canmania
Üye
-
Konu Sahibi
-
hd2 çok rahat gezdiriliyor cepteHd2 sandığım kadarıyla en büyük ekranlı cep telefonu. cep dediysem pantolon cebi değil. Maşallah kocaman ekran. Ona ait özel cep lazımTabii ki hassas olabilir çünkü bayağı bir ince. oteki daha alt versiyonu. Ee haliyle yavaş veya ekranı küçük. Ekran ne işine yarar? Film izlersin veya internet. Bende almayı dusunuyorum hd2. ama tabii ki hd2 cepte veya normal telefonlar gibi normal şekilde gezdiremezsin herhalde bildiğim kadarıyla.
hd2 çok rahat gezdiriliyor cepte
kesinlikle tavsiye ederim güzel telefon
touch 2 hakkında bir fikrim yok
Peki hd2 rahat rahat çizilmiyor değil mi? İnternet tarayıcısı nasıl kısa bir bilgi verirmisin? genel olarak
1460 lira ya geldi 9 taksit ile aldım turkcell denne kadara geldi size hd2 toplam fiyat olarak?
yok kardeş bildiğin telefon tuşları üzerinde alfabe cıkıyor tuşlarla nasıl yazıyorsan o şekil yazılıyor ben günde 50 sms kullanan biri olarak gayet rahat yazıyorum çok kalay kullanımı ben çok memnunumtouch 2 de mesaj yazmak sorun oluyor mu youtube de videosunu izledim mesaj yazmak için kalem kullanıyordu ayrıca hd2 nin de ekranı düşmelere karşı çok hassasmiş 2000 tl verip öyle bi risk almak istemem
ben bugun tim den 575 tl ye aldım75 tl ıcın kımse ıkıncı el almaz sanırımArkadaşlar bu arada yeni aldığım htc touch2 mi satıyorum maddi sıkıntıdayım sıfır çok az kullanılıldı 3 günlük bırakın cizik toz bile yok yanında 2 adet ekran stickeri ve slikon kılıfıyla kutusu tüm aparatları eksiksik hiçbiri kullanılmadı 640tl ye aldım 500 tl ye satacağım alıcılar bana mesaj atsın
ozaman olabilir ama hacıhadi son 480 tl olsun o zaman hocam benim cihazımda sıfır 2. el demeye şahit ister hocam ve yanında 30 tl değerinde 2 adet ekranın cizilmemesi için ekran stickeri ve slikon kılıf yanında hediyem adaptör kulaklık usb falan hiç kullanılmadı bırakın cizik toz yok karar sizin 100 tl kardasınız az para değil
yok usta kamerada güzel zoom özelliği falan çok süper yani net kamerası var bilgisayarda süper gösteriyor resimleri maddi durum iyi olsa satmam inan süper bi makina yok yok cihazda herşeyi yapabiliyosun bildiğin minibook yaniozaman olabilir ama hacısuepr telefon herkeze tavsıye ederım sadece kamerası berbat ama ozellıklerının yanında bu hıc kalıyor bu fıyata daha ıyısını yok varsada oda htc hd onunda fiyatı malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?