One Plus X Root Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
One Plus X Root Yapma
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda siz değerli maxicep forum takipçileri için One Plus X root atma işleminin nasıl yapılacağını adım adım anlatacağım. Belirtmek isterim ki bu konuda bulunan işlemlerin ardından cihazınızda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal hatadan ben veya maxicep yönetimi sorumlu değildir. Burada bulunan işlemler sonucunda cihazınızda kalıcı root yetkisi olacaktır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

• One Plus X cihazınıza root atma işlemlerine başlamadan önce mutlaka cihazınızda bulunan dosyaların bir yedeğini alın.
  • Daha sonra tıklayın ve root işlemleri için gerekli olan uygulamayı cihazınıza indirerek apk dosyasını indirin.
  • Ardından tıklayın ve android emulator indirerek kurun.
  • tıklayın ve zip dosyasını indirerek içinde ki dosyaları çıkartın ve cihazınızın içine direkt olarak atın (mrw isminde bir klasör oluşturun ve içine atın)
  • Cihazınıza yüklemiş olduğunuz root dosyasını yükleyin ve çalıştırın. Cihazınız internete bağlı olsun ve ortada ki root butonuna basın.
  • Root işlemlerinin bitmesini bekleyin ( eğer hata verirse tekrar butona basarak root işlemi yapın )
  • Ardından android terminal uygulamasını çalıştırın ve ekrana su yazarak enter tuşuna basın.
  • sh /sdcard/mrw/root.sh kodunu yazın ve enter tuşuna basın.
  • Eğer hata verirse cihazınıza yüklenen supersu uygulamasını çalıştırın ve binary kodlarını normal şekilde güncelleyin.
  • Supersu uygulamasını google play mağazasından yükleyin/güncelleyin.

Ekli dosyalar

Takipçi Satın Al

Üst Alt