bende arınıza 2 hafta önce one x alarak katıldım ekleyebilirsiniz. ayrıca naviasyondan uygulamalara biçok apk konusunda sorunu olan olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum. son jb güncellemesinden sonra nivigasyonlarınızı bi deneyin derim..
bende de bu tür sorunlar vardı ilk aldığımda hatta ekranın sol tarafında renkli çizgiler vardı güncelleme ile renkli çizgiler gitti fakat google play de sıkıntı vardı bende direk rom attım ve o sorunda öylelikle çözüldü
Yeni üyeler listeye eklendi. Paylaşımlardan yararlanmak için listeye eklenmenize gerek yok. İlk sayfada paylaşımların yapıldığı grubumuzun linki mevcut.
Arkadaslar htc one x sense sürümünü kullanıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Pc den telefonuma aldığım videolar ve telefondan cektıgım videolar, galerideki " kamera görüntüleri " klasorunde resimlerle birlikte karmançorman duruyor. Diyeceğim videoları ayrı bi yerde nasıl toplayabilirim. Saygılarımla
HTC aluminyum kasali yeni bir telefon cikardi. Adi ONE.... Kasa gercekten guzel, kamera cikintisi yok. Teknik ozellikleri henuz tam olarak duyurulmadi ama one x ve one x+ 'a gore daha iyi olacagi kesin...
m.htc.com/tr/smartphones/htc-one/?PS=1&cid=sem222p114889
HTC aluminyum kasali yeni bir telefon cikardi. Adi ONE.... Kasa gercekten guzel, kamera cikintisi yok. Teknik ozellikleri henuz tam olarak duyurulmadi ama one x ve one x+ 'a gore daha iyi olacagi kesin...
m.htc.com/tr/smartphones/htc-one/?PS=1&cid=sem222p114889