye ye yolluyor, yani elinde kalanları :D