Htc One X Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

custom rom atmaya çalıştıpı için sorun olmuş. sen atmazsan bişey olmaz taş gibi telefom

- - - Eklendi - - -

custom rom atmaya çalıştıpı için sorun olmuş. sen atmazsan bişey olmaz taş gibi telefom

tamam

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
yav kalbimemi indircen acilmiyofalan olmadi bak tam almayi dusunuyorrm ha

hiç yüreğine felan inmesin gönül rahatlığı ile alabilirsin ben herhalde rotlarken içine ettim cihazın ( zaten şu rotlama işini one x de bir türlü oturtamadılar ) allahtan halloldu şu an hiç bir takılma donma vs yaşamadan kullanıyorum ama bir yanımda sürekli dürtüyor rotla diye şeytandır deyip geçiyorum :d:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Nasıl becerdin kardeş :D

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl becerdin kardeş :D

zaten nasıl olduğunu anlasam en azından şurda hata yapmışım der dikkat ederim de oldu bir kere ama ciddi anlamda sağlam kaynak bulup sorunsuz bir şekilde rot yapmam lazım hala tereddütteyim

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
hayırlısı neyse o olsun :D

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Bu arada merak ettim ücret aldılar mı ?

abandonware

abandonware

Üye
zaten bu olay başıma geldi iiçime oturdu bende sizin gibi keşke s3 alsaydım dedim ama aldık bi kere:vur

sen üzme canını... donanımsal olsa sana telefonun yenisini verirler. htc den şaşma. içinede oturma. yazık telefonlarındaki arızadan dolayı 3-5 kez garantiye gönderip aylarca bekleyenler var.

- - - Eklendi - - -

bu arada patlayan s3lerde var haa. bilişimde her şey sorunludur.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
sen üzme canını... donanımsal olsa sana telefonun yenisini verirler. htc den şaşma. içinede oturma. yazık telefonlarındaki arızadan dolayı 3-5 kez garantiye gönderip aylarca bekleyenler var.

- - - Eklendi - - -

bu arada patlayan s3lerde var haa. bilişimde her şey sorunludur.

Şu an için her şey yolunda umarim bir sorun çıkmaz senin dediklerinde doğru ornekleri var

FK5896

FK5896

Üye
iphone patladı, s3 patladı :D tek patlamayan en iyi telefon bencede htc.. :)

muamma_86

Üye
aynı sorun benim telefonda da mevcut:angry: htc soğuttu iyice kendinden.ilk başlarda resetliyordu kendini şimdi ise ne şarj alıyor nede açılıyor,baya bi karıştırdım cihazın içine ettim.servise gitmeden bunun başka kısa yolu yokmu. ben servise telefon gondermekden hiş hoşlanmıyorum :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
aynı sorun benim telefonda da mevcut:angry: htc soğuttu iyice kendinden.ilk başlarda resetliyordu kendini şimdi ise ne şarj alıyor nede açılıyor,baya bi karıştırdım cihazın içine ettim.servise gitmeden bunun başka kısa yolu yokmu. ben servise telefon gondermekden hiş hoşlanmıyorum :(
Mecbur göndermek zorundasınız cihaz hiç açılmıyorsa. Bende hiç bir zaman hoşlanmadım teknik servise göndereyim cihazımı açtırmayı ama mecbur kalınca gönderiyor insan.