Htc One X Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Açılmıyor
arkadaşlar htc one x açtığımda htc yazısında kalıyor hboot ve clockwork menülerine ulaşabiliyorum fakat sdcard için no files found diyor backup içinde aynı şey geçerli galiba tüm dosyalar uçmuş içine girebilsem rom dosyasını kopyalayacam ama bi türlü giremedim alalı bir hafta olmadı daha ikinci günden itibaren sürekli reset atması pek yazılımsal soruna benzemiyor bugünde hiç açılmadı en sonunda servise yolladım sizce sorun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı

enterneoll

enterneoll

Üye
Bence yazılımsal ufak bir sorundur ama keşke kızma bana ama s3 alsaydın daha iyi olabilirdi :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
arkadaş haklı

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu olay başıma geldi iiçime oturdu bende sizin gibi keşke s3 alsaydım dedim ama aldık bi kere:vur

betoner

betoner

Üye
Aslında bu biraz şans işi. Sorun umarım yazılımsaldır. Muhtemelen root sırasında bir sorun oluşmuştur. İlk rootladığımda dokunmatik clock kurmuştum sorunlar oluştu. Dokunmatik olmayanı kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Ben telefondan oldukça memnunum. Sanmayın S3 sorunsuz. Yabancı ve yerli siteleri gezin anlarsınız. S3 de güzel telefon bazı artıları var ancak zevk meselesi biraz.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aslında bu biraz şans işi. Sorun umarım yazılımsaldır. Muhtemelen root sırasında bir sorun oluşmuştur. İlk rootladığımda dokunmatik clock kurmuştum sorunlar oluştu. Dokunmatik olmayanı kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Ben telefondan oldukça memnunum. Sanmayın S3 sorunsuz. Yabancı ve yerli siteleri gezin anlarsınız. S3 de güzel telefon bazı artıları var ancak zevk meselesi biraz.
+1 :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

+2 :)

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi

şans işi olduğu kesin ama işte başta böyle sorunlar olması ister istemez soğutuyor insanı halbuki baya bir hevesle almıştım google playdan basit bir okey oyununu bile çalıştırırken resetleniyor umarım hallollur diyelimki yazılım atıldı tekrar aynı sorunları yaşamam halinde muhtemel donanım sorunu ne olabilir yani hangi parçada hata vardır?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
o okey yazılımından kaynaklıda olabilir.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
o okey yazılımından kaynaklıda olabilir.

ben ilk başta öle düşündüm ama aynı oyunu aynı telefonda kullananda var hani herkeste aynı sorun çıksa anlarımda neyse...

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
arkadaşlar htc one x açtığımda htc yazısında kalıyor hboot ve clockwork menülerine ulaşabiliyorum fakat sdcard için no files found diyor backup içinde aynı şey geçerli galiba tüm dosyalar uçmuş içine girebilsem rom dosyasını kopyalayacam ama bi türlü giremedim alalı bir hafta olmadı daha ikinci günden itibaren sürekli reset atması pek yazılımsal soruna benzemiyor bugünde hiç açılmadı en sonunda servise yolladım sizce sorun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı

Yazdıgın sorunun aynısı bendede var telefonda sorun yok ikimizde sdkarttaki dosyaları silmişiz yani sorun telefonda değil bizde. Konu actım android bölümünde ama kimse dönmüyor lütfen yardım edin telefonumu açamıyorum..

- - - Eklendi - - -

Ben custom rom yüklemiştim ama begenmedim backup almıstım geri yükledim sanırım bi yerde yanlıs yapmıstım acılısta ses cıkarken donuyodu. Bende bikac yere gelip biseylere bastım sanırım o ara bütün sdkart dosyalarını sildim. Lütfen yardım arkadaslar..

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Dostm servis isi noldu hallettilermi ? Ben cözdüm sorunumu cok sükür.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Dostm servis isi noldu hallettilermi ? Ben cözdüm sorunumu cok sükür.

servıse dun ulaştı daha bakıp dönecekler ama ilk izlenimlerıne göre yazılımsalmıs sen nasıl hallettin hocam ve su an orjinal mi yoksa custom room mu kullanıyorsun

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
servıse dun ulaştı daha bakıp dönecekler ama ilk izlenimlerıne göre yazılımsalmıs sen nasıl hallettin hocam ve su an orjinal mi yoksa custom room mu kullanıyorsun

Tabiki yazılımsal sorun, bizim yaptıgımız bisey :) Ben stock rom yükledim yani orjinal rom, stock rom yüklemesi bilgisayardan oldugu icin direk kur dosyasını acıyorsun yüklüyor bu kadar. Yani cok kolaymıs cözümü, sadece bootloader ekranında sarj olmuyor telefon onun icinde bi komut giriyorsun yavas yavas sarj oluyor ve %30u gecince sarj stock rom kurulabiliyo. İnsallah cok masraflı olmaz.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki yazılımsal sorun, bizim yaptıgımız bisey :) Ben stock rom yükledim yani orjinal rom, stock rom yüklemesi bilgisayardan oldugu icin direk kur dosyasını acıyorsun yüklüyor bu kadar. Yani cok kolaymıs cözümü, sadece bootloader ekranında sarj olmuyor telefon onun icinde bi komut giriyorsun yavas yavas sarj oluyor ve %30u gecince sarj stock rom kurulabiliyo. İnsallah cok masraflı olmaz.

orjinal rom dosyasını nereden indirdin ben bir ara araştırdığımda 40 mb civarı dosyalar çıkıyordu şu 500-600 mb civarında olanını bulamayınca uğraşmadım demek o kadar kolaymış bilsem göndermezdim baksana bilgisayardan da direkt kuruluyormuş nasıl yapıldığı ile ilgili varsa link atabilirsen çok makbule geçer en azından bir dahakine acemilik çekmem son olarak şu an telefonda bir sıkıntı oldumu yani stock romda resetleme problemi felan yaşadınmı,internette video izlemede,müzik çalarında mp3 dinlemede vs sıkıntı yaşadınmı?

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye

Su adresteki konu yonergelerini uygulayin, stock rom kurulumunu anlatiyor. Ayni konu icerisinde sayfa 3te bir arkadas guncel rom paylasimi yapmis onu indirdim ben ve calisti. Hicbir sikinti yasamadim cok şükür.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi

Su adresteki konu yonergelerini uygulayin, stock rom kurulumunu anlatiyor. Ayni konu icerisinde sayfa 3te bir arkadas guncel rom paylasimi yapmis onu indirdim ben ve calisti. Hicbir sikinti yasamadim cok şükür.

tşkrler bir inceleyeyim verdiğin linki

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yav kalbimemi indircen acilmiyofalan olmadi bak tam almayi dusunuyorrm ha