Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mecbur göndermek zorundasınız cihaz hiç açılmıyorsa. Bende hiç bir zaman hoşlanmadım teknik servise göndereyim cihazımı açtırmayı ama mecbur kalınca gönderiyor insan.
Şans dersen işte o bende hiç yok. İphone 4 aldım patladı one x aldım daha 20nci gününde kapandı.Şanssılık hat safada ya hayırlısı bakalım. peki servis sürecini biliyormusunuz ne kadar sürede tamamlanıyor.
DreaMagiC
Üye
Kvk garantili ise yoğunluk yoksa 1 hafta içerisinde kesin dönerler belki de ertesi güne. En fazla 20 iş günü tutabilirler telefonunuzu.
aynı sorun benim telefonda da mevcut htc soğuttu iyice kendinden.ilk başlarda resetliyordu kendini şimdi ise ne şarj alıyor nede açılıyor,baya bi karıştırdım cihazın içine ettim.servise gitmeden bunun başka kısa yolu yokmu. ben servise telefon gondermekden hiş hoşlanmıyorum