mangdaşire
Üye
2side doğru kardeş mangdaşire farklı bi açıdan temas etmiş olaya

anladım kardeş. Yahu işletim sistemi windows deil mi ben ona takıldım hala daha android diosun öbür üye mangdaşire de demiş mutfak robotu diye anlamadım ben. bi de Mangdaşire ismi yanlış kardeş manga o grubun adı.
tüftüf yok kardeş bizde satmıozBana bi tüf tüf gönder krdohasan p.mden irtibata geçelim.
anladım kardeş. Yahu işletim sistemi windows deil mi ben ona takıldım hala daha android diosun öbür üye mangdaşire de demiş mutfak robotu diye anlamadım ben. bi de Mangdaşire ismi yanlış kardeş manga o grubun adı.
----------Eklendi @ 15:12:36 ---------- Yazıldı @ 15:12:08 ----------
tüftüf yok kardeş bizde satmıoz
Senin nickinde de krdohasan yazıyo ama bende o nickten bi harfi çıkarayım bak ne anlama geliyor 
) hemde Windows yüklenebiliyor. Aman dikkat et aynı anda değil onu da sorma şimdi 
mangdaşire manga mı. d,ş,i,r,e harfleri ne demek o zaman.Senin nickinde de krdohasan yazıyo ama bende o nickten bi harfi çıkarayım bak ne anlama geliyor
HTC'ye hem Android (yani uzaylı,yaratık,mutfak robotu,robot vs hangiyse) hemde Windows yüklenebiliyor. Aman dikkat et aynı anda değil onu da sorma şimdi
![]()
şu elemanın nickini hep "kürdohasan" gibi okuyorum 
şu elemanın nickini hep "kürdohasan" gibi okuyorum
![]()

e zaten orjinali o kardeş. Bizim hamzaya açtırmıştm üyeliği türkçe karakter kullanılmaz dedi ü'yü yazmadı.şu elemanın nickini hep "kürdohasan" gibi okuyorum
![]()
Bende krohasan diye okuyorum yumurta kabuğunu hatırlattı konu bana
yumurtanın haşlanmış hali 
e zaten orjinali o kardeş. Bizim hamzaya açtırmıştm üyeliği türkçe karakter kullanılmaz dedi ü'yü yazmadı.

offfffff koptum
hamzanın ki de hmza mı? 
Yok kardeş senin için akşam depoya bakıcam, ama sanmıom olduğunu.Ne oldu bizim tüf tüf krdooo ?
yumurtanın haşlanmış hali
----------Eklendi @ 15:39:55 ---------- Yazıldı @ 15:38:43 ----------
offfffff koptum
hamzanın ki de hmza mı?
![]()

sanırım sen dabanca satıyon,sende su dabancası var mı?Bi de bizim hamza lazdır ama diyarbakırda işi ne onu bilmiom.
----------Eklendi @ 15:44:57 ---------- Yazıldı @ 15:44:38 ----------
Yok kardeş senin için akşam depoya bakıcam, ama sanmıom olduğunu.
saglam bişi olsun yazın bahçeye çok kedi kaçıyor,ıslatmak zorunda kalıyorum,şöyle bi ıslatışta yan yana 3 kediyi birden ıslatabilsin.