Htc One V görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Htc One V görüşleriniz
arkadaşlar birkaç gün sonra büyük ihtimal Htc One V alıcam fakat telefon kasasının metal olduğunu gördüm bu kasada paslanma renk atması vs. olmaz demi ? birde RAM in 512 Mb olması dikkatimi çekti, Temple Run 2 , Angry Birds veya popüler birkaç uygulamaları kasmadan oynar mı ? Çok üst düzey performans beklemiyorum zaten o kadar bütçemde yok elimde iPad 2 Wi-Fi 16 GB versiyonu var hiçbir kırığı ve kılcaz çiziği dahi yok onu satıp gerekirse üstüne 100-150 lira ekleyerek alıcam. bu telefon hakkında görüşleriniz ?

serif55

serif55

Üye
Hocam One v yi önermiyorum size; ne kadarda şimdilik bazı oyunları açsın fln deseniz bile telefonu aldığınızda ileriye dönük güncelleme problemi baş gösterecektir. Örnek veriyorum herkes 4.2 ye geçicekken sizin 4.0.4 te kalmanız canınızı illaki sıkar. Kaldıki 512 mb ramli bir telefon artık alt donanım seviyesinde gösteriliyor, en azından 1 gb ramli telefon almanız sizin yararınıza olucaktır

Şahsen bende HTC marka telefon kullanıyorum ama One V alınabilecek bi telefon değil kanaatindeyim, buyrun bu telefon One v den bin kat daha iyidir her ne kadarda markası çok tanınmış olmasa bile

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu aletinde mutlaka güncellemesi yapılıyodur ve bu zaten benim canımı sıkmaz. Ayrıca diğer kullanıcılardan okuduğuma göre temple run ı çok rahat oynayabiliyorlarmış? Zaten şu anda bu telefondaki tek tereddütüm metal kasa. Bu kasada paslanma olmasından korkuyorum sadece. Oyunlarda üst düzey performans vermesini beklemiyorum menüde vs. Kasma olmasın yeter...

serif55

serif55

Üye
Arkadaşım bu aletinde mutlaka güncellemesi yapılıyodur ve bu zaten benim canımı sıkmaz. Ayrıca diğer kullanıcılardan okuduğuma göre temple run ı çok rahat oynayabiliyorlarmış? Zaten şu anda bu telefondaki tek tereddütüm metal kasa. Bu kasada paslanma olmasından korkuyorum sadece. Oyunlarda üst düzey performans vermesini beklemiyorum menüde vs. Kasma olmasın yeter...

Telefonu kullanmadığım ve elime almadığım için bişey diyemiyorum hocam karar sizin kullanan arkadaş varsa söyler iyi ve kötü yanlarını

skylinegti

skylinegti

Üye
arkadaşlar birkaç gün sonra büyük ihtimal Htc One V alıcam fakat telefon kasasının metal olduğunu gördüm bu kasada paslanma renk atması vs. olmaz demi ? birde RAM in 512 Mb olması dikkatimi çekti, Temple Run 2 , Angry Birds veya popüler birkaç uygulamaları kasmadan oynar mı ? Çok üst düzey performans beklemiyorum zaten o kadar bütçemde yok elimde iPad 2 Wi-Fi 16 GB versiyonu var hiçbir kırığı ve kılcaz çiziği dahi yok onu satıp gerekirse üstüne 100-150 lira ekleyerek alıcam. bu telefon hakkında görüşleriniz ?
metal kasa kullanan telefonlarda genellikle renk atması oluyormuş,ayrıca one v ye gelirsek doğru ram 512mb ama angry birds ,temple run falan oynarsınız ayrıca menüde falan kasma yapacağını sanmıyorum yinede siz bir teknomarkete gidip inceleseniz daha iyi olur...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun kullanan bir arkadaşa denk gelebilsek ://

by-pegasus

Üye
ram olayı bozdu şimdi 3 gb ram çıkacakmış

messevim

messevim

Üye
512mb olması kötü olmuş.

