sen HTC'yi tanımıyormusun?
Şu an Dünyada Android Cihazları En iyi Geliştiren Marka
Dünya'da İlk windows işletim sistemli telefonu çıkaran marka (HTC HD2)
Bu Resmi Sitesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim Kullandığım telefon onların en iyi telefonlarından biri 1ghz işlemci ve 8 işletim sistemi yükleniyor..
Markanın tam anlamı
High
Tech
Computer
Türkiye'deki servisleri KVK tarafından desteklenmektedir parça sorunu yaşanmaktadır .
HTC Tayvan'dan çıkmıştır .Üretimide Bu Ülkede yapılmaktadır Aklında hala soru işaretleri varsa cevaplıyım![]()
Bu cevaptan sonra hala soru soracaksa "kesin bilerek konu açıyor" demektir.

Anaaa hadi yaa bilgisayardaki windowsu mu çalıştırıo başlat falan o iyiymiş ama ben pek tatmin olmadım kardeş ayrıca hadi marka diyelim Tayvan malıysa adidir hetece diye mi okucaz bunu hatice gibi. Bir de Android cihaz derken neyi kastediosn kardeş android robot demek deil mi ? Robot da mı üretio onu mu demek istion anlamadımsen HTC'yi tanımıyormusun?
Şu an Dünyada Android Cihazları En iyi Geliştiren Marka
Dünya'da İlk windows işletim sistemli telefonu çıkaran marka (HTC HD2)
Bu Resmi Sitesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim Kullandığım telefon onların en iyi telefonlarından biri 1ghz işlemci ve 8 işletim sistemi yükleniyor..
Markanın tam anlamı
High
Tech
Computer
Türkiye'deki servisleri KVK tarafından desteklenmektedir parça sorunu yaşanmaktadır .
HTC Tayvan'dan çıkmıştır .Üretimide Bu Ülkede yapılmaktadır Aklında hala soru işaretleri varsa cevaplıyım![]()
pek inandırıcı gelmedi ama saol kardeş bana bir özellik gibi gelio

he panpa windows 7 ile açılıyorAnaaa hadi yaa bilgisayardaki windowsu mu çalıştırıo başlat falan o iyiymiş ama ben pek tatmin olmadım kardeş ayrıca hadi marka diyelim Tayvan malıysa adidir hetece diye mi okucaz bunu hatice gibi. Bir de Android cihaz derken neyi kastediosn kardeş android robot demek deil mi ? Robot da mı üretio onu mu demek istion anlamadım
bi de fake dionuz o ne demek profil resmi güzel olanlara mı denior ?
.okunuşu eyçtisi dir.android mutfak robotu gibi bişi.aslında bu eyçtisi firması ev eşyaları üretiyo da telefon da ürettigi oluyor.fake profil resmi çok güzel olanlara deniyi.
Anaaa hadi yaa bilgisayardaki windowsu mu çalıştırıo başlat falan o iyiymiş ama ben pek tatmin olmadım kardeş ayrıca hadi marka diyelim Tayvan malıysa adidir hetece diye mi okucaz bunu hatice gibi. Bir de Android cihaz derken neyi kastediosn kardeş android robot demek deil mi ? Robot da mı üretio onu mu demek istion anlamadım

Ee napacaz markalar bizi kazıklıyor mu. 

Anaaa hadi yaa bilgisayardaki windowsu mu çalıştırıo başlat falan o iyiymiş ama ben pek tatmin olmadım kardeş ayrıca hadi marka diyelim Tayvan malıysa adidir hetece diye mi okucaz bunu hatice gibi. Bir de Android cihaz derken neyi kastediosn kardeş android robot demek deil mi ? Robot da mı üretio onu mu demek istion anlamadım
he panpa windows 7 ile açılıyor.okunuşu eyçtisi dir.android mutfak robotu gibi bişi.aslında bu eyçtisi firması ev eşyaları üretiyo da telefon da ürettigi oluyor.fake profil resmi çok güzel olanlara deniyi.
![]()

Hanginiz doğru kardeş ben anlamadım.
he panpa windows 7 ile açılıyor.okunuşu eyçtisi dir.android mutfak robotu gibi bişi.aslında bu eyçtisi firması ev eşyaları üretiyo da telefon da ürettigi oluyor.fake profil resmi çok güzel olanlara deniyi.
![]()
kim doğru sölüo ?
Yumurta_kabuğu 2 arkadaş yav
Hatice![]()
Tayvan malı adi diyosun, Nikelar Adidasların hepsinin Çin'de de fabrikası mevcutEe napacaz markalar bizi kazıklıyor mu.
Android de işletim sisteminin adı
fake de sahte demektir
Hanginiz doğru kardeş ben anlamadım.
----------Eklendi @ 15:07:12 ---------- Yazıldı @ 15:06:37 ----------
kim doğru sölüo ?