o zaman xperıa ray al 8mp kamera var :D
ONEv Üye Konu Sahibi mvrucu123' Alıntı: o zaman xperıa ray al 8mp kamera var Genişletmek için tıkla ... Eski bir telefon değil mi ? Yani interntte 1 mağazada var. Başka öneriniz yok mu ?
mvrucu123' Alıntı: o zaman xperıa ray al 8mp kamera var Genişletmek için tıkla ... Eski bir telefon değil mi ? Yani interntte 1 mağazada var. Başka öneriniz yok mu ?
ONEv Üye Konu Sahibi Kerim.' Alıntı: Alma artık eskidi o cihaz.discovery veya Xperia l ye falan bak derim. Genişletmek için tıkla ... Xperia L'in kamerası nasıl ? Yani bu kadar iyi fotoğraf çeker mi ? Son düzenleme: 23 Eki 2013
Kerim.' Alıntı: Alma artık eskidi o cihaz.discovery veya Xperia l ye falan bak derim. Genişletmek için tıkla ... Xperia L'in kamerası nasıl ? Yani bu kadar iyi fotoğraf çeker mi ?
Kerim. Üye ONEv' Alıntı: Xperia L'in kamerası nasıl ? Yani bu kadar iyi fotoğraf çeker mi ? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum ama googledan bakın isterseniz çektiği fotoğraflara
ONEv' Alıntı: Xperia L'in kamerası nasıl ? Yani bu kadar iyi fotoğraf çeker mi ? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum ama googledan bakın isterseniz çektiği fotoğraflara
Mayk29 Üye ONEv' Alıntı: Ace'dan örnek foto atıyım... İşte bu çözünürlükten biraz daha iyi olsun istiyorum. Avea kullanmıyorum zaten katuraya ek alamam. Genişletmek için tıkla ... normal fiyatıda o zaten bak derim illa avealı hat alacan diye bişey yok peşin satıyo avea zaten.
ONEv' Alıntı: Ace'dan örnek foto atıyım... İşte bu çözünürlükten biraz daha iyi olsun istiyorum. Avea kullanmıyorum zaten katuraya ek alamam. Genişletmek için tıkla ... normal fiyatıda o zaten bak derim illa avealı hat alacan diye bişey yok peşin satıyo avea zaten.