HTC M8’in ilk canlı fotoğrafı sızdı

messevim

Üye
    Konu Sahibi
HTC M8’in ilk canlı fotoğrafı sızdı
Htc nin beklenen amiral gemisi çıkmadan önce dedikodular ile gündeme devam ediyor. Şimdi ise M8 e ait olduğu söylenen bir fotoğraf sızdırıldı.

HTC M8 ya da One 2 olarak adlandırılan cihaza ait olduğu iddia edilen fotoğrafa baktığımızda ise arka tarafta iki farklı kamera yer aldığı görülüyor. Çift LED flaşlı kameranın hemen üzerinde bulunan yerinparmak izi okuyucu sensörüolmadığı görülüyor.

M8 in diğer özellikleri ise ;Snapdragon 800, 5" 1080p ekran, UltraPixel kamera (4MP'den daha yüksek olduğu tahmin ediliyor), 2 GB RAM, 2900 mAh batarya özelliklerine sahip olarak gelmesi bekleniyor.

Ön yüzey fotoğraflar için @boran9999 a teşekkürler..

Son düzenleme:

ANIL

Admin
Teşekkürler. Snapdragon 800 ile gelirse bir olayı olmaz.

0MG90

Üye
İki kamera ve iki flaş gördüm sanki.
HTC hayranları alır. (Ben hariç. )

0MG90

Üye
Açıklamalar da zaten çift flaş ve çift kamera olduğu yazıyor.
Okumadım sadece foto bakıp geçiyorum ben Htc ultrapiksel kameradan vazgeçemedi hala ya
Görüntü kalitesi iyi ama güneş istiyor bu kamera karanlıkta hüsran

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Okumadım sadece foto bakıp geçiyorum ben Htc ultrapiksel kameradan vazgeçemedi hala ya
Görüntü kalitesi iyi ama güneş istiyor bu kamera karanlıkta hüsran
ne kadar da okumayı seven bir milletiz Belki bu sürüm de düzeltmeler yapılmıştır. Telefonu bekleyip göreceğiz. Ama çıkacak olan s5 in özellikleri ile kıyaslarsak altta kalıyor M8

0MG90

Üye
ne kadar da okumayı seven bir milletiz Belki bu sürüm de düzeltmeler yapılmıştır. Telefonu bekleyip göreceğiz. Ama çıkacak olan s5 in özellikleri ile kıyaslarsak altta kalıyor M8
S800 lü telefon çıkarmada geride kaldı HTC

Tepkiler: mehsevim
Snapdragon 800 AB versiyonu ile gelecek. Diğer S800'lerden daha hızlı bu versiyon.

Kerim.

Üye
O ustteki parmak izi okuyucusu bence.iki kamera pek mantikli gelmedi

Kamera hakkında şöyle bir yazı var:

Tepkiler: mcnpl4 ve TeknoÖmer
htc yine karizma üzerinden satış yapmayı planlıyor hergalde

M8 in kamerasın dan mı bahsediyoruz ?

Yukarıda ki özellikler Toshibanın kamerasına ait. HTC M8'inde bu kamerayı kullandığı söyleniyor. Zira mobil platformlar için hazırlanmış başka bir "çift kamera" yok. Yani HTC kullanırsa bunu kullanacak.

Tepkiler: mehsevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda ki özellikler Toshibanın kamerasına ait. HTC M8'inde bu kamerayı kullandığı söyleniyor. Zira mobil platformlar için hazırlanmış başka bir "çift kamera" yok. Yani HTC kullanırsa bunu kullanacak.
Valla eğer bunu yapabilecekse helal olsun derim.

Bu arada htc nin sanırım Evo 3D adın da modelin de de çift kamera var. Yukarıda ki özellikler o telefonda da mevcut mu ?

Tepkiler: TeknoÖmer