Tavsiye Htc One Alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Htc One Alınırmı
Selamın Aleyküm tekrardan ben. Arkadaşlar bu arada kafam htc onea kafam acayip takıldı tasarım üst düzey. Bütcem 1000 tl ye yakın ve 2.el bulabilecegimi düsünüyorum nasıl bir telefon beni 2 sene gotururmu ? Genelde whatsapp,face,instragram müzik ve internet te bol bol gezerim. oyunda mc4 asphalt felan canım sıkılırsa oynarım :) tavsiye edermisiniz ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Güzel telefon temizini bulursan al. Daha yeni bişeyler istersen Nexus 5 G2 falan öneririm.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Şarjı dışında hiç bir sorunu yok :)

2495243

2495243

Kapalı Hesap
2.el telefon alma ya discovery elite lite al ya da bulabiliyorsan oaralel lg g2 bak

Invoke

Invoke

Üye
Alınır. Götürür. Ederim.

-----

Sakın elit falan alma. One mis gibi cihaz.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallahda Bu Gece kamerada pembeleşme var diyorlar halen dogrumu. Herkes Lg g2 al diyorlar ama güven vermiyor telefon tasarımıda hosuma gitmiyor htc one ayrı bi teknoloji gibi geliyor bana

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus 5 al hayatını yaşa.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 Hoşuma gitmiyor kardeş bu aralar htc one çok hosuma gitmeye basladı nedense :) s3 ten sonra iyi gelir herhalde

Invoke

Invoke

Üye
One acayip şekli, sesi ve kalitesi var. :D

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

MaxipmaN

Üye
mürteza16

mürteza16

Üye
Al bence.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Almayı dusunuyorum fakat sıfırları 1500 1600 tl 2.el de 1000 1100 bu donanımlı telefona verilirmi 2 yıl kullanıcagım icin.

Invoke

Invoke

Üye
Kullanmayı bilmeyen almasın zaten. Nette nasıl yorumlar var, yok stock android hiçbir şeyi olmayan telefon demekmiş. O.o

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Mis gibi cihaz kesinlikle alınır. Alternatif düşünürsen G2 tavsiyemdir. :good:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Peki bütçeyi 1500 tl ye cıkarırsam ne alabilirim 0 ve 2.el olarak tasarımı şık :) ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 Nexus 5 bunaların sıfırını alırsın. Z1 alırsın ikinci el. Yada z1 compact alırsın sıfır.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
ben htc one alma he tasarımı çok hoşuna gittiyse ve kaliteli müzik dinlerim dersen al yoksa oyun,kamera,hız dersen g2 almalısın g2 tasarımı bence çok güzel ben g2 öneririm sonradan gördüm bütçeyi arttırmıısn 1500 tl ye sıfır lg g2(32gb) (G2 1400 TL 50 TLYEDE SPİGEN ARMOR AL MİS GİBİ KULLAN
LG G2 VE HTC ONE BENCE G2 DAHA GÜZEL AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN

Z1 COMPACT LG G2

Invoke

Invoke

Üye
Z1Compact. Küçük istersen.