Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

uygar2580

uygar2580

Üye
Benim cihazım yurtdışı kayıtlı. Adanadan bir arkadaş vasıtası ile aldım. Orjinal romu çin kökenli olduğundan ve OTA güncellemede sense 4.0 da kaldığı için Android Revolution HD 9.1 kurdum. Bahsedilen performans iyileştirmeleri yapılmış, şu haliyle memnunum. Sadece kesilmiş sim kartı okutmada sorun yaşadım o da kısadevreden kaynaklanıyormuş. Sim kartın kesilen kenarlarından birisinden içindeki bakırı kenara temas ediyordu, bantla kapatınca düzeldi. Eski sim kartımı da HTC TYTN II ile birlikte kullanıyorum. Eski simkartımdaki paketler bittiğinde tam manasıyla one xi kullanmayı başlayacağım.

quadrant skorum 5173 çıktı. 6500 lü değerleri göremedim yanlız rom için performans scriptler var sanırım yapımcısının sayfasında.

Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Benim cihazım yurtdışı kayıtlı. Adanadan bir arkadaş vasıtası ile aldım. Orjinal romu çin kökenli olduğundan ve OTA güncellemede sense 4.0 da kaldığı için Android Revolution HD 9.1 kurdum. Bahsedilen performans iyileştirmeleri yapılmış, şu haliyle memnunum. Sadece kesilmiş sim kartı okutmada sorun yaşadım o da kısadevreden kaynaklanıyormuş. Sim kartın kesilen kenarlarından birisinden içindeki bakırı kenara temas ediyordu, bantla kapatınca düzeldi. Eski sim kartımı da HTC TYTN II ile birlikte kullanıyorum. Eski simkartımdaki paketler bittiğinde tam manasıyla one xi kullanmayı başlayacağım.

quadrant skorum 5173 çıktı. 6500 lü değerleri göremedim yanlız rom için performans scriptler var sanırım yapımcısının sayfasında.

Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun arkadaşlar.
Teşekkürler sizinde ramazan bayramınız mübarek olsun :)

ntquartex

ntquartex

Üye
Arkadaşlar forumda yer alan diğer başlıklarda maalesef One X'te tam ekran çalışan bir IGO Primo 2 yazılımı bulamamıştım. Yabancı forumların birinden nihayet tam ekran çalışan versiyonu buldum.

Link :

zip şifresi : maxicep

Kurulum :
iGO klasörü içindeki iGo.apk dosyasıyla programı kurun. iGO klasörünü sdcard ana dizine kopyalayın.

Haritalar, POI, Binalar :
Başarsoft Türkiye 2012.04

Speedcam :
Türkiye Ağustos

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC, SertaGE ve Mobilator
SertaGE

SertaGE

Üye
Öncelikle teşekkür ederim araştırmanız ve paylaşımınız için.
Eğer tecrübe ettiyseniz harita paketinin de bulunduğu konuyu veya linki paylaşmanız mümkün mü?

ntquartex

ntquartex

Üye
TR Haritaları eklenmiş linki yeniledim (yukarıda)
Öncelikle teşekkür ederim araştırmanız ve paylaşımınız için.
Eğer tecrübe ettiyseniz harita paketinin de bulunduğu konuyu veya linki paylaşmanız mümkün mü?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar forumda yer alan diğer başlıklarda maalesef One X'te tam ekran çalışan bir IGO Primo 2 yazılımı bulamamıştım. Yabancı forumların birinden nihayet tam ekran çalışan versiyonu buldum.

Link :

zip şifresi : maxicep

Kurulum :
iGO klasörü içindeki iGo.apk dosyasıyla programı kurun. iGO klasörünü sdcard ana dizine kopyalayın.

Haritalar, POI, Binalar :
Başarsoft Türkiye 2012.04

Speedcam :
Türkiye Ağustos
teşekkürler indiriyorum ama telefon değişimden gelince deneyebileceğim :)

ntquartex

ntquartex

Üye
Evet en son haritalar Başarsoft 2012.04.
Yeni haritalar çıktıkça sadece map-poi-building klasörlerini indirip eskileriyle değiştirmeniz yeterli.
Radarları da 2-3 ayda bir güncel speedcam.txt dosyasını indirerek güncelleyebilirsiniz.

SertaGE

SertaGE

Üye
Çok faydalı ve güzel bir paylaşım oldu. Teşekkürler tekrar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hocam telefonun ne problemi vardı ki değişime gönderdin.
alt tarafta ışık sızması vardı ve kamera toz almıştı değişim olacak inşallah. bu sorunlarda bi tek bende var niyeyse :D

epts

epts

Üye

alt tarafta ışık sızması vardı ve kamera toz almıştı değişim olacak inşallah. bu sorunlarda bi tek bende var niyeyse :D
çok geçmiş olsun kardeşim. Umarım en iyi şekilde kullanmak nasip olur.

SertaGE

SertaGE

Üye

Kamera nasıl toz almış yahu :/ gün geçmiyor ki garip garip sorunlar çıkmasın.
Geçmiş olsun diyelim. Değişim yapılacak olması güzel olmuş. Peki süreç nasıl işledi biraz bahsedebilir misiniz? Değişim cevabını alana kadar uğraştırdılar mı?

Davulbaz

Davulbaz

Üye
benide ekleyin bakalım :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
çok geçmiş olsun kardeşim. Umarım en iyi şekilde kullanmak nasip olur.
sağolasın.

- - - Eklendi - - -

Kamera nasıl toz almış yahu :/ gün geçmiyor ki garip garip sorunlar çıkmasın.
Geçmiş olsun diyelim. Değişim yapılacak olması güzel olmuş. Peki süreç nasıl işledi biraz bahsedebilir misiniz? Değişim cevabını alana kadar uğraştırdılar mı?
anlamadımki :D ben telefonu ilk sadece ışık sızması için göndermiştim. o zaman versiyon güncellenip gelmişti alakasızca. sonra sefer kamera toz alınca bu sorunuda yazdım. ilk verdiğimde 2 günde gelmişti. bu sefer 1 hafta oldu gelmedi. haberde vermediler. bu sefer değişim olacak büyük ihtimal. bayram sonuna kadar 2 haftaya yakın olacak. süreç bu yani :D

SertaGE

SertaGE

Üye
He yani değişim konusunda net bir bilgi yok henüz. Umarım bu sefer de kameranın içini temizleyip göndermezler. Bence işin ucunu sıkı tutun. Hatta biraz da sert çıkın derim.
Bu arada cihaz yurtiçi miydi?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
He yani değişim konusunda net bir bilgi yok henüz. Umarım bu sefer de kameranın içini temizleyip göndermezler. Bence işin ucunu sıkı tutun. Hatta biraz da sert çıkın derim.
Bu arada cihaz yurtiçi miydi?
inşallah. aynen cihazda tim'den alındı :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar youtube güncellemesinden sonra video izlerken arada hoparlörlerden çıt diye bir parazit çıkıyor(10 ar saniye arayla diyelim)
ama youtube u normal masa üstü ve flash modu açıkken 1080 e kadar sıkıntı yok.acaba youtube güncellemesi ile alakalı olabilir mi.

Üst Alt