Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

SertaGE

SertaGE

Üye

Abi bunu bu romda mı yapıyor ???
Yok yok yanlış anlaşılma olmasın. Rom için verdiğim bilgi ile ekran resmindeki skor farklı.
@v0ld3m0rt1s dediği gibi sanıyorum O/C var.

Yalnız rom'u denemeyi gerçekten istiyorum, garanti dışında kalmayı bile göze aldım ancak nasıl yapacağımı linkten pek anlayamadım. Malum teknik konuda ingilizce seviyem yeterli değil.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

hayırlı olsun abi almadan önce orjinal kullanırım diyodun bide :D
ben garanti bitene kadar orjinal olurum heralde :D
Zaten Orjinal kullanıyorum Uğur :hmmm Bu orjinal sürüm güncellemeden sonra aldığım bir tane skor :hmmm Garantiyi bozmam gerek yok :oke:

- - - Eklendi - - -

Yok yok yanlış anlaşılma olmasın. Rom için verdiğim bilgi ile ekran resmindeki skor farklı.
@v0ld3m0rt1s dediği gibi sanıyorum O/C var.

Yalnız rom'u denemeyi gerçekten istiyorum, garanti dışında kalmayı bile göze aldım ancak nasıl yapacağımı linkten pek anlayamadım. Malum teknik konuda ingilizce seviyem yeterli değil.
Cüneyt Abiden (betoner) yardım almalısın abi :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Zaten Orjinal kullanıyorum Uğur :hmmm Bu orjinal sürüm güncellemeden sonra aldığım bir tane skor :hmmm Garantiyi bozmam gerek yok :oke:

- - - Eklendi - - -

Cüneyt Abiden (betoner) yardım almalısın abi :oke:
yanlış anlamışım abi. utandım şimdi :(

- - - Eklendi - - -

Niyeyse stock romu custom rom gibi algılamışım ondan yani.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

yanlış anlamışım abi. utandım şimdi :(

- - - Eklendi - - -

Niyeyse stock romu custom rom gibi algılamışım ondan yani.
Önemli değil başkası da yanlış anlamasın da :) Nasıl ama One X in gerçek gücü ortaya çıkmaya başladı canavar cihaz :ehe

betoner

betoner

Üye
Youtube arhd 9.0.0 kurulum videosu eklenmiş. Rootlu ise cihaz kurmak çok basit. Yine takıldığınız yer olursa sorun cevaplarım.

ensar63

Üye
Merhaba arkadaşlar stock roma dönmek istiyorum

cid kodu TMD T-MOB101

"x.xx.111.x - T-Mobile DE (Germany)"

Bootloader kilidini kapattım ve fastboot modda cid koduna uygun RUU dosyasını kurmaya çalıştım. Fakat Bootloader sürümü eski uyarısı aldım...
Stock rom listesindeki t mobile germany olan iki adet romu denedim aynı hatayı Verdi.
Güncellemeleri alabileceğim stock romu nasıl yukleyebilirim.

Sitenin vefakar dostlarından yardım bekliyorum....

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar stock roma dönmek istiyorum

cid kodu TMD T-MOB101

"x.xx.111.x - T-Mobile DE (Germany)"

Bootloader kilidini kapattım ve fastboot modda cid koduna uygun RUU dosyasını kurmaya çalıştım. Fakat Bootloader sürümü eski uyarısı aldım... Stock rom listesindeki t mobile germany olan iki adet romu denedim aynı hatayı Verdi. Güncellemeleri alabileceğim stock romu nasıl yukleyebilirim.

Sitenin vefakar dostlarından yardım bekliyorum....

epts

epts

Üye
yüklediğin ruu dosyası eski sürümse problem olabilir. eğer romun yedeğini aldıysan yedeğini kurup sonra dene. en son hangi sürümü kullanıyorsan onu veya güncell sürümlerini kur.bide nette bazı klavuzlar var onları bir incele

betoner

betoner

Üye
Cihazının boot dosyası eski ve sen yeni rom kurmaya çalışıyorsundur. Boot dosyasına uygunu kur. Yada elindeki roma uygun boot dosyasını kur. Farklı olursa telefonun açılmayabilir veya hata verir.

uygar2580

uygar2580

Üye
Arkadaşlar bende klübe eklenmek istiyorum. Sitede yeniyim. One X Android Revolution HD 9.1 sürümünü kullanıyorum. Tegralı cihazımın grafik yeteneklerini tümüyle kullanmak istiyorum :D

SertaGE

SertaGE

Üye
Birkaç firmadan edindiğim bilgiye göre herhangi bir elektronik cihazda yapılan hiç bir yazılımsal değişikliğin cihazı garanti kapsamı dışına çıkarmasının söz konusu olmadığı ifade ediliyor. Bu konuda HTC'nin bu tutumunun kullanıcıların bilinçsiz davranmasına bağlı olduğunu düşünüyorum. Zaten mantık olarak da bakıldığında yazılımsal değişikliğin garanti geçerliliğini bozması çok saçma geliyor.
Konuyla ilgili olarak bir çok forumda da aynı ibareye yer verilmiş. Ben HTC ile direk temas kuracağım bu duruma ilişkin.
Daha önce direk HTC ile bu konu hakkında görüşen arkadaşlar mevcut mudur?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Yazılıma müdahale şöyle bir şüpheyi beraberinde getiriyor. Adam işlemcinin limitlerini zorluyor O/C ediyor. Sonra tekrar stok frekanslara getiriyor ertisi gün işlemci bozuluyor. Bu önlem daha çok bu gibi durumlar için sanırım.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
Beyler ben htc one x alıcam yalnız kafama takılan bisey var. Telefonu yurtdışından pasaport üzerinden getirticem sorun şu telefona yazılım atarken veya güncelleme yaparken bi sorun yaşarmıyım veya kapanırsa baska bi telefon ime atarsam güncellemelere devam edebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

