htc nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

cehili

cehili

Üye
Sorun değil kardeş ben de sokusgangla iyi oynarım.

waryanli

waryanli

Üye
:hmmm Özellik galiba GPS gibi HTC sanırım uyduyla akalı bir teknoloji. Birde arkasında ısırılmış elma olanları var.

61semih

61semih

Üye
:) yurdum ınsanı

Necmati

Necmati

Üye
sen HTC'yi tanımıyormusun?

Şu an Dünyada Android Cihazları En iyi Geliştiren Marka
Dünya'da İlk windows işletim sistemli telefonu çıkaran marka (HTC HD2)
Bu Resmi Sitesi

Benim Kullandığım telefon onların en iyi telefonlarından biri 1ghz işlemci ve 8 işletim sistemi yükleniyor..

Markanın tam anlamı
High
Tech
Computer

Türkiye'deki servisleri KVK tarafından desteklenmektedir parça sorunu yaşanmaktadır .
HTC Tayvan'dan çıkmıştır .Üretimide Bu Ülkede yapılmaktadır Aklında hala soru işaretleri varsa cevaplıyım :)

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bu Resmi Sitesi

Benim Kullandığım telefon onların en iyi telefonlarından biri 1ghz işlemci ve 8 işletim sistemi yükleniyor..

Markanın tam anlamı
High
Tech
Computer

Türkiye'deki servisleri KVK tarafından desteklenmektedir parça sorunu yaşanmaktadır .
HTC Tayvan'dan çıkmıştır .Üretimide Bu Ülkede yapılmaktadır Aklında hala soru işaretleri varsa cevaplıyım :)

Bu cevaptan sonra hala soru soracaksa "kesin bilerek konu açıyor" demektir.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
buket2

buket2

Üye
bu çocuk fake ya :)

nexpow

nexpow

Üye
komedi yaw :)

cehili

cehili

Üye
Birde böyle akıllılar çıkmaz mı biz anlamamıştık zaten hey yarabbim.

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
şaka, fake lütfen :):)

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Fake olsa neyse bu bildiğin internet şakası. :d:
HTC halkın kendi kendisini yönetmesidir. :d:

• Beğen
Tepkiler: faruk279 ve waryanli
krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi

Bu Resmi Sitesi

Markanın tam anlamı
High
Tech
Computer

Anaaa hadi yaa bilgisayardaki windowsu mu çalıştırıo başlat falan o iyiymiş ama ben pek tatmin olmadım kardeş ayrıca hadi marka diyelim Tayvan malıysa adidir hetece diye mi okucaz bunu hatice gibi. Bir de Android cihaz derken neyi kastediosn kardeş android robot demek deil mi ? Robot da mı üretio onu mu demek istion anlamadım
bi de fake dionuz o ne demek profil resmi güzel olanlara mı denior ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Anaaa hadi yaa bilgisayardaki windowsu mu çalıştırıo başlat falan o iyiymiş ama ben pek tatmin olmadım kardeş ayrıca hadi marka diyelim Tayvan malıysa adidir hetece diye mi okucaz bunu hatice gibi. Bir de Android cihaz derken neyi kastediosn kardeş android robot demek deil mi ? Robot da mı üretio onu mu demek istion anlamadım
he panpa windows 7 ile açılıyor :ehe.okunuşu eyçtisi dir.android mutfak robotu gibi bişi.aslında bu eyçtisi firması ev eşyaları üretiyo da telefon da ürettigi oluyor.fake profil resmi çok güzel olanlara deniyi.:kop:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
PureFood

PureFood

Üye

Yumurta_kabuğu 2 arkadaş yav :naughty::naughty:

Hatice :D :D
Tayvan malı adi diyosun, Nikelar Adidasların hepsinin Çin'de de fabrikası mevcut :hmmm Ee napacaz markalar bizi kazıklıyor mu.
Android de işletim sisteminin adı :D
fake de sahte demektir :D

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye

bu ne şakası ya kamera şakası filan yapıyorsunuz ?

----------Eklendi @ 15:03:10 ---------- Yazıldı @ 15:02:03 ----------

he panpa windows 7 ile açılıyor :ehe.okunuşu eyçtisi dir.android mutfak robotu gibi bişi.aslında bu eyçtisi firması ev eşyaları üretiyo da telefon da ürettigi oluyor.fake profil resmi çok güzel olanlara deniyi.:kop:

:ehe :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

:d::d::d::kop::kop::kop::kop:

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi

Hanginiz doğru kardeş ben anlamadım.

----------Eklendi @ 15:07:12 ---------- Yazıldı @ 15:06:37 ----------

Yumurta_kabuğu 2 arkadaş yav :naughty::naughty:

Hatice :D :D
Tayvan malı adi diyosun, Nikelar Adidasların hepsinin Çin'de de fabrikası mevcut :hmmm Ee napacaz markalar bizi kazıklıyor mu.
Android de işletim sisteminin adı :D
fake de sahte demektir :D
kim doğru sölüo ?

cehili

cehili

Üye
Bana bi tüf tüf gönder krdohasan p.mden irtibata geçelim.

PureFood

PureFood

Üye
Hanginiz doğru kardeş ben anlamadım.

----------Eklendi @ 15:07:12 ---------- Yazıldı @ 15:06:37 ----------

kim doğru sölüo ?

2side doğru kardeş mangdaşire farklı bi açıdan temas etmiş olaya :D

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Takipçi Satın Al

Üst Alt