Htc One Için Android 4.3 Güncellemesi Başladı

Konu htc one guncelleme gmd degilHeryerden gmd sokarsaniz tabi laf yer o telefon

Akhtoher

Üye
Adam haklı arkadaşlar HTC One ile ilgili bir bir konu açılıyor ama HTC One dışında herşey konuşuluyor. Yapmayalım böyle.

Tepkiler: By_Casparov

nsren

Üye
Yaklaşık 2 haftadan beri zaten 4.3 kullanıyorum. :-) tabi ki Custom rom olarak :-)

nsren

Üye
O dediğin bende çeşit çeşit çünkü kullandığım rom Cm ve aokp tema desteği var. Ayrıca telefonda en ilgimi çeken şey ise telefona yeni gelen animasyonlar. Özellikleri saymakla bitmez. Fakat en ilgi çekici yanlardan birisi şu. Telefona Format atıyorum ( Full wipe) telefon yeniden açıldığından google Transport diye birşey sayesinde hiç bir şey yapmadan telefon en Son kullandığım hale geliyor. Duvar kağıdı dahil tabi bunun için sağlam bir internet gerekiyor.

Konu Sahibi
keşke yanmda olsan da bna da öğretsen şu rom mom işlerini .s symbianda cfw den anlardm ama bundan anlamıyrm .s

Tepkiler: nsren
keşke yanmda olsan da bna da öğretsen şu rom mom işlerini .s symbianda cfw den anlardm ama bundan anlamıyrm .s
Rom isi kolay ama once root gerek romu heryerden bulursun ve flashlarsin pek bi zorlugu yok onemli olan guzel rom bulup kurmak

Tepkiler: nsren ve By_Casparov

Invoke

Üye
yaw istanbulda olan varsa buluşalım da romu bi öğretsin bana

Xperian olsaydı ben üşünmez anlatırdım hacı, bilmiyorum htc nasıl oluyor. Ama emin ol çok kaynak vardır, bu sitede ya da başka sitelerde her yerde bulursun, sadece google'ı kullanman gerek biraz
Bunlar Custom ROM ve Rootlu geliyorlar. Güvenlik açığı olmaması mümkün mü?

Mesela, ne gibi bir güvenlik açığı? Ne olacak ki? Herkes amma pinpirikli...

Tepkiler: .caner. ve By_Casparov

nsren

Üye
Aynen ben de symbian da iki baya usta olmuştum. Android de de aynı seviyede geldim sayılır htc konusuna bak. Sana yardımcı olabilecek birini tanıyorum. Bilgisayar üzerinden yardimci oluyor. Bana o yardimci oldu sağolsun.

Invoke

Üye
Bende gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani en azından 5.0a kadar gitmeyecek o telefon.

Gitmesin, zarar etmezler ki 600liraya olanın en iyisi bu. Gmd alanların pişmanlık duyacağını sanmıyorum ben.Bu arada 4.3'ünüz hayırlı olsun ağalar

Tepkiler: By_Casparov ve nsren

nsren

Üye
Teşekkür ederiz :-)

Tepkiler: By_Casparov ve Invoke
Bilgiler için tesekkurler arkadaslar!
Benim kamera konusunda pek bir sikayetim yok acikcasi, sorun yok bende valla
Ama gelen Update ile bakacagim bende, umarim herkesin sikayetlerini karsilayan bir guncelleme olmustur