Telefon Tavsiyesi HTC Sensation XE vs. Samsubg Galaxy SII

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi???

• Galaxy SII

Kullanılan: 57 54.3%
  • Sensation XE

Kullanılan: 48 45.7%

• Kullanılan toplam oy
    105
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
HTC dünyanın ilk Android kullanan telefonunu üretti.Bu konuda gerek arayüz olsun gerek Androidin kullanımı vb. konularda Samsungdan çok daha başarılı bir firma.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
lg önerirmisiniz peki optimus black vb

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
peki lg almak istesem hangi model önerirsiniz htc sensation XE ile yarışabilir mi?

neo74

Üye
İade etin mi göremedim ama s2 donanım olarak daha düşük gelebilir ama tam bir benchmark canavarı xe yi eziyor. Piyasadaki s2 rom larının sayısına erişemez xe

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
LG'nin Optimus 3D dışındaki tüm telefonları kötü.Android arayüzüde iyi değil.Bana sorarsanız en iyi arayüz kesinlikle Sense.:oke:

senam38

Üye
Kardesim sen ilk once ne alacagina karar ver htc samsung lg nokia hepsine sundun vallaha sen boyle kararsiz kaldikca telefon falan alamazsin

----------Eklendi @ 17:25:55 ---------- Yazıldı @ 16:44:17 ----------

Bu videoya bak herkez s2 nin kamera ve ekranini over durur yan yana koymuslar hangisi daha iyi

----------Eklendi @ 17:30:07 ---------- Yazıldı @ 17:25:55 ----------

Bunada bak

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben zaten xe de karar kılmıştım ama bir arkadaşım lg diyince bir düşünsem mi dedim o kadar yani htc alacağım

----------Eklendi @ 17:38:39 ---------- Yazıldı @ 17:33:32 ----------

İade etin mi göremedim ama s2 donanım olarak daha düşük gelebilir ama tam bir benchmark canavarı xe yi eziyor. Piyasadaki s2 rom larının sayısına erişemez xe

ben zten rom falan atmayacağım 6 ay kadar rom atayım derken t10 çökertmiştim bir keresinde ayrıca s2 yi iade ettim ama pc açma imkanım olmadığı için profilden değiştirmek zor geliyor şu an nokia 700 kullanıyorum htc alana kadar

karakartal30

Üye
valla isterseniz birde htc xl xl buna bir bakın derım fiyatı baya pahalı ama bunun ustune telefon yok dıyen arkadasım bırde buna bakda varmı yok mu gör derım

NUMUNE

Üye
bende s8500 var satıp s2 alacaktım ama xe cıktı kafam karıştı ama xe 750mb ram var s2 de 1 gb bence en önemli fark burda (bana göre)
Bir telefoncuda S2 t989 bu modeli gördüm gercekten cok hoşuma gitti sadece 1 tane kalmış ya da beni yedi :)
şimdi iyice kafam karıştı ama galiba s2 bana daha yakın gibi

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
dostum her türlü iddiaya varım xe daha iyi az önce kavuştum xe me süper ama hemen şarjı bitirdim şu an şarjda numune kardeşim ben sll yi iade edip xe aldım ve memnunum

NUMUNE

Üye
Valla cok kafa karıştıran bir konu oldu bu yaa :)
Hayırlı olsun ben hala araştırıyorum

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
bütçen 1600 e kadar çıkıyorsa xe 800-900 ise desire z öneririm

skater4

Üye
şimdi de kafama n9 takıldı :S

Nokia akıllı telefon konusunda sınıfta kaldı. N9 aklından bile geçirme derim. HTC Sensation kullanıyorum, çok memnunum ve bir üst modeli olan Sensation XE almayı düşünüyorum. HTC daha iyisini yapana kadar en iyisi Sensation XE :)

saruman_me

saruman_me

Üye
Sensation XEgerçekten üstün bi cihaz eğer bütçesi olan biri akıllı bi tlf arıyorsa ilk tercihi bence bu tlf olmalı he gs2 kötümü hayır tabiki ama htc daha ağır basıyor..

senam38

Üye
aslında sensation ile xe nin tek farkı beats audio ses kartı diğer özellikler hep aynı işlemcisi 1.5 ghz ama düz sensation ile işlemci modeli aynı adreno 220 işlemci var ikisinin üzerinde xe fw sini overloklamışlar yani onun için ben pek değiştirmeyi düşünmüyorum ama xe fw si yükleyebilirim telefonuma çıktığında onun için extra para vermeye gerek görmüyorum

cargo3230

cargo3230

Üye
aslında sensation ile xe nin tek farkı beats audio ses kartı diğer özellikler hep aynı işlemcisi 1.5 ghz ama düz sensation ile işlemci modeli aynı adreno 220 işlemci var ikisinin üzerinde xe fw sini overloklamışlar yani onun için ben pek değiştirmeyi düşünmüyorum ama xe fw si yükleyebilirim telefonuma çıktığında onun için extra para vermeye gerek görmüyorum
evet çok mantıklı ve o dediğin şey çıktı galiba sitede vardı bu gece yanlış görmediysem yanlış gördüysem özür....:ah

senam38

Üye
ve şuan xe fw si yükledim telefon 1.5 ghz oldu adreno 220 nin stabil hızı 1500 mhz yani 1.5ghz frekansında stabilmiş gayet hoş oldu beats audio ayarlarıda telefonumun müzik sesini bayağı değiştirdi çok net bir ses çıkıyor telefondan ve sesde yükseldi yüklemek isteyenlere şiddetle tavsiye

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben xe alalı yaklaşık iki hafta oluyor normal sensation ile karşılaştırdım normal sensation un ses kalitesi xe nin yanından bile geçemez :)

61semih

61semih

Üye
xe daha iyi

Üst Alt