Htc sensatıon -xe xl- kullanıcı kulubu!!! (((kullanıcıları)))

Sponsorlu Bağlantılar

kolcivorivori

Üye
Ya arkadaşlar XL'ye 4.0 ne zaman gelecek?.

serkanet

Üye
XL eklersiniz ics ne zaman geliyor ya

resimkulubu

Üye
beni ekleyebilirsiniz sensation xe

asdfjklş

Üye
Sensetion xl ime ics yuklemesi yaptim ama hala fifa gibi bazi oyunlari telefonuma indiremiyorm oyun telefonunuzun surumune uygun deil diyor nasil yukleyebilrm?

silver13

Üye
bende varım artık :D

cchack

Üye
sensation "xe"

cagrialdemir

Üye
Iyi günler kolay gelsin. Ben sensation xl kullanıyorum ve geçenlerde telefonumun alt tarafında ekran titredi. Yani seyirdi biraz. Telefonu sıfırladim ancak düzelmedi. Bi süre sonra ise kendiliğinden düzeldi. Bunun sebebi nedir acaba bi bilginiz var mı arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Iyi günler kolay gelsin. Ben sensation xl kullanıyorum ve geçenlerde telefonumun alt tarafında ekran titredi. Yani seyirdi biraz. Telefonu sıfırladim ancak düzelmedi. Bi süre sonra ise kendiliğinden düzeldi. Bunun sebebi nedir acaba bi bilginiz var mı arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler
Fiziksel bir sorun gibi. Darbe almış olabilir mi?

fenderankara

Üye
Elimde 2 Adet htc sensation xl uyumlu batarya var.. ikiside çok kaliteli momax marka.. 1,5 gün şarj gidiyor. hatta momax'ın şarj aletini de hediye ediyorum... sadece momaxı 90 tl ye diğerinide 75 tl ye almıştım.. ikisini birden 50 tl ye verebilirim xl telefonumda kullanmıştım.. bataryalardan birisi sıfırdır 1-2 kez kullanıldı.. şimdi one x aldığım için bunlar yaramıyor bana...
ulaşan arkadaş telefondan ulaşsın birinin işi görülsün.. sıfır beşyüzellidört üçyüzotuzaltı kırk kırk Şehir Ankara.. heryerede kargo edebilirim.