İphone X, 17 Kasım'da Ön Siparişe Sunuluyor!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
İphone X, 17 Kasım'da Ön Siparişe Sunuluyor!
Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone X'in Türkiye'de Satışa Çıkış tarihinin ardından şimdi de ön sipariş tarihleri belli oldu.

Apple'ın Eylül ayında resmi olarak tanıtımını yaptığı ilk OLED ekrana sahip akıllı telefonu İPhone X'in satışına 3 Kasım itibariyle 57 ülkede başlanmıştı. Büyük ilgi gören ve gelen bilgilere göre iPhone 8 ikilisinden daha yüksek satış rakamları ile piyasaya giren İPhone X, 24 Kasım tarihi itibariyle de Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 13 ülkede daha satışa sunulacak.

Bu arada Turkcell, iPhone X'in ön sipariş tarihini de açıkladı. Buna göre İPhone X, Turkcell Platinum abonelerine özel olarak 17 Kasım tarihinde ön siparişle satışa sunulacak. Turkcell'in Platinum abonelerine özel avantajlı teklifler de sunması bekleniyor.

iPhone X, 17 Kasım’da Turkcell Platinum ayrıcalıklarıyla ön satışta!

— TURKCELL (@Turkcell) ">


İPhone X, 27 Ekim tarihinde ön siparişe sunulmuş ve büyük bit ilgi görmüştü. Tanıtım tarihinden sonra gündeme gelen haberlerde, iPhone X'in üretiminde, TrueDepth kameradsn kaynaklanan gecikmeler yaşandığı ve satışa çıktığında yeterli arzın olmayacağı iddia ediliyordu. Ancak gelen bilgilere göre şimdilik satışa sunulan ülkelerde iPhone X stok sıkıntısı yaşanmadığı belirtiliyor.

İphone X, 5.8 inç OLED ekranı, kablosuz şarj desteği, her ikisi de ois destekli 12MP çift arka kamera ve Face ID yüz tanıma teknolojisi ile onuncu yıldönümü iPhone modeli olarak duyuruldu. İphone X, Apple tarafından geleceğin akıllı telefonu olarak lanse ediliyor ve şimdiye kadar ki en yüksek fiyatlı iPhone modeli oldu.

İşte Türkiye'de 24 Kasım Cuma günü satışa sunulacak olan İPhone X'in tüm özellikleri:
  • İşletim sistemi: iOS 11
  • Boyutlar: 143.6 x 70.9 x 7.7 mm
  • Ağırlık: 174 gram
  • Ekran: 5.8-inç 1125 x 2436 OLED ekran / %81.23 ekran-gövde oranı
  • İşlemci: Apple A11 Bionic
  • Grafik işlemci: Apple M11
  • Depolama: 64GB / 256 GB
  • Arka Kamera: Çift kamera 12-megapiksel f/1.8 ve f/2.4 diyafram, 2x optik zoom OIS, 60 fps 4K video kaydı, Portre Modu
  • Ön Kamera: 7-megapiksel f/1.7 diyafram


İphone X'in Türkiye fiyatı geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Buna göre 64GB dahili depolama alanına sahip İPhone X versiyonu 6.099 TL, 256GB iPhone X modeli ise 6.899 TL fiyat etiketine sahip olacak.
 


Üst Alt