Telefon Tavsiyesi HTC Sensation XE vs. Samsubg Galaxy SII

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi???

• Galaxy SII

Kullanılan: 57 54.3%
  • Sensation XE

Kullanılan: 48 45.7%

• Kullanılan toplam oy
    105
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XE vs. Samsubg Galaxy SII
bence htc daha iyi s2 aldığıma pişman oldum arkadaşlar nedenini de yazarsanız sevinirim :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
neden pişman oldun?

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
sensation çok daha iyi bir kere sense arayüzü var

jackobian

jackobian

Üye
Samsungun touchwiz arayüzü daha başarılı bence ve s2 alan kişinin pişman olması mümkün değil gibi geliyor bana. Tabi herkesin kendi görüşü farklıdır ama s2 nin üstüne telefon şuan piyasada göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
ya tabi o kadar pişman değilim ama htc mi alsaydım diye geçiriyorum hala aklımdan yoksa sII ile ilgili bir sorunum yok

jackobian

jackobian

Üye
Ben turkcell bayisiyim
baya bir araştırdım
en son htc evo 3d ve s2 arasında kaldım.
en son bikaç sorgu ile htc nin işlemcileri ile ilgili sorunları olduğunu öğrendim ve hız olarakta s2 den geri kaldığını gördüm. son olarakta s2 aldım ve rahatladım :))

mustapha2105

Üye
birincisi bir telefon sadece hız için alınmaz.
galaxy s2 bir siteye ya da bir oyunu saniyenin bilmem kaçı daha erken açıyor pekte önemli değil bence. hocam ben htc desire s kullandım. sonra s2 aldım ancak desire s ten sonra galaxy s2 oyuncak gibi geldi. arayüz ve renkler çok basit geldi. sonra gidip verdim ve sensation aldım.
ekran çözünürlüğü daha iyi
sağlamlık olarak daha iyi
sense 3.0 süper
eline aldığında muhteşem bir sağlamlık hissi
bana göre renkler daha iyi çünkü süper amoledde renkler çok aldatıcı.

senam38

Üye
herkez s2 nin ekranını över durum siz bi s2 ile sensationı yanyana koyup aynı videoyu klibi yada filmi açın koyun zerre pullanma zerre çözünürlük kayması yok ama s2 hep pul pul oluyor bizzat denedim gördüm 4.3 inç ekrana o çözünürlük hiç olmamış renkler ne kadar canlı olsada htc daha doğal ve daha net qhd ekran farkı buda sensationun biraz yavaş kalmasıda ekran çözünürlüğünün fazla olmasıdır benckmark teslerindeki farkta bu yüzdendir ekranın çözünürlüğü fazla yoksa ikiside kafa kafaya gider ve ekstra sens 3.0 ve yekpare kasa ele çok süper bir his veriyor anlatamam tene dokunur gibi tabi s2 plastik olduğu için anlamazsınız

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
yarın s2 yi iade ediyorum

llovell

llovell

Üye
ben ıkısınıde inceledim ama kusura bakmayında htc xe yı s2 le karsılastıranın aklında bir sorunu olmalı htc xe cok ustun bir telefon neyi ustun diyenler her şeyi ustun kardeşim işlemci . Ses konusunda harika.htc kalitesi.

Türe

Türe

Üye
s2 daha üstün bir cihaz bence :hmmm sense arayüzü çok hoşuma gitmiyor benim açıkçası

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sense güzel ama sırf onun için alınmaz. Şu an Türkiye'de SII kadar başarılı bi android daha yok.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım ya iade etsem mi etmesem mi ? :(

Türe

Türe

Üye
ben ıkısınıde inceledim ama kusura bakmayında htc xe yı s2 le karsılastıranın aklında bir sorunu olmalı htc xe cok ustun bir telefon neyi ustun diyenler her şeyi ustun kardeşim işlemci . Ses konusunda harika.htc kalitesi.

benim aklım sorunlu (!) ;)

----------Eklendi @ 15:18:39 ---------- Yazıldı @ 15:18:11 ----------

kararsız kaldım ya iade etsem mi etmesem mi ? :(

bence et ve gs2 al :oke:

----------Eklendi @ 15:19:01 ---------- Yazıldı @ 15:18:39 ----------

sense güzel ama sırf onun için alınmaz. Şu an Türkiye'de SII kadar başarılı bi android daha yok.

+1 ;)

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Türe zaten sll yi iade edicem :D xe yi değil

llovell

llovell

Üye
android samsung la dedi htc ile en iyi uyusur sg2 kiyaslamayın bosuna önce ozelliklerini inceleyin ıkısınıde sona elinizde inceleyin donanım olarak zaten ustun htc xe yazılım olarak da android i en ıyı şekilde ıfade edebilen cihaz dır

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
sensation XE ezer

tahsin50

tahsin50

Üye
birincisi bir telefon sadece hız için alınmaz.
galaxy s2 bir siteye ya da bir oyunu saniyenin bilmem kaçı daha erken açıyor pekte önemli değil bence. hocam ben htc desire s kullandım. sonra s2 aldım ancak desire s ten sonra galaxy s2 oyuncak gibi geldi. arayüz ve renkler çok basit geldi. sonra gidip verdim ve sensation aldım.
ekran çözünürlüğü daha iyi
sağlamlık olarak daha iyi
sense 3.0 süper
eline aldığında muhteşem bir sağlamlık hissi
bana göre renkler daha iyi çünkü süper amoledde renkler çok aldatıcı.

şuan note ve evo 3d kullanıyorum noteden önce s2 vardı evodan öncede desire hd vardı htc hem ekran olarak daha net ve daha kaliteli hemde arayüzü harika bence samsun htc ile kıyaslanamaz bile

fasilyeee

Üye
s2 ve sensation kullandım ama öncesinde incredible s kullandım tek kelime incredible s harika çünkü s2 de ve sensation da 2 dakika oyun oynayınca mükemmel ısınma oluyor ve özellikle s2 çok ısınıyor ve bir çok oyunda sorun cıkarıyor incredible s tek çekirdek ama s2 çift çekirdekli olmasına rağmen daha iyi çünkü en basiti fifa 2012 yi sensationa da s2 ye de incredible s de kurdum sadece incredible s de oynayabıldım ve ısınmadan eser yok yok dersenızkı oyun oynamıcam o halde s2 harıka derım hafıf kalıte mukemmel ve cok hızlı ayrıcada sensatıondan kat kat daha ıyı nedır o telefon elde tutunca telefon hıssı verıyor olayı yok ole bısı sensatıon cok kotu ama s2 harıka oyun oynamam dersenız s2 kaçırılmaz cok hafıf ve 1080 p mkv fılmlerde takılma yok ama sensatıonda takılıyor bilginize...

Üst Alt