dj_tehlike

Üye
ben kullanıyorum memnunum işimi görüyo 1 aya yakın zaman oldu metal kasanın zararını görmedim

Buğra

Buğra

Admin
General mobile discovey alın 599TL
1gb ram
4 çekirdek 1.2ghz
4.7' hd ekran

fk555897

fk555897

Üye
Bence de General Mobile Discovery al ama kaliteye birşey diyemem. Donanımı süper.

samikayaa

samikayaa

Üye
almaaaaa htc pişmanlıktır.Ben yaptım sen yapmaaa

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
almaaaaa htc pişmanlıktır.Ben yaptım sen yapmaaa

niye ki ne zararını gördün ? biçok kişi çok iyi telefon diyor

- - - Eklendi - - -

General mobile discovey alın 599TL
1gb ram
4 çekirdek 1.2ghz
4.7' hd ekran

general mobile falan filan almak istemiyorum sonra onların her parçası çok zor bulunuyo bilindik şeyler almak istiyorum

- - - Eklendi - - -

ben kullanıyorum memnunum işimi görüyo 1 aya yakın zaman oldu metal kasanın zararını görmedim

menülerde aşırı kasılmalar yok dimi ?

samikayaa

samikayaa

Üye
bak kardeşim htc özellikleri bakımından iyi telefonlar yapıyor bu yadsınamaz fakat tasarımı ve kullanım rahatlığı açısından bir hayli sıkıntı çekersin.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim htc özellikleri bakımından iyi telefonlar yapıyor bu yadsınamaz fakat tasarımı ve kullanım rahatlığı açısından bir hayli sıkıntı çekersin.

Valla kardeşim telefonu aldım su anda hicbir skıntım yok gayet hızlı ve tıkır :)

romaryu

Üye
Bana kalırsa HTC özelikle güncelleme konusunda fos son iki gün önce bu cihazada 4.2 güncellemesi gelmeyecek

romaryu

Üye

Onu yüklemesinin bi yolu vardır kesin :D

Onu yükleme yolunu ben sen yapabiliriz çoğu insan yapamaz neden direk firmadan değilde customlarla yapalım parasını veriyorsak hakkını almamız lazım bu tür düşünce ile insanları yanlış yonlendirmeyelim

serif55

serif55

Üye
Onu yükleme yolunu ben sen yapabiliriz çoğu insan yapamaz neden direk firmadan değilde customlarla yapalım parasını veriyorsak hakkını almamız lazım bu tür düşünce ile insanları yanlış yonlendirmeyelim

Gidipte firmanın amiral gemisi olan telefonunu almıosun orta seviye bi telefon alıosun ve o firma zamanı geldiğinde senin aldığın orta seviye telefonun yüzüne bile bakmayabilir gıkın çıkmaz. Bu yüzden de geliştiriciler var firmanın yapmış olduğu ayrımcılığa karşı kullanıcının yanında olarak her türlü desteği sunuyorlar. Sen ben yükleriz başkası yükleyemez diye birşey yok burası forum bilgi paylaşma mekanı öğrenmek isteyene yardım edilir istemeyende ya o cihazı almaz bile bile yada gider başka bi cihaz alır bu kadar basit.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Gidipte firmanın amiral gemisi olan telefonunu almıosun orta seviye bi telefon alıosun ve o firma zamanı geldiğinde senin aldığın orta seviye telefonun yüzüne bile bakmayabilir gıkın çıkmaz. Bu yüzden de geliştiriciler var firmanın yapmış olduğu ayrımcılığa karşı kullanıcının yanında olarak her türlü desteği sunuyorlar. Sen ben yükleriz başkası yükleyemez diye birşey yok burası forum bilgi paylaşma mekanı öğrenmek isteyene yardım edilir istemeyende ya o cihazı almaz bile bile yada gider başka bi cihaz alır bu kadar basit.

Ya arkadaslar ben bu telefonu, normal yoldan guncelleme yapamayacağımı bilerek aldım zaten