Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

SertaGE

SertaGE

Üye
Sim Kart çözümü pratik aslında ama benim için uygulanabilir değil maalesef. Çünkü aynı isim altında 3-4 farklı numara bulunduruyorum. Sim hafızasına alınca bu gruplar bozuluyor maalesef.
Turkcell yedek için bir çözüm bulamadım Bütün hesapların kişilerini alıyor.
Telefon hafızasına yedekleme işlemi şuan için en kullanılabilir çözüm gibi duruyor. Bir yandan da farklı rehber yedek uygulamalarını da deniyorum. Kayda değer bir uygulama bulursam sizlerle de paylaşacağım.
Herkese yanıtları için teşekkür ederim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Sim Kart çözümü pratik aslında ama benim için uygulanabilir değil maalesef. Çünkü aynı isim altında 3-4 farklı numara bulunduruyorum. Sim hafızasına alınca bu gruplar bozuluyor maalesef.
Turkcell yedek için bir çözüm bulamadım Bütün hesapların kişilerini alıyor.
Telefon hafızasına yedekleme işlemi şuan için en kullanılabilir çözüm gibi duruyor. Bir yandan da farklı rehber yedek uygulamalarını da deniyorum. Kayda değer bir uygulama bulursam sizlerle de paylaşacağım.
Herkese yanıtları için teşekkür ederim.
Rica ederiz :)

betoner

betoner

Üye
Rehber için HTC nin kendi Sync programını neden kullanmıyorsun?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Kulüpten isteğiniz var mı dostlar isteklere açığız uygulama isteği, tavsiye yada başka bir sorun elimden geleni yapmaya hazırım :)

ntquartex

ntquartex

Üye
Kulüp sayfasına hala mobil olarak erişim mümkün değil bildiğim kadarıyla.bu konuda bir gelişme var mı?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Kulüp sayfasına hala mobil olarak erişim mümkün değil bildiğim kadarıyla.bu konuda bir gelişme var mı?
Bunu Site Hakkında bölümünde Mobil Site hakkında ki konuya iletelim çok doğru erişim olması kesinlikle gerekiyor :oke:

SertaGE

SertaGE

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Banada henüz güncelleme gelmedi. Cihazda Root yetkim var. Bir de cihaz Yurtdışı(Avrupa olduğunu biliyorum yalnız ülkeyi bilmiyorum).

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eyvallah kardeş buldum bahsettiğin şekilde. Bu bir köşede dursun.
Cihazımda normal rehberim var ama senkronize ettiğim twitter, facebook ve google hesabımdaki kişileri de rehberime alıyor. Rehberde görüntülenmesini istediğim hesaplar kısmında sadece Telefon seçili olduğu zaman kendi rehberim görünüyor sadece ancak turkcell yedek üzerinde yedek yapmak istediğimde twitter, facebook, google, kendi rehberim ne varsa hepsini alıp yedekliyor. Ben has, öz ve kendi rehberimi istiyorum sadece. Bu diğer hesaplarım kişilerinden nasıl kurtulabilirim?
rica ederim.

- - - Eklendi - - -

Banada henüz güncelleme gelmedi. Cihazda Root yetkim var. Bir de cihaz Yurtdışı(Avrupa olduğunu biliyorum yalnız ülkeyi bilmiyorum).
root varsa güncelleme yapamıyordun galiba.

SertaGE

SertaGE

Üye

ultrasivas

Üye
arkadaslar ben one x i bilgisayara baglayınca fotografı bılgısayarda acıyorum ve goruntu kalıtesı cok kotu cıkıyor bunun onune nasıl gecebılırz bluetoothla atınca orjınal kalıtesınde cıkıyor ama dısk olarak baglayınca kalıtesız cıkıyor ne yapabılırz arkdaslar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben one x i bilgisayara baglayınca fotografı bılgısayarda acıyorum ve goruntu kalıtesı cok kotu cıkıyor bunun onune nasıl gecebılırz bluetoothla atınca orjınal kalıtesınde cıkıyor ama dısk olarak baglayınca kalıtesız cıkıyor ne yapabılırz arkdaslar
Çok alakasız nasıl olur ki böyle bi şey çok ilginç disk olarak bağlayıp atınca kalitesi niye bozuk olsun ki emin misiniz ??? :hmmm

SertaGE

SertaGE

Üye
Güncellemeden sonra yeni Sense için özelleştirilmiş rom yapılmış.

Rom özelliklerine bakınca, eğer anlatıldığı gibiyse oldukça performans (pil ve kullanım açısından) veriyor gibi.

Ben daha rom yüklemek konusunda cesaretli ve bilgili değilim. Burada, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer denerlerse tecrübelerini ve nasıl uygulanacağını paylaşırlarsa çok sevinirim ((:

- - - Eklendi - - -

Bu arada hepinizi bunalıma sokacak bir skor ((:

ultrasivas

Üye

Çok alakasız nasıl olur ki böyle bi şey çok ilginç disk olarak bağlayıp atınca kalitesi niye bozuk olsun ki emin misiniz ??? :hmmm
htc
gercekten sızde deneyın sızdede aynısı olacak ben 2 adet htc one x de denedım malesef ıkısındede sorun aynıw :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeden sonra yeni Sense için özelleştirilmiş rom yapılmış.

Rom özelliklerine bakınca, eğer anlatıldığı gibiyse oldukça performans (pil ve kullanım açısından) veriyor gibi.

Ben daha rom yüklemek konusunda cesaretli ve bilgili değilim. Burada, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer denerlerse tecrübelerini ve nasıl uygulanacağını paylaşırlarsa çok sevinirim ((:

- - - Eklendi - - -

Bu arada hepinizi bunalıma sokacak bir skor ((:

Abi bunu bu romda mı yapıyor ???

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Fark sadece işlemci skorunda O/C yapılmış galiba.

Üst Alt