Telefon Tavsiyesi HTC Sensation XE vs. Samsubg Galaxy SII

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi???

• Galaxy SII

Kullanılan: 57 54.3%
  • Sensation XE

Kullanılan: 48 45.7%

• Kullanılan toplam oy
    105

Waveman

Waveman

Üye
Sensation daha güzel gibi

hasan0338

Üye
galaxy s2 daha iyi bence

Emil_Ceferli

Üye
arkadaslar S2 ve XE nin usb otg ve hdmi ozellikleri varmi? Detayli bilgisi olan varmi? Bi yardim lutfen. Ben de kararsizim simdilik

Del Rey

Del Rey

Üye
Elbette HTC Sensation XE. Öncelikle Sense arayüzü çok detaylı ve çok şık. TouchWiz ise çok basit ve uğraşılmamış hissi veriyor. XE'nin multimedya özellikleri daha güçlü. Hız dersen; 1.5 GHz çift çekirdekli işlemcisi ile daha güçlü. Kamerasının da daha gelişmiş olmasını bekliyorum çünkü Samsung'un iğne ucu kadar lensleri performansının hepsini veremiyor.

legolas29

legolas29

Üye
Galaxy daha iii

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

nikotti

Üye
konuyu yeni gördüm her iki telefonu kullanan biri olarak yazıyorum.galaxy s2 yada diğer modelleri farketmez tabi galaxy nexus primeı ayrı tutuyorum.hiçbiri htc yle kıyaslanıcak telefonlar değil.bırakın sensation xe yi desire s bile daha iyidir galaxy s2 den.bir kere sense arayüzü touchwiz denen saçmalaıktan kat be kat daha iyi.ekranı amoled diyonuz herhangi bi film izlieyin siyahın yada beyazın bol olduğu bi sahnede ben ikisindede izlideim s2 nin görüntü kaybı yaşadığını görürsünüz.yani size o amoled dediği ekran parlakılıktan başka bişey değil yani doğal değil.yani galaxy kullananların affına sığınarak htc çok daha iyi bi telefon.

fireman3446

Üye
Galaxy s2 yi kötüleyen arkadaşların kaçı s2 kullandı merak ediyorum ben sırası ile htc wildfire s desire hd ve sensation kullandım ve şimdide s2 kullanıyorum kalitesi kesinlikle tartışılmaz hele ekranı mükemmel amoled ekranın bu kadar güzel olacağını beklemiyordum renkler on numara ekrandaki siyah renk ile kasanın siyah rengini ayırt edemiyorsunuz otg kablosu ile flash disk bağlanması bile müthiş birşey tamam kasa kalitesinde htc çok iyi ama s2 hafifliği ve inceliği albenisini arttırıyor xe kullanmadım ama sensation aşağı yukarı aynı özelliği arayüzlerine gelince sense iyi ama TouchWiz de kötü değil basit ama çok kullanışlı bence s2 şuanda piyasanın en iyisi (note u ayrı tutuyorum o tercih meselesi tablet telefon karışımı birşey).

mc_shekil

mc_shekil

Üye
xe diyorum başka bişey demiyorum:yuru

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
donanım olarak sensation XE daha iyi gibi görünse de her şey donanım değil. bkz: iphone 4

murat3702

murat3702

Üye
Pondusss sana katiliyorum. Htc bedava verseler almam sahsen. Tabi kisisel tercihim.

oqlahoma

Üye
htc sensetion xe derim ben

murat3702

murat3702

Üye
Neden sensation kullandim kurtuldum biran once. S2 kullaniyorum ve cok memnunum. Sarj suresi bile deger s2 almaya

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
bende ilk başlarda xe diyordum ancak ikisi de berbat htc tam bir telefon yapmıyor bu telefonun işlemcisi güçlü ancak 768mb ram ve 4gb hafıza olmamış s2'nin işlemcisi düşük olabilir ama ram ve hafıza konusunda daha üstün.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
htc mi telefon yapamıyor ? Daha herhangi bir htc telefonu eline bile almadan gelmiş htc yi kötülüyorsun xe şu an s2 ye rakip bir cihaz sırf sense 3.0 bile yeter gelmiş cahil cahil konusuyorsun yanlıs anlasılmasın s2 yi kötülemiyorum ama bence xe daha iyi

elvan1993

Üye
arkadaşlar her iki telefonununda kullanıcılarına sesleniyorum s2 kullanan s2yle karşılastığı sorunları dürüstçe yazsın htc xe kullananda htc xeyle karşılastığı sorunları dürüstçe yazsın bakalım hangisi daha iyi bir telefonmuş en azından bu iki telefonuda almak isteyen inlara yardımcıda olmuş olursunuz

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
ben s2 kullanıyordum daha sonra iade edip xe aldım s2 de ısınma sorunu çok kötüydü ve şarjı 1 gün gidiyordu xe nin tek sorunu fazla sesli olması zil sesi toplum içinde fazla dikkat çekiyor o da pek önmli değil ayrıca sarj 2-3 gun gidiyor

Üst Alt