Mobilator
Emekli Yönetici
hayırlı olsun abi almadan önce orjinal kullanırım diyodun bide
Uğur bu skor benden sana gelsin yeni çektimStock Rom 4.0.4

ben garanti bitene kadar orjinal olurum heralde

Uğur bu skor benden sana gelsin yeni çektimStock Rom 4.0.4

Yok yok yanlış anlaşılma olmasın. Rom için verdiğim bilgi ile ekran resmindeki skor farklı.
Abi bunu bu romda mı yapıyor ???
Zaten Orjinal kullanıyorum Uğur
ben garanti bitene kadar orjinal olurum heralde![]()
Bu orjinal sürüm güncellemeden sonra aldığım bir tane skor
Garantiyi bozmam gerek yok 
Cüneyt Abiden (betoner) yardım almalısın abiYok yok yanlış anlaşılma olmasın. Rom için verdiğim bilgi ile ekran resmindeki skor farklı.
@v0ld3m0rt1s dediği gibi sanıyorum O/C var.
Yalnız rom'u denemeyi gerçekten istiyorum, garanti dışında kalmayı bile göze aldım ancak nasıl yapacağımı linkten pek anlayamadım. Malum teknik konuda ingilizce seviyem yeterli değil.

yanlış anlamışım abi. utandım şimdi
Zaten Orjinal kullanıyorum UğurBu orjinal sürüm güncellemeden sonra aldığım bir tane skor
Garantiyi bozmam gerek yok
- - - Eklendi - - -
Cüneyt Abiden (betoner) yardım almalısın abi![]()

Önemli değil başkası da yanlış anlamasın da
yanlış anlamışım abi. utandım şimdi
- - - Eklendi - - -
Niyeyse stock romu custom rom gibi algılamışım ondan yani.
Nasıl ama One X in gerçek gücü ortaya çıkmaya başladı canavar cihaz 
Yazılıma müdahale şöyle bir şüpheyi beraberinde getiriyor. Adam işlemcinin limitlerini zorluyor O/C ediyor. Sonra tekrar stok frekanslara getiriyor ertisi gün işlemci bozuluyor. Bu önlem daha çok bu gibi durumlar için sanırım.
Beyler ben htc one x alıcam yalnız kafama takılan bisey var. Telefonu yurtdışından pasaport üzerinden getirticem sorun şu telefona yazılım atarken veya güncelleme yaparken bi sorun yaşarmıyım veya kapanırsa baska bi telefon ime atarsam güncellemelere devam edebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.
- - - Eklendi - - -
Beyler ben htc one x alıcam yalnız kafama takılan bisey var. Telefonu yurtdışından pasaport üzerinden getirticem sorun şu telefona yazılım atarken veya güncelleme yaparken bi sorun yaşarmıyım veya kapanırsa baska bi telefon ime atarsam güncellemelere devam edebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.
Anlıyorum, yani yazılım değişikliği donanıma müdahale getirdiği için diyorsunuz. Mantıklı ancak yine de HTC'yi bu konuda zorlamak gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar kolay kabullenilmemeli.
Yurtdışından getirdiğiniz cihazı güvendiğiniz birinin veya kendinizin pasaportuna kaydettirirseniz kafanız rahat olur. Yazılım güncellemesine gelince, cihaz simlock olmadığı sürece getirdiğiniz cihaza istediğiniz yazılımı atabilir, istediğiniz güncellemeleri yapabilirsiniz. Bu konuda bir sınırlama yoktur.
Telefonu telefoncudan alıcam kendim getirtemiyorum malesef. Peki S3mü one x mi hangisini önerirsin?
Ara sıra deneyin 5900 üstü skor alırsınız. Şarj %20 nin altına inince performans oldukça düşer bilginize yaklaşık olarak 4400 lü puanlar alırsınız güç tasarrufu olduğu içinWifi bağlantıma kavuşur kavuşmaz son güncellemeyi yükledim.
İlk işim Quadrant skoruna bakmak oldu : 5771.
Rom falan yüklemeyi düşünmüyorum garanti süresi bitene kadar.
Bununla idare edeceğiz artık.

Güncellemeden sonra yeni Sense için özelleştirilmiş rom yapılmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rom özelliklerine bakınca, eğer anlatıldığı gibiyse oldukça performans (pil ve kullanım açısından) veriyor gibi.
Ben daha rom yüklemek konusunda cesaretli ve bilgili değilim. Burada, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer denerlerse tecrübelerini ve nasıl uygulanacağını paylaşırlarsa çok sevinirim ((: