bence 3d yi hiç değiştirme süper cihaz sensation ve xe lerin hepsinde toz problemi var ve bu yüzden yakında 2. eli 5 para etmeyecekdesire hd ve evo 3d den sonra şimdi bunu almayı düşünüyorum![]()
xe değilde xl yi söyleyeyimArkadaşlar merak ettim xe kullanıcılarını bulmuşken bi soruyum bu xe nin boş rami ne kadar mesela 5800 ın 128 mb ama max 60 oluyor xe de durum ne
şuan 232 mb kullanımda olduğunu 287 mb'ın boş olduğunu gösteriyor.. wi-fi, bluetooth ve müzik açtığımda ayrıca mobil şebekeyi etkinleştirdiğimde .. kullanılan ram 234 ile 237 arasında değişiyor 
Arkadaşlar merak ettim xe kullanıcılarını bulmuşken bi soruyum bu xe nin boş rami ne kadar mesela 5800 ın 128 mb ama max 60 oluyor xe de durum ne
xl nin ekranı büyük denizcinin dediği gibi 4.7 gibimi ne,birde xl de harici hafıza kartı takma yeri yok hafıza yükseltemiyorsun.. ama xe öyle değilArkadaslar bende araniza katilicam yakinda kismetse. 1 haftaya falan almayi dusunuyorum. Xe'mi alsam? Yoksa xl'mi alsam? Arada kaldim
bana göre mükkemmel.. ekranı çok uygun 4.3 ve artı kendi hafızası dışında 32 gb a kadar hafıza arttırabiliyorsun.. seçim senin