Htc One V görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye

Ya arkadaslar ben bu telefonu, normal yoldan guncelleme yapamayacağımı bilerek aldım zaten

Soyledigimle aynı yola cikioruz hocam zaten eger bunu bile alıyorsanız karar ve para sizindir istediğiniz hoşunuza giden telefonu alabilirsiniz

alonsof1

alonsof1

Üye
General mobile discovey alın 599TL
1gb ram
4 çekirdek 1.2ghz
4.7' hd ekran
Kardeş bu cihazı almak sorun değil, satış sonrası mümkün değil parça veya hizmet alman bu tarz cihazlar problem. İdeos x5 var bende şuan tamir olamıyor, parça yokmuş Türkiye'de bunlara para verip rezil olmayın.

Kardeş HTC One V cihazında özellikle batarya ölmesi durumunda pil servis dışı değişmiyo bilgin olsun.2 si kullanan dönüşü olarak açma kapama tuşu bozulmaları ve dokunmatikte donmalar ve çağrılarda sorunlar olduğu 2 senelik kullanım sonucu oluşmuştur. bilgin olsun. karar senin, kolay gelsin...

dj_tehlike

Üye
adamı bi dövmediğiniz kalmış :))
biride çıkıp dememişki hayırlı olsun güle güle kullan neyse ben deyim hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
kaça aldın telefonu

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
adamı bi dövmediğiniz kalmış :))
biride çıkıp dememişki hayırlı olsun güle güle kullan neyse ben deyim hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
kaça aldın telefonu

660 a aldım kardeşim sağol :)

• Beğen
Tepkiler: dj_tehlike

Mrdice

Üye
General mobile discovey alın 599TL
1gb ram
4 çekirdek 1.2ghz
4.7' hd ekran
telefonu inceledim hatta sitesine girdim, tüm özelliklerini güzelce yazmışlar işlemci hızı ram filan ama bişey dikkatimi çekti GPU modelini yazmamışlar :) :), belki makul bi GPU dur ama eğer eski sürümse onu 4 çekirdekte kurtarmaz ben size söyliyim ama denemeden bilemeyiz sadece bi görüş bu :) :)

alonsof1

alonsof1

Üye
telefonu inceledim hatta sitesine girdim, tüm özelliklerini güzelce yazmışlar işlemci hızı ram filan ama bişey dikkatimi çekti GPU modelini yazmamışlar :) :), belki makul bi GPU dur ama eğer eski sürümse onu 4 çekirdekte kurtarmaz ben size söyliyim ama denemeden bilemeyiz sadece bi görüş bu :) :)

Kardeş o cihazın Gpu 'su :PowerVR Series 5XT diye geçiyor. S4'deki kartın farklı versiyonu. Ayrıca yurtdışında [h=1]BLU Life Play ismiyle satılıyor bilginize...[/h]