Matador03
Üye
yav kalbimemi indircen acilmiyofalan olmadi bak tam almayi dusunuyorrm ha
Bence biraz daha dusun
Bence biraz daha dusun
custom rom atmaya çalıştıpı için sorun olmuş. sen atmazsan bişey olmaz taş gibi telefom
- - - Eklendi - - -
custom rom atmaya çalıştıpı için sorun olmuş. sen atmazsan bişey olmaz taş gibi telefom

Nasıl becerdin kardeş![]()
olsun htc one x'te iyidirzaten bu olay başıma geldi iiçime oturdu bende sizin gibi keşke s3 alsaydım dedim ama aldık bi kere![]()

Bu arada merak ettim ücret aldılar mı ?

zaten bu olay başıma geldi iiçime oturdu bende sizin gibi keşke s3 alsaydım dedim ama aldık bi kere![]()
sen üzme canını... donanımsal olsa sana telefonun yenisini verirler. htc den şaşma. içinede oturma. yazık telefonlarındaki arızadan dolayı 3-5 kez garantiye gönderip aylarca bekleyenler var.
- - - Eklendi - - -
bu arada patlayan s3lerde var haa. bilişimde her şey sorunludur.
ayneniphone patladı, s3 patladıtek patlamayan en iyi telefon bencede htc..
![]()

iphone patladı, s3 patladıtek patlamayan en iyi telefon bencede htc..
![]()

bende de şans yok eğer bir gün htc one x patladı diye duyarsanız bilin oda benimkidir![]()
bende en az senin kadar şanssızımdır emin ol 
Bi şey olmaz merak etme o sağlam telefondurbende de şans yok eğer bir gün htc one x patladı diye duyarsanız bilin oda benimkidir![]()

Mecbur göndermek zorundasınız cihaz hiç açılmıyorsa. Bende hiç bir zaman hoşlanmadım teknik servise göndereyim cihazımı açtırmayı ama mecbur kalınca gönderiyor insan.aynı sorun benim telefonda da mevcuthtc soğuttu iyice kendinden.ilk başlarda resetliyordu kendini şimdi ise ne şarj alıyor nede açılıyor,baya bi karıştırdım cihazın içine ettim.servise gitmeden bunun başka kısa yolu yokmu. ben servise telefon gondermekden hiş hoşlanmıyorum
![]()