- - - Eklendi - - -

Beyler ben htc one x alıcam yalnız kafama takılan bisey var. Telefonu yurtdışından pasaport üzerinden getirticem sorun şu telefona yazılım atarken veya güncelleme yaparken bi sorun yaşarmıyım veya kapanırsa baska bi telefon ime atarsam güncellemelere devam edebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

SertaGE

SertaGE

Üye
Yazılıma müdahale şöyle bir şüpheyi beraberinde getiriyor. Adam işlemcinin limitlerini zorluyor O/C ediyor. Sonra tekrar stok frekanslara getiriyor ertisi gün işlemci bozuluyor. Bu önlem daha çok bu gibi durumlar için sanırım.

Anlıyorum, yani yazılım değişikliği donanıma müdahale getirdiği için diyorsunuz. Mantıklı ancak yine de HTC'yi bu konuda zorlamak gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar kolay kabullenilmemeli.

- - - Eklendi - - -

Yurtdışından getirdiğiniz cihazı güvendiğiniz birinin veya kendinizin pasaportuna kaydettirirseniz kafanız rahat olur. Yazılım güncellemesine gelince, cihaz simlock olmadığı sürece getirdiğiniz cihaza istediğiniz yazılımı atabilir, istediğiniz güncellemeleri yapabilirsiniz. Bu konuda bir sınırlama yoktur.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
Anlıyorum, yani yazılım değişikliği donanıma müdahale getirdiği için diyorsunuz. Mantıklı ancak yine de HTC'yi bu konuda zorlamak gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar kolay kabullenilmemeli.

Yurtdışından getirdiğiniz cihazı güvendiğiniz birinin veya kendinizin pasaportuna kaydettirirseniz kafanız rahat olur. Yazılım güncellemesine gelince, cihaz simlock olmadığı sürece getirdiğiniz cihaza istediğiniz yazılımı atabilir, istediğiniz güncellemeleri yapabilirsiniz. Bu konuda bir sınırlama yoktur.

Telefonu telefoncudan alıcam kendim getirtemiyorum malesef. Peki S3mü one x mi hangisini önerirsin?

SertaGE

SertaGE

Üye

Telefonu telefoncudan alıcam kendim getirtemiyorum malesef. Peki S3mü one x mi hangisini önerirsin?

Yani bir One X kullanıcısı olarak tabii ki One X diyeceğim. Ancak dürüst olmak gerekirse batarya konusunda One X biraz sıkıntılı. Yani en azından S3 bu konuda bariz şekilde One X'ten önde.
Ancak cihazın tasarımındaki şıklık, sense arayüzü ve tegra 3 için her türlü One X derim.
Telefoncudan pasaport kayıtlı şekilde alacaksanız cihazı biraz sıkıntı yaşama potansiyeliniz var. Aldığınızda pasaport kayıtlı görünmesine karşın 3-4 ay sonra cihazınız kayıt dışıdır şeklinde bir sms almanız kuvvetle muhtemel. Önerim daha önce de söylediğim gibi tanıdık-bildik ve güvendik birinin pasaportuna kayıt yaptırmanız.

ntquartex

ntquartex

Üye
Wifi bağlantıma kavuşur kavuşmaz son güncellemeyi yükledim.
İlk işim Quadrant skoruna bakmak oldu : 5771.
Rom falan yüklemeyi düşünmüyorum garanti süresi bitene kadar.
Bununla idare edeceğiz artık.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Wifi bağlantıma kavuşur kavuşmaz son güncellemeyi yükledim.
İlk işim Quadrant skoruna bakmak oldu : 5771.
Rom falan yüklemeyi düşünmüyorum garanti süresi bitene kadar.
Bununla idare edeceğiz artık.
Ara sıra deneyin 5900 üstü skor alırsınız. Şarj %20 nin altına inince performans oldukça düşer bilginize yaklaşık olarak 4400 lü puanlar alırsınız güç tasarrufu olduğu için :oke:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Güncellemeden sonra yeni Sense için özelleştirilmiş rom yapılmış.

Rom özelliklerine bakınca, eğer anlatıldığı gibiyse oldukça performans (pil ve kullanım açısından) veriyor gibi.

Ben daha rom yüklemek konusunda cesaretli ve bilgili değilim. Burada, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer denerlerse tecrübelerini ve nasıl uygulanacağını paylaşırlarsa çok sevinirim ((:

Ben ICS 4.0.4 güncellemesini kurmak için Unroot işlemini uyguladım. Galiba yapamadım birkaç sorunla karşılaştım (Simcard algılamama ve Wifi bağlanmama) Sonra orjinal romu indirip yükledim. Güncelleme arayınca maalesef güncelleme bulamadı ve bende öfkeyle Android Revolution HD 9.1.0 kurdum ve mutluyum :)

Kurulum yapmak ilk başta biraz karışık gelecektir ama kurduktan sonra kolaymış diyeceğine eminim :)

Başka sitelerden link vereceğim için sana PM'den göndereceğim linkleri ve açıklamayı.

SertaGE

SertaGE

Üye
Teşekkürler :)

Üst Alt