Telefon Tavsiyesi HTC Sensation XE vs. Samsubg Galaxy SII

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi???

• Galaxy SII

Kullanılan: 57 54.3%
  • Sensation XE

Kullanılan: 48 45.7%

• Kullanılan toplam oy
    105

mehmetcmc

Üye
tabiki htc

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
şuan note ve evo 3d kullanıyorum noteden önce s2 vardı evodan öncede desire hd vardı htc hem ekran olarak daha net ve daha kaliteli hemde arayüzü harika bence samsun htc ile kıyaslanamaz bile

bayağı zenginsin herhale ya da iyi sallıyorsun :hehe:

tahsin50

tahsin50

Üye
şiddetle kınıyorum seni:) durumum iyi allaha şükür ama dahada önemlisi eski işim telefonculuk hem kullanıyorum hem alıp satıyorum

----------Eklendi @ 12:04:00 ---------- Yazıldı @ 11:34:21 ----------

şiddetle kınıyorum seni:) durumum iyi allaha şükür ama dahada önemlisi eski işim telefonculuk hem kullanıyorum hem alıp satıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Sensation XE derim.Beats Audio ses kartı var.Dr. Dre imzalı ;)

senam38

Üye
Dusunme bile git iade et farki gorursun pisman olmazsin emin ol buna

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
tahsin özür dilerim :D telefoncu olduğunu bilmiyordum :)

• Beğen
Tepkiler: KINGDOOM
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
iade ettim beyler htc alıcam yarın xe

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Eğer iki tel arasında kaldıysan ve bu teller birbirine çok yakınsa; teknik destek, yedek parça, servis ağı, yazılım destek, marka güvenirliği, ve içine ısınmasına bak. Bu arada ben s2 kullanıyorum, memnunum.

r21orcvx

r21orcvx

Üye
d

Son düzenleme:
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
şimdi de kafama n9 takıldı :S

Cruxman

Üye
nokia'dan uzak dur , n8 kullanıyorum uygulama kıtlığı bunalattı ...

forza5454

forza5454

Üye
bu tür konular defalarca kez açıldı. Ben artık sgs2.yi bu tür karşılaştırmalara layık görmüyorum. Sense arayüzünün sıkıntılı olduğunu tüm dünya anladı. Ara geçişlerde yaptığı takıntılarla meşhur oldu. Touchwiz kadar os çekirdeğine enjekte olup bu kadar stabil çalışabilen bir arayüz daha yok. Sensation XE.nin görüntüsü Sgs2den çok daha iyi. İşte buna katılırım fakat Sgs2yi cebinize koyduğunuzda gerek inceliği gerekse hafifliğiyle cebinizde varlığıyla yokluğu belli bile olmuyor.
2 telefonun sistemlerini karşılaştırdığımızda 0.3ghz.lik bir cpu frekans hızı farkı olduğunu görebiliyorum. Fakat şunuda unutmayın ki Sgs2nin tüm donanımları samsung firması tarafından imal edilmiş. Bu yüzden aynı donanımları taşıyan başka bir telefonun ,Sgs2 kadar yüksek performans sergilemesini kimse bekleyemez. qHd ekran konusundada şunları söylemek istiyorum: Sgs2de qHd ekran olmaması herkes tarafından kınanıyor. Sgs2 ,performans benchmarklarındaki rekorlarını kendi ekranına borçlu. Fazladan bikaç bin piksel için performanstan bu kadar ödün vermek bence mantıksız. Tabi bu kişisel görüşüm.
Kısaca Özetlemek gerekirse; 5 Sene sonra Sgs2 sizi öyle böyle idare ederken, 5 sene önce milyarlar bayıpta aldığınız gereksiz ses kartlı telefon yeni çıkan güncellemeler ile aşırı yüklenmeden dolayı kağnı gibi kesilirse, başınızı çok duvarlara vurursunuz ;) Tavsiyem hem bugün hemde gelecek için Sgs2'den yanadır :oke:

PriZm

PriZm

Üye
bu tür konular defalarca kez açıldı. Ben artık sgs2.yi bu tür karşılaştırmalara layık görmüyorum. Sense arayüzünün sıkıntılı olduğunu tüm dünya anladı. Ara geçişlerde yaptığı takıntılarla meşhur oldu. Touchwiz kadar os çekirdeğine enjekte olup bu kadar stabil çalışabilen bir arayüz daha yok. Sensation XE.nin görüntüsü Sgs2den çok daha iyi. İşte buna katılırım fakat Sgs2yi cebinize koyduğunuzda gerek inceliği gerekse hafifliğiyle cebinizde varlığıyla yokluğu belli bile olmuyor.
2 telefonun sistemlerini karşılaştırdığımızda 0.3ghz.lik bir cpu frekans hızı farkı olduğunu görebiliyorum. Fakat şunuda unutmayın ki Sgs2nin tüm donanımları samsung firması tarafından imal edilmiş. Bu yüzden aynı donanımları taşıyan başka bir telefonun ,Sgs2 kadar yüksek performans sergilemesini kimse bekleyemez. qHd ekran konusundada şunları söylemek istiyorum: Sgs2de qHd ekran olmaması herkes tarafından kınanıyor. Sgs2 ,performans benchmarklarındaki rekorlarını kendi ekranına borçlu. Fazladan bikaç bin piksel için performanstan bu kadar ödün vermek bence mantıksız. Tabi bu kişisel görüşüm.
Kısaca Özetlemek gerekirse; 5 Sene sonra Sgs2 sizi öyle böyle idare ederken, 5 sene önce milyarlar bayıpta aldığınız gereksiz ses kartlı telefon yeni çıkan güncellemeler ile aşırı yüklenmeden dolayı kağnı gibi kesilirse, başınızı çok duvarlara vurursunuz ;) Tavsiyem hem bugün hemde gelecek için Sgs2'den yanadır :oke:

Sense arayüzü Touchwizden çok daha stabil çalışır.ama daha fazla ram kullanır.

Ayrıca Beats Audio by Dr.Dre. yorum yok.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
bu beats by dr dre ne işe yarıyor

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
HTC Sensation XE üstüne HD ses veren telefon yok.Ayrıca 1.5 GHz çift çekirdekli işlemciside tabii. :)

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
dostum o dediğin creative ne işe yarıyor ?ben bu konularda cahilim de :'( bu arada n9 a android nasıl yükleniyor ve hangi sürüm ics mi gb mi yoksa froyo mu

PriZm

PriZm

Üye
dostum o dediğin creative ne işe yarıyor ?ben bu konularda cahilim de :'( bu arada n9 a android nasıl yükleniyor ve hangi sürüm ics mi gb mi yoksa froyo mu

yani kısa söylemek gerekirse En yüksek ses kalitesi olan telefon.creativeden bahsetmeyeyim bile :D

----------Eklendi @ 20:13:45 ---------- Yazıldı @ 20:13:02 ----------

Gingerbread yükleniyor.ama telefonun video çekimi arama gib özellikleri çalışmıyor.uyumlu driver olmadığından.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
htc iyi sanırım bir de elden göreyim yarın media markt a falan giderim herhalde eldn görmek daha iyi olur sanırım

Üst Alt