Htc One S Seçenek tuşu Sorunu (x ciler siz de yok mu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Htc One S Seçenek tuşu Sorunu (x ciler siz de yok mu)
Htc bir devrim yapılmış ve one serisine seçenek tuşu koymamış
Uygulamalarda oyunlar da altta 1cm yüksekliğinde ekran genişliğinde boşluk kalıyor
Bunu engellemenin bir yolu yokmu ya hiç çıkmasa yada adam gibi köşede dursa olmaz mı ????//?
Bir de benim şu ram 1 gb ama görev yöneticisinde
Dolu + boş hep 700 mb oluyor neden ??????//???

- - - Eklendi - - -

Öss sorusumu sorduk yaww???
Kimse birşey. Demeyecek mi

cliolar

Üye
Cihazin root yaoarak cistom room yukle sonra sag daki tusu secenek tusu yap,multi tusu olaraksa ev tusuna basili tutmayi ayarla

cliolar

Üye
Ram e gelirsek custom roomlardan en az gorsellik olani sec bu ram i bosaltir performansi artar

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben fazla anlamadığım için bu dediklerini yapmam neredeyse imkansız daha basit bir çözüm olamaz mı

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi

Daha basit derken kesin bir çözüm değilde mesela hangisinde çıkıp çıkmayacağını ayarlasak bence bu tür birşey olabilir
Çünkü bazı oyunlarda ihtiyaç olmadığı halde çıkıyor bazılarında ise gerekmediği için çıkmıyor
Mesela telefonla birlikte gelen bir program da önceden yokken eğer tekrardan kurarsam çıkıyor herhangibir basit optimizasyon olamaz mı çözüm ve önerileri bekliyoruz arkadaşlar hiç mi umut yok :( :(:(
Ayrıca bir sürü one x kullanıcısı var siz hiç mi bu sorundan muzdarip değilsiniz yoksa benimkinde mi sorun var

guro123456

Üye
Aynen sana katılıyorum son kullanan tuşu gereksiz olmuş nerdeyse hiç basmiyorum ;) saçmalık bencede room atma kolay değil gibi duruyor atanlar ardından birsürü sıkıntı yaşıyorlar

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Aslında htc bize yardımcı olmazmı
:( güncelleme falan filan

- - - Eklendi - - -

Ram e gelirsek custom roomlardan en az gorsellik olani sec bu ram i bosaltir performansi artar
Yok ole değil benim dediğim de sense nin harcadığını zAten eksiltiyor
Bence sanki telin rami 700 mb gibi gösteriyor o neden

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Aynen sana katılıyorum son kullanan tuşu gereksiz olmuş nerdeyse hiç basmiyorum ;) saçmalık bencede room atma kolay değil gibi duruyor atanlar ardından birsürü sıkıntı yaşıyorlar

valla benim çok işime yarıyor hatta o tuş için s3 yerine one x aldım.

- - - Eklendi - - -

Aslında htc bize yardımcı olmazmı
:( güncelleme falan filan

- - - Eklendi - - -

Yok ole değil benim dediğim de sense nin harcadığını zAten eksiltiyor
Bence sanki telin rami 700 mb gibi gösteriyor o neden

çünkü 300 mb ramide android kullanıyor.

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi

valla benim çok işime yarıyor hatta o tuş için s3 yerine one x aldım.

- - - Eklendi - - -

çünkü 300 mb ramide android kullanıyor.
u

O tuş için nasıl s3 ten vazgectin anlamadım ben henüz çalışan uygulamalar tuşu nerde onu arıyorum şu son uygulamalar nedir çözemedim çok gereksiz geldi bana uygulamayı nasıl arka plan da bırakacağım uygulamadan çıkınca bir 10 sn ugramayinca kapanıp gidiyor seçenek tuşunun eksikliği bence önemli bir sorun bende sırf onun icin s3 alsam daha iyi olurdu diyorum bir oyunu tam ekran oynayamamak kötü bir şey benim ekran biraz uzun yapıda olduğu icin 4.3 oluyor 4 inç

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
o tuşu kaldırmak mümkün zaten bazı işlemlerle. örneğin uygulamadayken ev tuşuna bas o altta açık oluyor.

betoner

betoner

Üye
Oyunlarda çıkan menü tuşu rootla kaldırıldığına göre guncellemeyle yapılabilir. Yeterince istek oluşması lazım.
Son uygulamalar tuşu eğer mail, web, dokumanlarla uğraşırken çok ise yarıyor.

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarda çıkan menü tuşu rootla kaldırıldığına göre guncellemeyle yapılabilir. Yeterince istek oluşması lazım.
Son uygulamalar tuşu eğer mail, web, dokumanlarla uğraşırken çok ise yarıyor.

O konuda katılıyorum doğru

- - - Eklendi - - -

o tuşu kaldırmak mümkün zaten bazı işlemlerle. örneğin uygulamadayken ev tuşuna bas o altta açık oluyor.
Dediğini anlamadım biraz açar misin

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben o üç nokta tuş olayını firma ile konuşup bir şekilde seni bilgilendircem bence de saçma ve gereksiz bakalım ne dicekler ;)

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Süper olur kardes liginden dolayı sağol :yuru

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
yeni güncellemeyle hallolcakmış

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
yeni güncellemeyle hallolcakmış

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Haberim oldu sağol kardeş htc deki yazılım desteği varmı başka teldeeeeeee

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
yok

Shadowman07

Shadowman07

Üye
güncelleme baya yenilik getirecek gibi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...