messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama çokta sikinti olmaz benceTeşekkürler. Snapdragon 800 ile gelirse bir olayı olmaz.
Açıklamalar da zaten çift flaş ve çift kamera olduğu yazıyor.İki kamera ve iki flaş gördüm sanki.
HTC hayranları alır. (Ben hariç. )
OkumadımAçıklamalar da zaten çift flaş ve çift kamera olduğu yazıyor.
ne kadar da okumayı seven bir milletizOkumadımsadece foto bakıp geçiyorum ben Htc ultrapiksel kameradan vazgeçemedi hala ya
Görüntü kalitesi iyi ama güneş istiyor bu kamera karanlıkta hüsran
S800 lü telefon çıkarmada geride kaldı HTCne kadar da okumayı seven bir milletizBelki bu sürüm de düzeltmeler yapılmıştır. Telefonu bekleyip göreceğiz. Ama çıkacak olan s5 in özellikleri ile kıyaslarsak altta kalıyor M8
fotoğrafya zaten iki kamera yazıyorOkumadımsadece foto bakıp geçiyorum ben Htc ultrapiksel kameradan vazgeçemedi hala ya
Görüntü kalitesi iyi ama güneş istiyor bu kamera karanlıkta hüsran
3D görüntü dostum.O ustteki parmak izi okuyucusu bence.iki kamera pek mantikli gelmedi
3d telefonu olmaz m8 bence3D görüntü dostum.
Ben de bir anlam veremdim o şeye.
...Deep Focus olarak isimlendirdiği ve 3 boyutlu çekim yapan kameralardaki teknolojiden yararlanarak fotoğraf çekimi esnasında ortamın derinlik haritasını çıkartabilen kamera odaklanma zamanını ortadan kaldırıyor.
Bastığınız anda odaklamayı beklemeden fotoğraf çekimi yapabilen sensör, çekim sonrasında odak noktasının tekrar ayarlanabilmesine de olanak veriyor. Böylece objenin öne çıkartıldığı, arka tarafın bulanık görüldüğü Bokeh efekti verilmiş fotoğrafların cep telefonu ile çekilebilmesi de mümkün oluyor.
2 adet 1/4" 5MP (1.4 µm) sensörden oluşan kamera sistemi, toplamda 13MP çözünürlükte fotoğraflar elde edilmesine de olanak veriyor. Sistem sadece fotoğraflarda değil videolarda da sonradan odaklamaya izin veriyor oluşu ile sınıfında fark yaratacak gibi duruyor. Eğer uygun alt yapı sağlanırsa 13MP çözünürlükte saniyede 24 resimin kaydına da izin veren sensörlerin 4K video çekiminde 30 Kare/sn ve üzeri değerlere ulaşması da olası.
M8 in kamerasın dan mı bahsediyoruz ?Kamera hakkında şöyle bir yazı var:
M8 in kamerasın dan mı bahsediyoruz ?
Valla eğer bunu yapabilecekse helal olsun derim.Yukarıda ki özellikler Toshibanın kamerasına ait. HTC M8'inde bu kamerayı kullandığı söyleniyor. Zira mobil platformlar için hazırlanmış başka bir "çift kamera" yok. Yani HTC kullanırsa bunu kullanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?