Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

El-CD

Üye
bayağı iyiymiş bu genç

Tepkiler: DreaMagiC

SertaGE

Üye
Kamera konusunda kesinlikle iyileştirmeler var. Aynı pozu çektiğim güncelleme öncesi ve sonrası fotoğraflar kendini gösteriyor.

Abi peki one s e ne zaman gelicek bu 4.0.4 güncellemesi ?

Mobilator

Emekli Yönetici
Beyler one x için flash yedeği alan varmı? 14'ünde kalkacak mağazadan birimiz yedeklese iyi olur. Ama cihazın rootlu olması lazım.

Hex4d0r

Üye
Beyler one x için flash yedeği alan varmı? 14'ünde kalkacak mağazadan birimiz yedeklese iyi olur. Ama cihazın rootlu olması lazım.

Ben Root yetkisine sahibim Nasıl yapacaz ? PM'den veya burdan yazarsan yedeklerim.

Konu Sahibi
Bence boşa yedeklersiniz o da zamanla etkisini yitirecek yapıcak bi şey yok

15097

Üye
Bu kadar ince olduğunu bilmiyordum

Davetiye ve ekleme ıcın tesekkur ederım..

SertaGE

Üye

Harika oldu Uğur valla burdan S3 sahiplerine bi resmim var herşeyin test olduğuna inananlara özellikle alın benim cihazdan quandrant sonucu

Hocam aynı testten benim cihazım 5300 civarı bir skor elde ediyor. Bu farkı neye borçlusunuz (:
Bu arada ben güncellemeyi direk OTA şekilde yaptım ve güncellemeden sonra herhangi bir restore işlemi yapmadım. Mevcut ücretli ve c rack'lı uygulamalarımın tamamını ve aynı zamanda rehberimi kaybetmek istemediğim için. Acaba restore yaparsam sizin skorlarınıza ulaşabilir miyim?

Ama One x e gelen yenilikler one s te olmadığı için bence gelmesi lazım.inşallah gelir...

Konu Sahibi
Hocam bellekteki herşeyi silin rehberinizi yedekleyin ve bu şekilde fabrika ayarına döndükten sonra güncellemeyi yapın bu skoru alırsınız

Son gelen guncelleme ıle aldığım benchmark skorum..