SertaGE
Üye
arkadaşlar youtube güncellemesinden sonra video izlerken arada hoparlörlerden çıt diye bir parazit çıkıyor(10 ar saniye arayla diyelim)
ama youtube u normal masa üstü ve flash modu açıkken 1080 e kadar sıkıntı yok.acaba youtube güncellemesi ile alakalı olabilir mi.
değişim olmuyormuş. dokunmatik panel değisecekmiş. htc'yi aradım böyle böyle dedim. kameranın toz alması fabrikasyon sorunu değilmi dedim. ilk ay koşulsuz değişim ne oldu dedim. evet sıkıntılı görünüyor cihaz ama ilk ay gönderdiğinizde bizide haberdar etmeliydiniz şu an telefon gelince aynı sorundan 3. kez gönderip bizide haberdar edin değişimi yapalım tek yapabileceğimiz bu dediler.Merak ettim, sonucu bildirirseniz sevinirim (:
değişim olmuyormuş. dokunmatik panel değisecekmiş. htc'yi aradım böyle böyle dedim. kameranın toz alması fabrikasyon sorunu değilmi dedim. ilk ay koşulsuz değişim ne oldu dedim. evet sıkıntılı görünüyor cihaz ama ilk ay gönderdiğinizde bizide haberdar etmeliydiniz şu an telefon gelince aynı sorundan 3. kez gönderip bizide haberdar edin değişimi yapalım tek yapabileceğimiz bu dediler.
şimdi tim aracılığı ile dilekçe yazdık bakalım.Hocam bu işin peşini bırakmayın. Böyle bir olay yok. Yani aynı problemden 3 defa gelmeden değişim olmaz, veya bize haber verecektiniz vs. Tüm mercilere başvuracağınızı, ne gerekiyorsa yapacağınızı belirtin önce. Biraz korkutun, yine olmazsa gerçekten tüketici hakları derneğine gidip bir ihtar çektirin.
Bu tarz durumlarda haklarının bilincinde olmadığını düşünüp tüketici baştan savmak için her şeyi yapıyorlar. Çetin çeviz olduğunuzu gösterin.
Olmadı bana pm at kardeşim ben seni neler yapacağın konusunda yönlendiririm merak etme tecrübeliyim bu konularda... Eski telefonum parasını aldım yoksa One X alamayacaktım
şimdi tim aracılığı ile dilekçe yazdık bakalım.
sağol abi
Olmadı bana pm at kardeşim ben seni neler yapacağın konusunda yönlendiririm merak etme tecrübeliyim bu konularda... Eski telefonum parasını aldım yoksa One X alamayacaktım
Rica ederim ne demek
sağol abi
Anlattığınız noktalar ölü piksel olduğuna işaret ama şu programı kullanarak renk renk değiştirerek daha rahat görürsünüz.Arkadaşlar htc one x de bugün ekrana baktığımda 2 tane ufacık beyaz nokta gördüm. Ekranın parlakligi acinca biraz daha net gözüküyor resimlerde bazen gözükmüyor bu ölü pixelmidir.Çok dikkatli bkinca belli oluyor bunu basil test edebiliriz iyi forumlar
Anlattığınız noktalar ölü piksel olduğuna işaret ama şu programı kullanarak renk renk değiştirerek daha rahat görürsünüz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi yok böyle bi şey ya çok sinirliyim şu an. Yazık sitenin durumuna gerçekten konulan sınırlar çok saçma. Ben 4 saattir başındayım şu bilgisayarın ve konu hazırladım sitenin yararına olacak şekilde şimdi bana 70000 karakter limitinde bahsediyor sistem. Yazıklar olsun ne diyim.
Abim tüm gün gün bu konuyla uğraştım belki insanlara yararlı olur diye. Hiç bi çıkarım olmadan hiç bi kâr amacı gütmeden 4 saatimi verdim konuya. Ve bana Co-Admin EroL beyin cevabı konuyu böl alta mesaj olarak yaz diyor. Ben bunu düşünemeyecek kadar akılsız değilim. Reşwana pm attım inşallah bi çözüm bulur bulmazsa zaten o zaman birebir konuşuruz abim saolasın. Buyur kendin bakabilirsin hataya ;Kardeşim konu anlatımın ne ile ilgiliydi merak ettim gerçekten.
Eğer karakter sınırı konusunda admin veya moderatörler ile çözemezsen başka foruma geçelim derim
Abim tüm gün gün bu konuyla uğraştım belki insanlara yararlı olur diye. Hiç bi çıkarım olmadan hiç bi kâr amacı gütmeden 4 saatimi verdim konuya. Ve bana Co-Admin EroL beyin cevabı konuyu böl alta mesaj olarak yaz diyor. Ben bunu düşünemeyecek kadar akılsız değilim. Reşwana pm attım inşallah bi çözüm bulur bulmazsa zaten o zaman birebir konuşuruz abim saolasın. Buyur kendin bakabilirsin hataya ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi sakin olAbi yok böyle bi şey ya çok sinirliyim şu an. Yazık sitenin durumuna gerçekten konulan sınırlar çok saçma. Ben 4 saattir başındayım şu bilgisayarın ve konu hazırladım sitenin yararına olacak şekilde şimdi bana 70000 karakter limitinde bahsediyor sistem. Yazıklar olsun ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?