Tavsiye Htc One Alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ama bu ithalatçı firma garantili. Sen resmi al

0MG90

0MG90

Üye
M7 çok iyi telefon aslında ama donanımı daha iyi olsun dersen Z1 veya Z1 Compact öneririm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
g2 öneririm. hem tipi de çok güzel

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Htc One Ayrı bi aseleti var sanki ama g2 de cidden cok donanımlı üst düzey bi telefon çok kararsız kaldım :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dostum yerinde olsam one a vermem o kadar çünkü donanım geri kaldı ha telefon çok iyi telefon ama burdaki bi çok kişide benim gibi düşünüyodur. Sen G2 al epey götürür.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Bakıcam kardeş duruma göre elimde s3 var ve s3 te cidden mc4 ü bende kasmadan oynatıyor asphalt 8 kasmadan oynuyorum ve htc one nin de rahat oynatıcıganı dusunuyorum snapdragon 600 yine götürürü düsünüyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Zaten kötü değil telefon güzel ama daha ucuza daha iyisini almak var bunu diyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ben lumia almasam alacağım ilk telefon kesinlikle htc one alırdım o derecede şık güzel ve sade tasarım harikası bir telefon tasarımına bitiyorum htc one'ın süper :good:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
G2 Almaya karar verdim beyler :) 1200 tl gibi bit bütçem var lg g2 hoşuma gitmeye basladı benide 2 yıl goturur diye dusunuyorum eyvallah.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Hala discovery diyenler var ya :D htc kalitelidir kardesim ama bana kalirsa nexus 5 al. 2 sene degil 10 sene bile goturur :)

mesut1979

Üye
slm,arkadas htc one demissin ama hangi one serisi M7 mi yoksa M8 mi eger M8 ise suan piyasanin en iyi ve en kaliteli telefonudur üstüne telefon yok haberin olsun, ben 1 ay evvel one M7 serisini aldim raket gibi telefon acmadigi oyun yok takilma yok isinma yok cok memnunum.

2495243

2495243

Kapalı Hesap
slm,arkadas htc one demissin ama hangi one serisi M7 mi yoksa M8 mi eger M8 ise suan piyasanin en iyi ve en kaliteli telefonudur üstüne telefon yok haberin olsun, ben 1 ay evvel one M7 serisini aldim raket gibi telefon acmadigi oyun yok takilma yok isinma yok cok memnunum.
Arkadasin bahsettigi cihaz m7