bu tür konular defalarca kez açıldı. Ben artık sgs2.yi bu tür karşılaştırmalara layık görmüyorum. Sense arayüzünün sıkıntılı olduğunu tüm dünya anladı. Ara geçişlerde yaptığı takıntılarla meşhur oldu. Touchwiz kadar os çekirdeğine enjekte olup bu kadar stabil çalışabilen bir arayüz daha yok. Sensation XE.nin görüntüsü Sgs2den çok daha iyi. İşte buna katılırım fakat Sgs2yi cebinize koyduğunuzda gerek inceliği gerekse hafifliğiyle cebinizde varlığıyla yokluğu belli bile olmuyor.
2 telefonun sistemlerini karşılaştırdığımızda 0.3ghz.lik bir cpu frekans hızı farkı olduğunu görebiliyorum. Fakat şunuda unutmayın ki Sgs2nin tüm donanımları samsung firması tarafından imal edilmiş. Bu yüzden aynı donanımları taşıyan başka bir telefonun ,Sgs2 kadar yüksek performans sergilemesini kimse bekleyemez. qHd ekran konusundada şunları söylemek istiyorum: Sgs2de qHd ekran olmaması herkes tarafından kınanıyor. Sgs2 ,performans benchmarklarındaki rekorlarını kendi ekranına borçlu. Fazladan bikaç bin piksel için performanstan bu kadar ödün vermek bence mantıksız. Tabi bu kişisel görüşüm.
Kısaca Özetlemek gerekirse; 5 Sene sonra Sgs2 sizi öyle böyle idare ederken, 5 sene önce milyarlar bayıpta aldığınız gereksiz ses kartlı telefon yeni çıkan güncellemeler ile aşırı yüklenmeden dolayı kağnı gibi kesilirse, başınızı çok duvarlara vurursunuz

Tavsiyem hem bugün hemde gelecek için Sgs2'den yanadır