Htc sensatıon -xe xl- kullanıcı kulubu!!! (((kullanıcıları)))

Sponsorlu Bağlantılar

leon_55

Üye
Benide ekleyin. Sensation XL ...

mtokey

mtokey

Üye
Htc Sensation olan da katılabiliyor mu?:good:

STMDİJİTAL

Üye
sensetion xe
saygılar

n000k

n000k

Üye
selam arkadaşlar bazı soracaklarım var. yeni konu açmayayım dedim :) .. sensation xe almak istiyorum ama malum türkiyede fiyatlar biraz pahalı.. o yüzden yurtdışından getittirmeyi düşünüyorum.. avrupa ülkelerinden birinden.. fiyat ne kadardır yurtdışında.. ve kayıt yaptırmak ne kadara mal olur?? ayrıca içinde türkçe dil yüklü olurmu? yurtdışından aldığıma pişman olur muyum?? bilen birileri benim sorularıma cevaplasada şu gönlümü rahatlatsa!! etrafımdaki herkes yavaş yavaş yurtdışından almaya başladı tellerini.. malum akıllı teller türkiye de pahalı :( artık kimse o vergisi bu vergisi cart parası curt parası vermek istemiyor.. beni cvplayacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: maxicici

dzkomando

Üye
benide ekleyin sensetion var

maxicici

maxicici

Üye
bu cihazlar görüntülü konuşmaya imkan veriyormu deyen varmı... ?

n000k

n000k

Üye
bu cihazlar görüntülü konuşmaya imkan veriyormu deyen varmı... ?
bildiğim kadarıyla andriod 4 ile gelicek diyolardı görüntülü konuşma olayı ama geldimi bilmiyorum yoksa telin kendisinde yok şuan için o olay.. sadece uygulamalarla yapabiliniyor diye söylemişti bu telleri kullanan arkadaşlar yani skype gibi uygulamalarla..

scven

scven

Üye
benide ekleyebilirsiniz :D

mactriyanon

Üye
xe tabi ki de.laptoptan vazgeçip aldım :)

Necmati

Necmati

Üye
kullanan varsa grup açarsınız kardeşim böyle saçma duruyor

irfan7002

irfan7002

Üye
Sensation xl ve mutlu son.....

mehmetbey

Üye
Telefonum şuan itibarıyla 3.32.401.105 sürümüne güncellendi. İndirme ve güncelleme yaklaşık 45 dakika sürdü. 4.0.3 Android sürümü, 3.6 HTC Sense sürümü oldu. İlk göze çarpan ana ekrandaki menu kısmı. İnceleyip görecegiz bakalım...

yorgunazrail

Üye
sensation xe mutlu son

TRuanj

TRuanj

Üye
Sensation XE...........

kalmunadc

Üye
arkadaşlar cihazlarınız türkiye cihazımı acaba benim telefonuma daha gelmedi

--kadir--

Üye
benimde XL :-))

FK5896

FK5896

Üye
I love you SENSATION XL :)

metehan_55

metehan_55

Üye
bence 3d yi hiç değiştirme süper cihaz sensation ve xe lerin hepsinde toz problemi var ve bu yüzden yakında 2. eli 5 para etmeyecek
5 aydır kullanıyorum bir parça bile toz yok.genele vurma problemi bazı cihazlrda var.oda kesin değil ekranın kenarlarindan kompresörle hava vuruyor lekeler kıpırdamıyor.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Xe ::

gofrettin76

gofrettin76

Üye
Sensation xlDurduk yerde ingilizce oldu turkce dil yukleyebilirmiyim tele direk