caglar_cf
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şimdi bi konuda anlaşalım. Beats auido ile boy ölçüsecek kalitede hiçbir donanım yok.
----------Eklendi @ 19:15:59 ---------- Yazıldı @ 19:11:55 ----------
Yani sen s2 mi diyorsun kardeşim
Hmm . Peki senin beats audio hakkında bilgi sahibi olmadıgını varsayarak söyle soruyim. Donanımsal olarak neden s2 ?
evet arkadaşın dediği gibi internet tarayıcısının akıcılığı hiçbir telefonda yokSensation XE daha güçlü bi donanıma sahip olsa da SII kadar seri hareket eden, internet tarayıcısı başarılı bir android yok. Ayrıca 1 yıl geçmesine rağmen hâlâ kendisinden kesin olarak daha iyi diyebileceğimiz telefon yok. (iphone 4S müstesna) Bu yüzden SII diyorum
evet arkadaşın dediği gibi internet tarayıcısının akıcılığı hiçbir telefonda yok
kardeş XE nin de S2 nin de ses sistemleri iyi ama XE nin yanında verilen kulaklık sadece fark yaratabilir belki
amacım sana ille de S2 al demek değil ben zaten söyledim hangisini alırsan al ikisindende memnun kalırsın diye
kardeş ben sana bişey demedim sadece internet tarayıcısının hızını onaylmak için senden alıntı yaptım
ekstra söylediklerim tamemen kişisel düşüncem zaten bende S2 kullanıcısıyım bana sesi yeterli arkadaş daha önce çok müzik inlerim dediği için kulaklığıda belirtmek istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?