.. sensation xe almak istiyorum ama malum türkiyede fiyatlar biraz pahalı.. o yüzden yurtdışından getittirmeyi düşünüyorum.. avrupa ülkelerinden birinden.. fiyat ne kadardır yurtdışında.. ve kayıt yaptırmak ne kadara mal olur?? ayrıca içinde türkçe dil yüklü olurmu? yurtdışından aldığıma pişman olur muyum?? bilen birileri benim sorularıma cevaplasada şu gönlümü rahatlatsa!! etrafımdaki herkes yavaş yavaş yurtdışından almaya başladı tellerini.. malum akıllı teller türkiye de pahalı
artık kimse o vergisi bu vergisi cart parası curt parası vermek istemiyor.. beni cvplayacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..bildiğim kadarıyla andriod 4 ile gelicek diyolardı görüntülü konuşma olayı ama geldimi bilmiyorum yoksa telin kendisinde yok şuan için o olay.. sadece uygulamalarla yapabiliniyor diye söylemişti bu telleri kullanan arkadaşlar yani skype gibi uygulamalarla..bu cihazlar görüntülü konuşmaya imkan veriyormu deyen varmı... ?
5 aydır kullanıyorum bir parça bile toz yok.genele vurma problemi bazı cihazlrda var.oda kesin değil ekranın kenarlarindan kompresörle hava vuruyor lekeler kıpırdamıyor.bence 3d yi hiç değiştirme süper cihaz sensation ve xe lerin hepsinde toz problemi var ve bu yüzden yakında 2. eli 5 para etmeyecek